Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 18, 21:36)
lotuliukas.gif Smilgut, tada ir aš adaptuota, nes taip pat noriu antspauduko ir nelabai suprantu tolesnių žingsnelių ( gamybos ir tolimesnio antspaudo naudojimo).Taigi, mergaitės, klausimas lieka atviras ir aktualus jau dviems antspauduko norėtojoms mirksiukas.gif

Aš trečia mirksiukas.gif
O tai šitas gal ne vienam sakiniui skirtas? Gal galima keisti pačiai užrašus, susirinkti tokį koks man reikalingas tą dieną? Labai norisi palengvinti savo darbą rašant komentarus į knygeles ax.gif

Va ką radau rašant apie šitą antspaudą bigsmile.gif
Surenkamas antspaudas Printer 20. Galima surinkti įvairų tekstą pačiam. Atspaudo matmenys 14x38 mm. Galima surinkti teksta iki 4 eilučių. Simbolių dydis 3,5 mm, eilutėje telpa 20 simbolių. Naudojama tušo pagalvėlė E/20.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 rugsėjo 2011 - 20:17
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 18, 21:13)
Aš susivedžiau tvarkaraštį, gimtadienius, savaitinius planus, vadovo veiklas(jas dar pildysiu).
Papildyta:
kitą savaitę būtinai jau reikės komentarus vaikams pradėt rašyti apie darbą pamokoje. kol kas neįprasta, bet po truputį...

O as niekaip nerandu kaip tvarkarasti parasyt doh.gif O uzrasus mokykloj palikau rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kai gaunat papildomą pamoką matematikai ar lietuvių k., tai į ją eina visi jūsų mokiniai, ar tik tie, kuriuos pasiskiriat? g.gif Nes pirmą kartą gavau šią pamoką ir nežinau kaip elgtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 09 18, 20:16)
O as niekaip nerandu kaip tvarkarasti parasyt doh.gif O uzrasus mokykloj palikau rolleyes.gif

kairėje pusėje

Mano dienynas
Mano tvarkaraštis paspaudi

atsiranda savaitės dienos

tada redaguoti pirmadienio pamokas
suvedi
pirma lietuvių k.....

tik vedi tik savo pamokas

būtinai išsaugai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 18, 21:25)
kairėje pusėje

Mano dienynas
Mano tvarkaraštis  paspaudi

atsiranda savaitės dienos

tada redaguoti pirmadienio pamokas
suvedi
pirma lietuvių k.....

tik vedi tik savo pamokas

būtinai išsaugai  mirksiukas.gif

Nera taip pas mus dienyne, yra tik tokie punktai:
M. ĮSTAIGŲ PASIRINKIMAS
VARTOTOJO INSTRUKCIJOS...
KONFIGURACIJA...
MOKOMIEJI DALYKAI IR TEMINIAI PLANAI
TVARKARAŠTIS (cia tik paziuret galima, o ivest pamoku nea)
DUOMENŲ ĮVEDIMAS...
ATASKAITOS
FORUMAS
Pažymių įvedimas
TVARKOMOS NAUJOS FUNKCIJOS 2010-2011...
ATSIJUNGTI

Sakyciau duomenu ivedimas, bet nerandu as ten doh.gif Atsivertu sDUOMENU IVEDIMAS, va kokie punktai yra
[ PRADŽIA ]
Pažymių įvedimas
Praleistų pamokų pateisinimai
Moksleivių duomenys
Brandos egzaminų pasirinkimai (auklėtojams)
Trimestrinių pažymių vedimas (Naujas)
Kontrolinių darbų planavimas
ATSIJUNGTI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 18 rugsėjo 2011 - 20:31
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 18, 21:15)
Surenkamas antspaudas Printer 20. Galima surinkti įvairų tekstą pačiam. Atspaudo matmenys 14x38 mm. Galima surinkti teksta iki 4 eilučių. Simbolių dydis 3,5 mm, eilutėje telpa 20 simbolių. Naudojama tušo pagalvėlė E/20.

