Dėl tempo klasėje: aš savo mokinukus pratinau prie tempo skaičiuodama garsiai. Pradžioje pasakydavau, kad liko 5 min, 4 min, ir pan, o prieš galą sakau, kai suskaičiuosiu iki 5 darbas turi būti baigtas. 1,.....2, .....ir taip iki galo. Visko buvo ir ašarų ir piktumo, bet labai man pagelbėjo. Tą sunku būtų padaryti, jei labai skirtingų gabumų vaikai, pas mane panašūs susirinkę, tai liuks veikė
Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai. Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos .
Sveikos, merginos. Artėja Derliaus šventė. Kokius darbelius būtų galima pagaminti su pirmokais iš daržovių? Gal kuri organizavote panašią šventę? Ar gal turite kokį smagų scenarijų? Lauksiu pačių pačiausių idėjų
Oi, ačiū, man kaip tik to dabar reikėtų , ypatingai to limonado ... Nors ir ne pirmokus turiu, bet grįždama namo vos kojas velku Naktį prabusdinėju dažnai, kankina kažkoks nerimas, baimė, tai spėju, kad nervai visai nusibaigė, baterijos sėda
Gal iš kolegių kas nors ruošite pirmokų krikštynas ir turite scenarijų, būčiau dėkinga. Aš turiu vieną kitą, bet jau daryti, tai nebeįdomu. Įmesiu į paštą. Papildyta:
Išsiunčiau savo scenarijų krikštynoms. Jis kažkuo gal ir panašus, bet pasižiūrėkit...
Domass, ir man nekokia dienelė Šiandien mokyklos kieme vienuoliktokai nusprendė pasidaryti sau pramogą. Tai paėmė mano mašiniuką, pakėlę ant rankų nunešė į kitą vietą ir paliko. Kolegei buvo prasčiau: jos mašinai suraižė šoną.