Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(Snaudale @ 2011 09 14, 22:11)
Ne - jokių kursų neklausiau, o etikos pamokas duoda, jei susidaro grupė - daugiau nei 12 vaikų.

Pas mus visoje mokykloje tik 5 vaikai lankys etikos pamokas ir jas dave etikos mokytojai.
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2011 09 14, 22:04)
Palaikau  ir užjaučiu  pirmokes, nes pati jau baigiu išprotėt schmoll.gif

Ačiū už palaikymą. Aš namo ne pareinu, o paršliaužiu.. karsta.gif

Atsakyti
[quote=vai2,2011 09 14, 18:50]
Nusiunčiau į paštą pinto krepšio iš laikraščių idėją.Jeigu ketvirtokai, tai gal ir pavyks pagaminti. Tik darbas ilgas ir kruopštus, bet rezultatas stulbinamai puikus thumbup.gif
dar įkėliau apie popieriaus šventę Portugalijoje ir idėjas, ką galima pagaminti iš paprasto popieriaus lapo.

Siaubas! Mes pralošėme makedoniečiams doh.gif doh.gif box.gif bash.gif lithuania.gif bash.gif Panašu, kad visi Lietuvos vyrai plaukus raunasi nuo galvos doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
cray.gif cry.gif lithuania.gif

Papildyta:
Ne tik vyrai.....

Papildyta:
Negaliu patikėt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 14, 21:38)

Pritariu, aš irgi labai pavargstu, o dar grįžus namo apie buitį pagalvoti visai nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 14, 23:56)

Nusiunčiau į paštą pinto krepšio iš laikraščių idėją.Jeigu ketvirtokai, tai gal ir pavyks pagaminti.

Tikrai fantastiškas krepšys thumbup.gif ir labai įdomios papūgos iš Portugalijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 14 rugsėjo 2011 - 23:28
QUOTE(b.s @ 2011 09 14, 21:55)
Kaip jums duoda etikos pamokų? Gal kokius kursus išklausėte? Kažkaip mūsų mokykloje tokio dalyko mums pačiom nesiūlo. O galėtų...

Pas mus etikos mokosi 11 pradinukų, tai juos ir sudėjo į krūvą, o kursų jokių nebaigę mes visos, tai kasmet žiūri, kas mažiausiai turi valandų, tai ir duoda.

QUOTE(Snaudale @ 2011 09 14, 22:00)
Joooo.... čia tai užduotis. O tai kokios temos būtų - gal turėčiau kokios medžiagos. Su ketvirtokais turėjom V.Zeliankienės pratybų sąsiuvinius „Aš ir kiti“. Trečiokams taip pat šios autorės pratybas naudojau užpraėjusiais metais. Ketvirtokų sąsiuvinį turiu, o dėl trečiokų nesu įsitikinusi. Jei reikėtų šių sąsiuvinių - paieškočiau.

Labai reikėtų ketvirtai klasei "Aš ir kiti" . Aš turiu antrai ir trečiai, ten temos susišaukia, būtų labai gerai. Pirmokams naudosiu Nendrę. O šiaip tai temos apie elgesį, draugystę, baimę ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 15 rugsėjo 2011 - 05:39
[quote=lutute1,2011 09 14, 22:56]
[quote=vai2,2011 09 14, 18:50]
Nusiunčiau į paštą pinto krepšio iš laikraščių idėją.Jeigu ketvirtokai, tai gal ir pavyks pagaminti. Tik darbas ilgas ir kruopštus, bet rezultatas stulbinamai puikus thumbup.gif
dar įkėliau apie popieriaus šventę Portugalijoje ir idėjas, ką galima pagaminti iš paprasto popieriaus lapo.

Siaubas! Mes pralošėme makedoniečiams doh.gif doh.gif box.gif bash.gif lithuania.gif Panašu, kad visi Lietuvos vyrai plaukus raunasi nuo galvos doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif bent jau maniškis tai jau beveik plikas lotuliukas.gif
Atsakyti
is laikrasciu... http://www.supermama...?...679990&st=0
http://www.google.lt...l...946&bih=532
(oi kad tureciau nors kiek laisvo laiko...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 15 rugsėjo 2011 - 12:49
QUOTE(domassss @ 2011 09 14, 21:38)
*

Pritariu, aš irgi labai pavargstu, o dar grįžus namo apie buitį pagalvoti visai nesinori schmoll.gif

Pritariu ir palaikau pirmokes, nes pernai buvau tokia ir dar plius be jų buvo 2 klasės, tai geguže buvau nepanaši į žmogų
laikykitės mergaitė, tokia jau mūsų dalia... Nieko paguodžiančio ...
Atsakyti
Labas visoms,
Ir labai ačiū už naujus namus. Labau jau gražūs ir jaukūs jie. Oi kaip nebespėju, taip greitai keičiasi temos, daug bendravimo, o tai rodo, kad visos kibom į darbus. Aš tai net čia užsukti nebespėju, nes namie ir prie kompo eilėsmile.gif

O dėl etikos pamokų norėčiau patikslinti, kad nieko pradinių klasių mokytoja neturi atiduoti kitiems, išskyrus anglų pamokas, jei nėra baigus atskirų mokymų, o etiką, muziką, kūno kultūrą ir t.t, galime dėstyti pačios,su savo pradinių klasių mokytojo specialybę. Taip kaip ten pas jus neduoda? Drąsiai galite nesutikti.

Klausimėlis. Gal kas turite 2 klasei Riešuto papildomas užduotis Nr.1 nebegaunu nusipirkti. Turiu NR.2 , jei kam reiktų, nuskanuočiau darbe.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 14, 22:38)

Paršliaušt ir aš dar sugebu, bet 2 metukų mažoji tikrai ilsėtis neleidžia, prasideda antra pamaina biggrin.gif ... ir vėl skaitau, piešiu, žaidžiu ir šoku thumbup.gif . Žiūrėsim kiek temsiu g.gif .

Ętiką pas mus vedame pačios pradinukės ir taškas biggrin.gif , tik tikybos mokytoja atskira.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipedike: 15 rugsėjo 2011 - 13:47