Nu čia jau ,,kietas"...toks... matyt.... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 18, 21:21)
Mergaitės, o kai gaunat papildomą pamoką matematikai ar lietuvių k., tai į ją eina visi jūsų mokiniai, ar tik tie, kuriuos pasiskiriat? g.gif Nes pirmą kartą gavau šią pamoką ir nežinau kaip elgtis ax.gif

Pas mus dalijasi klasė į dvi dalis: vieni eina į pamoką - kiti - namo... Taip dirba antrokai ir ketvirtokai... Neaišku, ar čia pasitivirtins... Mokytojos dar tik bando
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 18, 20:30)
Man tai vis dar įdomu apie tuos antspaudus  ax.gif .

Pasakote savo pageidavimus ir užsisakote antspaudą, pasiimate jį ir "štampuojate" kol baigsis tušas biggrin.gif Gumeles ant kurių yra tekstas, priklijuoja pardavėjai, o tušo antspaudui reikės nusipirkti.

Klauskite pardavėjų ir jie išsamiau paaiškins apie antspaudus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 18 rugsėjo 2011 - 20:43
simba3, o pas jus TAMO dienynas? Panašu, kad ne. Vartotojo instrukcijose nieko nerašo?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 18, 21:40)
simba3, o pas jus TAMO dienynas? Panašu, kad ne. Vartotojo instrukcijose nieko nerašo?

Nezinau koks dienynas unsure.gif O Vartotoju instrukcijose, va kokie punktai
[ PRADŽIA ]
1) Ugdymo planų sudarymo instrukcija
2) Individualių ugdymo planų sudarymo instrukcija
3) Teminiai planai ir vertinimas
4) Pažymių įvedimas
5) Tėvų ir mokinių aktyvavimas

Na , vienu zodziu, nueisiu ryt ir issiaiskinsiu, tik siandien puse dienos nervavaus, knisau, varciau ir vistiek neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 09 18, 19:00)
Sveikutės  4u.gif

Mergaitės, tos, kur su el.dienynais dirbate - kaip pildote ir kur klasių vadovo veiklą? Na, dokumentacijos tvarkymą, pokalbius su tėvais, kur fiksuojate?  g.gif

Klasės vadovo valandas (mes turime 4 val) pildome DARBAS SU KLASE eilutėje. O kitą veiklą - mokykloje vyksta spektakliai, koncertai arba įv. ekskursijos - eilutėje KLASĖS VEIKLOS

QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 18, 20:30)
Man tai vis dar įdomu apie tuos antspaudus  ax.gif .

mano yra paprastas - fliašiuko dydžio - užsisakiau ten, kur prekiauja raštinės reikmėmis.
Papildyta:

QUOTE(rutagra @ 2011 09 17, 23:47)

P.S. Pašto dėžutė pilna, negaliu atsiųsit ameninės žinutės smile.gif

jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 18 rugsėjo 2011 - 20:47
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 18, 21:15)

Čia gal šiek tiek aiškiau. Yra teksto pavyzdys.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2011 09 18, 21:46)
Klasės vadovo valandas (mes turime 4 val) pildome DARBAS SU KLASE eilutėje. O kitą veiklą - mokykloje vyksta spektakliai, koncertai arba įv. ekskursijos - eilutėje KLASĖS VEIKLOS

Mes pildome taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 18 rugsėjo 2011 - 20:48
QUOTE(domassss @ 2011 09 18, 21:38)
Pas mus dalijasi klasė į dvi dalis: vieni eina į pamoką - kiti - namo... Taip dirba antrokai ir ketvirtokai... Neaišku, ar čia pasitivirtins... Mokytojos dar tik bando

O kur jūs fiksuojate šias valandas? Pas mus niekas nežino,kur daryti įrašus.
Atsakyti