Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(auglina @ 2011 09 17, 09:10)

Man irgi patiko ši idėja. thumbup.gif
Atsakyti
Kontroliniai testai mokinių žinioms patikrinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 17 rugsėjo 2011 - 11:57
Sveikutės 4u.gif
Aš tai kapstausi su Mokytojų dienos scenarijumi. Pas mus tradiciškai turi būt koncertas ir dovanėlė. O aš noriu kažko kitaip... Tai klaidžioju ieškodama minčių... g.gif

Į paštą siunčiu įvairių scenarijų nuorodą. Galima parsisiųsti. Gal pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 rugsėjo 2011 - 13:46
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 17, 14:07)
Sveikutės 4u.gif
Aš tai kapstausi su Mokytojų dienos scenarijumi. Pas mus tradiciškai turi būt koncertas ir dovanėlė. O aš noriu kažko kitaip... Tai klaidžioju ieškodama minčių... g.gif

Į paštą siunčiu įvairių scenarijų nuorodą. Galima parsisiųsti. Gal pravers mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Nuoroda puiki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. O mane uzpuole ligos doh.gif sloga ir gerkle skauda, drebulys krecia. Tai guliu lovoje arbatos puodeli apsikabinusi ir galvoju kaip cia namiskiu neuzkresti g.gif ir apie darba visai nesinori galvoti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif gerai kad bent jau planai priduoti
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Labas, ZUZANĖLE. jeigu turi galimybę Mokytojos dienos metu panaudoti multimedia, tai šventę galima paįvairinti pateiktimi su 2-4 vaikų padėkomis ir mintimis Mokytojui. Galima gražiai pateiktyje sumaketuoti pirmokų piešinius. Aš tai tokias pateikti darau Movie maker arba power point programos pagalba. Gal būtų kažkiek įdomiau? smile.gif
Į paštą nusiunčiau posmus mokytojui, pateiktį "Mokytoja , Tau", stendui tinkančius žodžius. Visa ši medžiaga yra rasta interneto lobynuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 17, 17:07)

Į paštą nusiunčiau posmus mokytojui, pateiktį "Mokytoja , Tau", stendui tinkančius žodžius. Visa ši medžiaga yra rasta interneto lobynuose drinks_cheers.gif

O į kurį paštą nusiuntei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 17, 15:44)
Sveikutes. O mane uzpuole ligos doh.gif sloga ir gerkle skauda, drebulys krecia. Tai guliu lovoje arbatos puodeli apsikabinusi ir galvoju kaip cia namiskiu neuzkresti g.gif ir apie darba visai nesinori galvoti schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  gerai kad bent jau planai priduoti

Užjaučiu, sveik console.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 17, 16:17)
O į kurį paštą nusiuntei? unsure.gif

Į bendrą pradinukių paštą. O ką dar neatsisiuntė? mirksiukas.gif
Ar gali atsiųsti nuorodą Mokytojo dienos scenarijaus ir man į paštą: janyte@medicina.lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(auglina @ 2011 09 17, 12:56)

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 17 rugsėjo 2011 - 15:47
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 17, 17:40)
Į bendrą pradinukių paštą. O ką dar neatsisiuntė? mirksiukas.gif galiu persiųsti iš kito savo  4u.gif pašto.

Yra trys paštai g.gif Kol kas nei viename neradau...

Jau yra. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 rugsėjo 2011 - 15:48
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 17, 16:42)
Yra trys paštai g.gif Kol kas nei viename neradau...

Jau yra. Ačiū 4u.gif

Atsakyti

Sveikutės 4u.gif

Bet ten mokamas parsisiuntimas, ar aš klystu? blush2.gif

Pasirodo - ne blush2.gif 4u.gif Reikia tik ilgiau palaukti blush2.gif

Ačiū bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 17 rugsėjo 2011 - 15:52