Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 15, 20:58)

Tai paėmė mano mašiniuką, pakėlę ant rankų nunešė į kitą vietą ir paliko. Kolegei buvo prasčiau: jos mašinai suraižė šoną.  ph34r.gif  gun_bandana.gif

mega_shok.gif

Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 15, 07:39)
Pas mus etikos mokosi 11 pradinukų, tai juos ir sudėjo į krūvą, o kursų jokių nebaigę mes visos, tai kasmet žiūri, kas mažiausiai turi valandų, tai ir duoda.
Labai reikėtų ketvirtai klasei "Aš ir kiti" . Aš turiu antrai ir trečiai, ten temos susišaukia, būtų labai gerai. Pirmokams naudosiu Nendrę. O šiaip tai temos apie elgesį, draugystę, baimę ir t.t.  ax.gif

Namie neturiu - radau tik trečiokams. Reiks rytoj klasėj paieškot ir bandysiu nuskanuot.
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 15, 21:58)
Domass, ir man nekokia dienelė g.gif Šiandien mokyklos kieme vienuoliktokai nusprendė pasidaryti sau pramogą. Tai paėmė mano mašiniuką, pakėlę ant rankų nunešė į kitą vietą ir paliko. Kolegei buvo prasčiau: jos mašinai suraižė šoną.   ph34r.gif  gun_bandana.gif

Eina sau... doh.gif blink.gif mad.gif Užjaučiu
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 15, 21:51)
Sveikos, merginos. smile.gif
Artėja Derliaus šventė. Kokius darbelius būtų galima pagaminti su pirmokais iš daržovių? Gal kuri organizavote panašią šventę? Ar gal turite kokį smagų scenarijų? Lauksiu pačių pačiausių idėjų drinks_cheers.gif

Bandysiu is senesniu laiku foto surast - jei pavyks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 15 rugsėjo 2011 - 20:11
b.s. - su gimtadieniu, torti torti tortadieniuuuuuuuu bigsmile.gif happybday.gif

O vaišės, mmmmmm rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 09 15, 20:51)
Labukas, b.s su gimtadieniu happybday.gif
Snaudale, darbe šiandien neišdegė nuskenuoti testų, bet par išeigines draugė žadėjo pagelbėti, kai tik padarysiu iškart išsiųsiu

Ačiū už rūpestėlį.

B.s. - su gimtadieniu. Linkiu šviesesnių dienelių ir geresnės nuotaikos alc.gif
Atsakyti
b.s 4u.gif 4u.gif 4u.gif birthday.gif
stiprybės, kantrybės, o svarbiausia geros sveikatos. Būk laiminga clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 15, 20:57)
Išsiunčiau savo scenarijų krikštynoms. Jis kažkuo gal ir panašus, bet pasižiūrėkit...

Į paštą įmečiau šimtadienio kalendorių. Jame pirmokai piešia, raįo , kas tą dieną smagaus, įsimintino nutiko. Šiaip jis tinka ir ketvirtokams žymėti dienas iki mokslo metų pabaigos.
dar siunčiu kelias idėjas rastas interneto platybėse( Šimtakojo užduotis, Šimtas matematikos pamokoje ir kt.) ir trumpą, senutėlį savo šimtadienio scenarijų.
O ar ne per anksti dar ruoštis šimtadieniui? Mes tai jį švenčiame tik sausio-vasario mėnesį. mirksiukas.gif
šIAIP BŪTŲ LABAI SMAGU, JEI PASIDALINTUMĖTE IR SU MANIMI SAVO ŠIMTADIENIO IDĖJOMIS. juk šimtadienis atkeliaus ir pas mus 4u.gif Lauksiu naujienų pašte:baidare@auto.lt drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 15, 21:10)
Namie neturiu - radau tik trečiokams. Reiks rytoj klasėj paieškot ir bandysiu nuskanuot.
Papildyta:

Eina sau...  doh.gif  blink.gif  mad.gif Užjaučiu
Papildyta:

Bandysiu is senesniu laiku foto surast - jei pavyks

Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 15 rugsėjo 2011 - 20:27
QUOTE(Aurute @ 2011 09 15, 19:52)
Labas vakaras  user posted image

Oi kaip nespėju su jūsų tempais  user posted image  . Į senatvę tampu lėtapėdė...  doh.gif

Ir ateinu tiesiai į balių  user posted image  . Visokeriopos sėkmės tau, b.s

vai2, labai patiko tavo idėja apie miestą iš žurnalų. Gal turi foto?

paorganizuosiu gal kada dar padaryti su vaikais ir nufotografuosiu.
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 09 14, 22:03)
nengute,
yra nusiųsta į paštą apie transportą
Pasaulio pažinime nuo staben

Ačiū, buvau neužmačius, pravers 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 09 15, 20:43)
paorganizuosiu gal kada dar padaryti su vaikais ir nufotografuosiu.

clap_1.gif bis.gif clap_1.gif bis.gif clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Kaip visada aš naktimis beatbėgu pas jus. Negaliu net miegoti nueiti, jeigu neperskaitau visu žinučių mūsų puslapyje.
Nustebau sužinojusi kaip linksminas mokinukai gadindami mašinas blink.gif Ir jiems nieko???

b.s su gimtadieniu 4u.gif Didžiulės sėkmės, pasisekimo visur ir visada, gerų ir nuoširdžių draugų happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

user posted image
essen.gif puikios vaišės thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
labas vakariukas, niekai[ negaliu pamiršt lututės nuotykio su mašina... Svarbiausia kuo baigėsi, nejaugi ereliai negavo jokios bausmės ....
Kur link mes einam.. kažkoks siaubas
Atsakyti
[quote=lutute1,2011 09 15, 22:41
Labai lauksiu 4u.gif
[/quote]

Įmečiau voriuką iš laikraščio gumulų į pašto nuotraukų skyrių, kuris vadinasi „Mintys technologijoms“. Tuos laikraščio gumulus su guašu nuspalvinom, o vielines kojytes apnėrėm vąšeliu juodais siūlais. Esu mačiusi kažkur pirkti pypkėms valyti pūkuotų spalvotų vielų, tai nei vargti su vąšeliu nereikia.
Atsakyti