Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(b.s @ 2011 09 16, 20:51)
turiu šiek tiek kitokią. galėsiu paieškoti
Papildyta:

pabandysiu dar kartelį.žodžiai kiti.

Labai lauksiu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 16, 21:18)
Labai lauksiu! 4u.gif

Pažiūrėk jau
Atsakyti
Kažkam reikėjo rudeninių darbelių foto. Tai kažkokią padoresnę iš senų laikų radau - voratinkliu apraizgytas obuolys su gilėmis. Tą darbelį penktokai darė. Gana neblogai atrodo tas karštų klijų voratinklis. Įkėliau į pašto nuotraukų skyrelį.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 16, 21:20)
Pažiūrėk jau

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsisuntė! širdingai dėkoju už viską - už dainelę ir netgi karaokę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už idėjas vorų gamybai. Padiskutuokime apie sąsiuvinių tikrinimą. Kas kiek laiko tikrinate, ar daug įrašų darote sąsiuviniuose? Parsinešiau savaitgaliui lietuvių k. ir matematikos pratybų sąsiuvinius bei paprastus sąsiuvinius, dar vieną savarankišką darbelį, tai visą vakarą prasėdėjau, bet nebaigiau tikrinti. Norisi kuo daugiau patikrinti atliktų užduočių, bet tik save apsikrauni. Ar taip darote?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 16, 21:51)
turiu šiek tiek kitokią. galėsiu paieškoti
Papildyta:

pabandysiu dar kartelį.žodžiai kiti.

O gal galėtum į bendrą paštą įmesti? Ir man praverstų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 16, 21:54)
O gal galėtum į bendrą paštą  įmesti? Ir man praverstų  blush2.gif

ziūriu, kad turiu įrašus, o knygelė darbe. Reikės nuskanuoti ir atsiųsti kartu kitą savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 16 rugsėjo 2011 - 21:11
QUOTE(ninkute @ 2011 09 16, 21:49)
Ačiū už idėjas vorų gamybai. Padiskutuokime apie sąsiuvinių tikrinimą. Kas kiek laiko tikrinate, ar daug įrašų darote sąsiuviniuose? Parsinešiau savaitgaliui lietuvių k. ir matematikos pratybų sąsiuvinius bei paprastus sąsiuvinius, dar vieną savarankišką darbelį, tai visą vakarą prasėdėjau, bet nebaigiau tikrinti. Norisi kuo daugiau patikrinti atliktų užduočių, bet tik save apsikrauni. Ar taip darote?

Mano mokiniai labai dažnai patys tikrina savo darbus pratybų sąsiuviniuose. Jeigu teisingai suskaičiavo, nuspalvino, įrašė ir t.t., rašo +, o jeigu ne, rašo -. Suskaičiuoja rezultatus ir save įsivertina. Pvz.: "Moku rašyti įsidėmėtinos rašybos žodžius" ir pan.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 16 rugsėjo 2011 - 21:19
QUOTE(ninkute @ 2011 09 16, 21:49)

as tai dazniausiai tikrinu per pertraukas., o kai turiu 3 ar 4 tai ir pamoku metu .daug darbu atlieka juk savarankiskai.namo retai nesuosi.juk ir vaikams idomu kai iskart patikrini , o ne po keliu dienu atnesi.namie saves neapsikraunu.dar netycia kur padesiu tai mazius dar apipaisys.bus bedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 09 16, 20:49)
Padiskutuokime apie sąsiuvinių tikrinimą. Kas kiek laiko tikrinate, ar daug įrašų darote sąsiuviniuose? Parsinešiau savaitgaliui lietuvių k. ir matematikos pratybų sąsiuvinius bei paprastus sąsiuvinius, dar vieną savarankišką darbelį, tai visą vakarą prasėdėjau, bet nebaigiau tikrinti. Norisi kuo daugiau patikrinti atliktų užduočių, bet tik save apsikrauni. Ar taip darote?

Stengiuosi namo nesinešti darbo. Kiek įmanoma atlikti mokykloje.
Pratybas tikrinamės patys. Matematikos užduotis taip pat stengiamės pasitikrinti pamokos metu. Juk vaikas turi žinoti čia ir dabar ar teisingai išsprendė.
Po patikrintu darbu dedamas anspaudukas. Esu pasidarius vardinį su šypsenėle. Komentarus rašau tik tada, kai sąsiuvinius surenku.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 09 17, 08:28)
Po patikrintu darbu dedamas anspaudukas. Esu pasidarius vardinį su šypsenėle.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 16, 19:05)
Ačiū už NENRĖS pratybų sąsiuvinį pirmokams. Šį vakarą bandysiu atsiųst „Aš ir kiti“ ketvirtokams.

Ačiū 4u.gif , Bet mergaitės vis dar labai laukiu NENDRĖS antrai klasei, please ax.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti