Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(staben @ 2011 09 15, 23:17)
labas vakariukas, niekai[ negaliu pamiršt lututės nuotykio su mašina... Svarbiausia kuo baigėsi, nejaugi ereliai negavo jokios bausmės ....
Kur link mes einam.. kažkoks siaubas

Šiandien ryte tik įsukus į mokyklos kiemą prie manęs prišoko vakarykščiai ereliai. Tai ir paklausiau: "Ar dabar ruošiatės mane su visa mašina nunešti į kitą vietą?" Tylėjo galvas nuleidę...O tada paprašė: "Atsiprašome. Taip daugiau nebus. Tik nepraneškite policijai."
Pavaduotoja ir direktorė sakė, kad kvies pokalbiui tėvus ir auklėtoją tų mokinukų. g.gif
Labiausiai gaila auklėtojos, kad jai tenka atsakyti už savo auklėtinių chuliganizmą. nono.gif
Atsakyti
Mergaitės, pasiūlykite kokių gerų minčių Rudenėlio šventei. bigsmile.gif
Mano pirmokai šiemet bus morkytės. Iki rugsėjo 28 dienos turime suspėti nuveikti daug darbų:
1) paruošti morkyčių kostiumus ir karūnėles;
2) Išmokti linksmų ketureilių arba dainelių apie morkas;
3) Per technologijų pamoką pasigaminti eksponatus iš morkų.
Taigi, laaaabai labai laukiu dainelių, eilėraštukų, foto pavyzdžių ir kt. idėjų savo pašte: baidare@auto.lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės. Štai ir aš. Nors ir pavėluotai, bet sveikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš negaliu net prisėsti prie kompiuterio. Mus mokykloje taip kankina, grįžtame į namus vakarais. Spalio 17 d. bus auditas ir akreditacija, tai dabar visokiausius seminarus organizuoja. Baimė apėmusi visus mokytojus po vieno tokio seminaro. Kitą savaitę nuo pirmadienio iki trečiadienio vėl po pamokų mus kankins verysad.gif Labai jau valdžia nori tos gimnazijos, nežino kaip iš kailio nertis. Žodžiu, nerimas didelis. O ir tas pamokas kaip pravesti, kad būtų gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 15, 20:58)
Domass, ir man nekokia dienelė g.gif Šiandien mokyklos kieme vienuoliktokai nusprendė pasidaryti sau pramogą. Tai paėmė mano mašiniuką, pakėlę ant rankų nunešė į kitą vietą ir paliko. Kolegei buvo prasčiau: jos mašinai suraižė šoną.   ph34r.gif  gun_bandana.gif

ne kaži kas

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 16, 13:23)
2) Išmokti linksmų ketureilių arba dainelių apie morkas;

dainelę nusiunčiau, bet nelabai supratau ar gavai? g.gif

QUOTE(tigruole @ 2011 09 16, 15:23)
Mus mokykloje taip kankina, grįžtame į namus vakarais. Spalio 17 d. bus auditas ir akreditacija, tai dabar visokiausius seminarus organizuoja.

Mums viskas jau taip pat greit

Pirmokės, ar pas jus pamokose jau lankosi psichologas ir soc. pedagogas dėl pirmokų adaptacijos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 16 rugsėjo 2011 - 15:12
Šiandien užbaigiau su mokiniais vorų temą- darėm grotažo technika darbus. Vaikams labai patiko. Pilni entuziazmo, geros nuotaikos ir emocijų. Kadangi guašas greit nudžiuvo, tai jau per antrą pamoką raižė piešinius. Rezultatas - vorai ir voratinkliai ant augalų naktį. Artimiausiu metu nufotografuosiu ir įmesiu į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 16, 16:11)

b.s., ačiū 4u.gif smagiai nuteikei
gal eisiu ieškot šampano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 15, 22:18)
Esu mačiusi kažkur pirkti pypkėms valyti pūkuotų spalvotų vielų, tai nei vargti su vąšeliu nereikia.

Aš pirkai IKI rūkalių skyriuje brunette.gif .

Vakarykštės mokyklinės nuotaikos:
Prieina pirmokė ir klausia:
- O jei šauna mintis, ar tada iš karto nugriūni?
mega_shok.gif
Atsakyti
Sveikos!

Lanksti pūkuota lazdelė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2011 09 16, 16:11)

Pirmokės, ar pas jus pamokose jau lankosi psichologas ir soc. pedagogas dėl pirmokų adaptacijos?  g.gif

Šiandien buvo pas kolegę.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 09 16, 18:38)
Vakarykštės mokyklinės nuotaikos:
Prieina pirmokė ir klausia:
- O jei šauna mintis, ar tada iš karto nugriūni?
mega_shok.gif

Puikiai suprato lotuliukas.gif
Atsakyti

Pirmokės, ar pas jus pamokose jau lankosi psichologas ir soc. pedagogas dėl pirmokų adaptacijos? g.gif
[/quote]
Psichologo mes neturim, o soc.pedagogė nesirodo g.gif , o turėtų?Gal apie tai yra kur aiškiai parašyta? Ar reikia pačiai kviestis?
Atsakyti
laba, pagaliau penktadienis... o pas mus ir arteja baisi dar sekanti savaite - auditas... dirbam pajuode.. o man da mokslai, rytojui namu darbai.. nu kaip paziuri - kievienai savo.. nusiunciau i pasta pamokas apie zasis.. ale nepamenu ar siunciau, jei ka, nepykit, trinkit. mat galva jau nebedirba.. atrodo kad jau metai kaip dirbu doh.gif reik atostogu.. tai gero jum savaitgalio..pailsekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 15, 07:39)
Labai reikėtų ketvirtai klasei "Aš ir kiti" . Aš turiu antrai ir trečiai, ten temos susišaukia, būtų labai gerai. Pirmokams naudosiu Nendrę. O šiaip tai temos apie elgesį, draugystę, baimę ir t.t.  ax.gif

Ačiū už NENRĖS pratybų sąsiuvinį pirmokams. Šį vakarą bandysiu atsiųst „Aš ir kiti“ ketvirtokams.
Atsakyti