Gal kas turit "Riešuto " 4 kl. testus?
Dėl sąsiuvinių taisymo... Tikrinu tik diktantus ir testus.
Namų darbus kiekvieną dieną pasitikrinam pamokos pradžioje. Uždavus namų darbus, su mokiniais persiskaitome užduotis ir pasiaiškinam jei kas neaišku. Kitą pamoką išsiaiškinam kas neaišku buvo atliekant. Visada liepiu viską atlikti. Sakau, kad man negalioja pasakymas "nesupratau, todėl neatlikau". Jei nesupratai, tai turi būti nors pieštuku parašyta, kaip bandei spręsti ar atlikti užduotį. O klasėje pasiaiškinsim, jei teisingai supratai, paryškinsi parkeriu, o jei blogai- ištrinsi ir parašysi teisingai. O jei išvis nebūsi parašęs, vadinasi, neatlikai namų darbų. Oi, esu bjauri
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 18, 12:03)
Papildomos matematikos užduotys 4 klasės mokiniams jau pašte
Turiu Naujojo šaltinio lietuvių kalbos testus 4 klasei. Reikia?
Papildyta:
Su savo mokinukais mokomės apie planetas, norėčiau kokius nors darbelius pasidaryti klasėje, kad galėtume pasikabinti, gal galit pasiūlyti kokių nors idėjų Klasės gale yra ištemptos virvės, ten ir kabinčiau. Norėtųsi kažko, bet nesugalvoju ko... Papje mašė gal būtų per sudėtinga ir per daug laiko užimtų.
Turiu Naujojo šaltinio lietuvių kalbos testus 4 klasei. Reikia?
Papildyta:
Su savo mokinukais mokomės apie planetas, norėčiau kokius nors darbelius pasidaryti klasėje, kad galėtume pasikabinti, gal galit pasiūlyti kokių nors idėjų Klasės gale yra ištemptos virvės, ten ir kabinčiau. Norėtųsi kažko, bet nesugalvoju ko... Papje mašė gal būtų per sudėtinga ir per daug laiko užimtų.
O mes su vaikais planetas gamnome is juros putos plokstes - peiliukais issipjove apskritimus ir poto pagal nuotraukas daze guasu. Tiesa, as pasigaminau stova ant kurio pritvirtinau is vielos pagamintus laikiklius planetoms(kad galetu suktis aplink stova), ir planetas moveme ant ju. Pirma buvo saule, o poto atitinkama tvarka kitos planetos. Patogu, kad jos sukasi aplink asi - vaikams lengviau isivaizduoti, kaip tai atrodo.
Planetos, o priemonių galima įsigyti čia.
QUOTE(Atisar @ 2011 09 18, 12:27)
O mes su vaikais planetas gamnome is juros putos plokstes - peiliukais issipjove apskritimus ir poto pagal nuotraukas daze guasu. Tiesa, as pasigaminau stova ant kurio pritvirtinau is vielos pagamintus laikiklius planetoms(kad galetu suktis aplink stova), ir planetas moveme ant ju. Pirma buvo saule, o poto atitinkama tvarka kitos planetos. Patogu, kad jos sukasi aplink asi - vaikams lengviau isivaizduoti, kaip tai atrodo.
Puikiai turėjo viskas atrodyti, gal nuotraukytę turi išsisaugojusi ?
Išsiunčiau darbelio pavyzdį. Paprastas, bet gražus.
QUOTE(auglina @ 2011 09 18, 11:12)
Šiuolaikinė pamoka iš esmės keičia mokytojo vaidmenį.
Elizabeth G. Cohen
( Informacija iš pateikties, kurią jau nusiunčiau į paštą.)
Elizabeth G. Cohen
( Informacija iš pateikties, kurią jau nusiunčiau į paštą.)
Kaip taikliai. Nebuvau skaičius, bet būtent apie tai kalbėjau tėvų susirinkime. Reiks ir tą pateiktį tėvams parodyt.
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 18, 11:20)
Oi, esu bjauri
Ne bjauri, o teisinga. Svarbiausia - pastangos.
QUOTE(auglina @ 2011 09 18, 11:43)
Auglina - mūsų greitoji pagalba. Tuoj suranda viską ineto platybėse.
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 18, 11:20)
Gal kas turit "Riešuto " 4 kl. testus?
Namų darbus kiekvieną dieną pasitikrinam pamokos pradžioje. Uždavus namų darbus, su mokiniais persiskaitome užduotis ir pasiaiškinam jei kas neaišku. Kitą pamoką išsiaiškinam kas neaišku buvo atliekant. Visada liepiu viską atlikti. Sakau, kad man negalioja pasakymas "nesupratau, todėl neatlikau". Jei nesupratai, tai turi būti nors pieštuku parašyta, kaip bandei spręsti ar atlikti užduotį. O klasėje pasiaiškinsim, jei teisingai supratai, paryškinsi parkeriu, o jei blogai- ištrinsi ir parašysi teisingai. O jei išvis nebūsi parašęs, vadinasi, neatlikai namų darbų. Oi, esu bjauri
Sveikutės. Aš turiu Riešuto testus. Įdėsiu į paštą, tik visų šiandien nespėsiu nuskenuoti, kitus kitą dieną įdėsiu
QUOTE(linius @ 2011 09 18, 15:18)
lutute, toji nuoroda yra riešutogilės žinutėje (jos Nr.520). Ten butent tas psl.. Radote?
Papildyta:
44 puslapyje
Papildyta:
44 puslapyje
Ačiū. Liniau. Šią nuorodą žinojau ir naudojausi jau senokai. Maniau, kad bus tai, ko dar neturiu ir nežinau
Nuskenavau visą testų sąsiuvinį, tik reikės iš eilės susidėlioti
QUOTE(tigruole @ 2011 09 18, 17:39)
Nuskenavau visą testų sąsiuvinį, tik reikės iš eilės susidėlioti
Ačiū
Noriu pasidžiaugti. Sutikau savo buvusią mokinę, kuri jau baigus vidurinę mokyklą. Buvo vestuvėse. Teko šokti valsą. Sako, mokėjau, o mano partneris -ne. O žinot kada aš išmokau šokti valsą? Taigi pradinėse klasėse. Jūs- mokytoja išmokėt. Kitur neteko šokti, o va, po tiek metų prireikė ir buvo gera, kad moku
Paglostė man širdelę
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 18, 17:00)
Ačiū
Noriu pasidžiaugti. Sutikau savo buvusią mokinę, kuri jau baigus vidurinę mokyklą. Buvo vestuvėse. Teko šokti valsą. Sako, mokėjau, o mano partneris -ne. O žinot kada aš išmokau šokti valsą? Taigi pradinėse klasėse. Jūs- mokytoja išmokėt. Kitur neteko šokti, o va, po tiek metų prireikė ir buvo gera, kad moku
Paglostė man širdelę
Paglostė man širdelę