Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(Betukas @ 2011 09 15, 16:33)
Liūdna diena kažkokia...Ir po krepšinio, ir vaikai šiandien prinervino - nieko nespėja, nieko nepadaro, svajoja, nosis krapšto  doh.gif 

Ir man tokia pat....

Viskas tarsi iš rankų krenta... Vienas mokinukas ,,sublogavo", prisilaksčiau su juo, kol mama atvažiavo.... Visų likusių nebespėjau žiūrėt, o dar dailė ir darbeliai. Sėdi pirmokai su žirklėm rankose, o aš lekiu žiūrėt, kaip tas vienas tualete žiaukčioja.. (atsiprašau, jei ką supykinau)... Košmaras kažkoks... doh.gif Parlekiu į klasę, vaikai šaukia, ką mums daryt. Galvoju, gerai, kad tie akių neišsibadė... Stresas akivaizdus.... unsure.gif

Dar gerai, kad lietuviai laimėjo šiandien...

Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimu birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Sveikos!

b.s, user posted image su gimtadieniu !
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(auglina @ 2011 09 15, 19:08)
Sveikos!

b.s, user posted image su gimtadieniu  !

happybday.gif Prisidedu ir aš prie sveikinimų. Stiprybės Kantrybės ir aišku Sveikatos
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 15, 17:40)
4u.gif Su gimtadieniu !

Ir aš jungiuosi prie gimtadienio sveikinimų b.s. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su Tortadieniu b.s bis.gif Linkiu kantrybės, kurios mums turbūt niekada nebus per daug 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms. Nebespėju bendrauti, tik į forumą akį užmetu. Kaip sekasi vertinti pirmokus? Ar rašote romanus į sąsiuvinius? O gal pas jus tėveliai skaito? Mes bandome rašyti įrašus, bet vaikai laukia vertinimo, Šiaip turėsime knygeles, bet simbolių jokių nerašysime. Gal iš kolegių kas nors ruošite pirmokų krikštynas ir turite scenarijų, būčiau dėkinga. Aš turiu vieną kitą, bet jau daryti, tai nebeįdomu. Įmesiu į paštą.
Papildyta:
Gal turite idėjų, kaip pasigaminti įdomesnį vorą ir voratinklį?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 09 15, 19:21)
Labutis visoms. Nebespėju bendrauti, tik į forumą akį užmetu.  Kaip sekasi vertinti Gal turite idėjų, kaip pasigaminti įdomesnį vorą ir voratinklį?

daug apie tai buvo forume pries diena ar dvi kalbeta 4u.gif
Atsakyti
Nusiunčiau scenarijų, bet žiūriu, kad įkelta tris kartus. Bijau kažką daryti, kas tvarkote paštą, prašau, ištrinkite du besikartojančius scenarijus. Ačiū!
Atsakyti
Labukas, b.s su gimtadieniu happybday.gif
Snaudale, darbe šiandien neišdegė nuskenuoti testų, bet par išeigines draugė žadėjo pagelbėti, kai tik padarysiu iškart išsiųsiu
Atsakyti

Gal turite idėjų, kaip pasigaminti įdomesnį vorą ir voratinklį?
[/quote]
b.s. , su Tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Į paštą įmečiau nuotrauką , rėmas iš šakų, jas galima surišti penkiakampiu, gražiai atrodo
Atsakyti
Ačiū draugužės ir vaišinu visas, kad nebūtų šalta user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 15 rugsėjo 2011 - 18:59