Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

Šiek tiek idėjų dailei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2011 09 18, 16:39)
Nuskenavau visą testų sąsiuvinį, tik reikės iš eilės susidėlioti smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Pritariu, kad būtent pastangos svarbiausios drinks_cheers.gif
O mano antrokė atnešė man parodyti sąsiuvinuką " Mano elementorius" atrodo vadinasi, ten pats rašymo pradžiamokslis ir sako - " va, mokytoja, ką dirbau per vasarą, todėl ir neperskaičiau NEI VIENOS KNYGOS doh.gif Pribraukiusi, priterlenusi, o svarbiausia, kad ne antrokei jau daryt tokias užduotis schmoll.gif Aišku, tegul daro, valio, bet ir knygas reiks skaityti ax.gif
Va čia tai aš pabuvau bjauri ir...nepagyriau jos už tai blush2.gif Nepateisinau ax.gif

Mergaitės, tos, kur su el.dienynais dirbate - kaip pildote ir kur klasių vadovo veiklą? Na, dokumentacijos tvarkymą, pokalbius su tėvais, kur fiksuojate? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 18 rugsėjo 2011 - 18:33
QUOTE(Betukas @ 2011 09 18, 19:00)
Sveikutės  4u.gif

Pritariu, kad būtent pastangos svarbiausios  drinks_cheers.gif
O mano antrokė atnešė man parodyti  sąsiuvinuką " Mano elementorius" atrodo vadinasi, ten pats rašymo pradžiamokslis ir sako - " va, mokytoja, ką dirbau per vasarą, todėl ir neperskaičiau NEI VIENOS KNYGOS  doh.gif Pribraukiusi, priterlenusi, o svarbiausia, kad ne antrokei jau daryt tokias užduotis schmoll.gif Aišku, tegul daro, valio, bet ir knygas reiks skaityti  ax.gif
Va čia tai aš pabuvau bjauri ir...nepagyriau jos už tai  blush2.gif Nepateisinau  ax.gif

Mergaitės, tos, kur su el.dienynais dirbate - kaip pirdote ir kur klasių vadovo veiklą? Na, dokumentacijos tvarkymą, pokalbius su tėvais, kur fiksuojate?  g.gif

mes irgi tik pradejome dirbti su elektroniniu. Tai kol kas daug nezinios. Iki tokiu skilciu dar nepriejom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 18, 00:40)
Per anksti pasigyriau doh.gif , failas per didelis siuntimui paštu. Ryt pabandysiu sumažinti.

Norėčiau ir aš pasiteirauti, kaip padaryti, kad nuskenuotą testų sąsiuvinuką būtų galima viename aplankale atsiųsti į paštą? g.gif g.gif
Iš anksto dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Man tai vis dar įdomu apie tuos antspaudus ax.gif . Tai jeigu aš pzv. norėčiau tokio tai ar dar kažko reikia papildomai nusipirkti (kažkokios gumenlės būna, dažai jau įpilti ar pirkti dar reikia?) ar jau pasiimu ir "štampuoju" blush2.gif ? Nu aš kaip adaptuota šiuo klausimu, kadangi niekada nesusidūrus su antspaudais, o dabar užsimaniau ir aš ax.gif . Ir kaip ten susimaketuoti pačiai, mergaitės, kurios darėtės, išduokit paslaptis blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 18, 12:43)
Planetos, o priemonių galima įsigyti čia.

thumbup.gif Ačiū už nuorodą , kaip pasigaminti planetas.Paprasta, greita, įspūdinga! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 18, 20:30)
Man tai vis dar įdomu apie tuos antspaudus  ax.gif . Tai jeigu aš pzv. norėčiau  tokio tai ar dar kažko reikia papildomai nusipirkti (kažkokios gumenlės būna, dažai jau įpilti ar pirkti dar reikia?) ar jau pasiimu ir "štampuoju"  blush2.gif ? Nu aš kaip adaptuota šiuo klausimu, kadangi niekada nesusidūrus su antspaudais, o dabar užsimaniau ir aš  ax.gif . Ir kaip ten susimaketuoti pačiai, mergaitės, kurios darėtės, išduokit paslaptis  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif Smilgut, tada ir aš adaptuota, nes taip pat noriu antspauduko ir nelabai suprantu tolesnių žingsnelių ( gamybos ir tolimesnio antspaudo naudojimo).Taigi, mergaitės, klausimas lieka atviras ir aktualus jau dviems antspauduko norėtojoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 18, 20:30)
Man tai vis dar įdomu apie tuos antspaudus  ax.gif . Tai jeigu aš pzv. norėčiau  tokio tai ar dar kažko reikia papildomai nusipirkti

Aš nuėjau, užsisakiau, pakalusė, kokio teksto noriu ir viskas. pasiėmiau ir štampuoju... smile.gif Kol kas dar rašalas nesibaigė...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 18, 20:43)
Aš nuėjau, užsisakiau, pakalusė, kokio teksto noriu ir viskas. pasiėmiau ir štampuoju... smile.gif  Kol kas dar rašalas nesibaigė...

O koki tekstuka uzsirasei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 09 18, 20:49)
O koki tekstuka uzsirasei? ax.gif

Jau sakiau: Mokytoja
V., pavardė

smile.gif
Atsakyti
Betukas klausė"Mergaitės, tos, kur su el.dienynais dirbate - kaip pirdote ir kur klasių vadovo veiklą? Na, dokumentacijos tvarkymą, pokalbius su tėvais, kur fiksuojate? "

klasės vadovui

darbas su klase ir klasės veiklos

Tamo dienyne. O pas jus irgi Tamo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutasgilė: 18 rugsėjo 2011 - 20:04
QUOTE(linastri @ 2011 09 18, 18:06)
mes irgi tik pradejome dirbti su elektroniniu.  Tai kol kas daug nezinios. Iki tokiu skilciu dar nepriejom blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat iki tiek nepriėjau blush2.gif
Atsakyti
Aš susivedžiau tvarkaraštį, gimtadienius, savaitinius planus, vadovo veiklas(jas dar pildysiu).
Papildyta:
kitą savaitę būtinai jau reikės komentarus vaikams pradėt rašyti apie darbą pamokoje. kol kas neįprasta, bet po truputį...
Atsakyti