Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(auglina @ 2011 09 14, 21:20)
Sveikos!
Paštas-lietuvių k.- rugpjūčio 22 d. biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

aciukas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 14, 14:27)
O mano vaikai LABIAUSIAI mėgsta šią pamoką. Ir aš pati su jais viską žaidžiu: įvairiausius žaidimus, kvadratą, krepšinį, futbolą, estafetes, kartais duodu kokias 10 min. užsiimti patinkančia veikla, tai berniukai į krepšį pamėto kamuolį, mergaitės su lankais ar virvutėmis. Jie nuolat manęs prieš kūno kultūros pamoką klausia " Ar Jus darysite kartu su mumis" smile.gif

Bet kaip jums pavyksta juos visus suvaldyti, aš jeigu leidžiu užsiimti patinkančia veikla, tai mano pirmokai kaip laukiniai pasileidžia po visą salę doh.gif Jie nori daryti tai kas jiems patinka.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 14, 22:31)
Aš turiu pirmai klasei nendrę, jei nepamiršiu rytoj parsinešiu ir nuskanuosiu  ax.gif . Viso reikia sąsiuvinio ar konkrečių psl.?

AČIŪ AČIŪ clap.gif clap.gif clap.gif
Viso sąsiuvinuko man reikėtų. blush2.gif
Neturiu net ir vadovėlio - mums mokykla tik Pupas ir Giles nupirko, o etikos ir matematikos - ne.
Sakyk savo pageidavimą ir auksinė žuvelė bandys išpildyti aciuks.gif
Papildyta:
Labai noriu padėkoti smilgai99 už nuostabius planukus pirmokėliams.
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 14, 21:38)
AČIŪ AČIŪ  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Viso sąsiuvinuko man reikėtų.  blush2.gif
Neturiu net ir vadovėlio - mums mokykla tik Pupas ir Giles nupirko, o etikos ir matematikos - ne.
Sakyk savo pageidavimą ir auksinė žuvelė bandys išpildyti aciuks.gif

Man irgi etikai reikia ko nors įdomaus blush2.gif . Turiu pirmokus, trečiokus ir ketvirtokus krūvoj doh.gif . Todėl užduotis teks kopijuoti, naudotis įvairiais šaltiniais ir t.t. Pavaduotojos "pageidavimas" kad tema būtų visiems viena doh.gif . Dirbk kaip nori, maukis kelnes per galvą doh.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 14, 20:00)
Nuskanavau knygelę apie medžius. Įkelsiu į paštą.
Tik kas man galėtų pagelbėt su PUPOS testais ir NENDRE etikai pirmokams?  verysad.gif

Rytoj vakarop galėsiu nuskanuoti.
O čia nuoroda į Nendrės mokytojos knygą
http://www.sokvadove..._redaguotas.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calkusl: 14 rugsėjo 2011 - 20:49
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 14, 21:41)
Man irgi etikai reikia ko nors įdomaus  blush2.gif . Turiu pirmokus, trečiokus ir ketvirtokus krūvoj  doh.gif . Todėl užduotis teks kopijuoti, naudotis įvairiais šaltiniais ir t.t. Pavaduotojos "pageidavimas" kad tema būtų visiems viena  doh.gif . Dirbk kaip nori, maukis kelnes per galvą  doh.gif  doh.gif .

Kaip jums duoda etikos pamokų? Gal kokius kursus išklausėte? Kažkaip mūsų mokykloje tokio dalyko mums pačiom nesiūlo. O galėtų...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 14, 22:41)
Man irgi etikai reikia ko nors įdomaus  blush2.gif . Turiu pirmokus, trečiokus ir ketvirtokus krūvoj  doh.gif . Todėl užduotis teks kopijuoti, naudotis įvairiais šaltiniais ir t.t. Pavaduotojos "pageidavimas" kad tema būtų visiems viena  doh.gif . Dirbk kaip nori, maukis kelnes per galvą  doh.gif  doh.gif .

Joooo.... čia tai užduotis. O tai kokios temos būtų - gal turėčiau kokios medžiagos. Su ketvirtokais turėjom V.Zeliankienės pratybų sąsiuvinius „Aš ir kiti“. Trečiokams taip pat šios autorės pratybas naudojau užpraėjusiais metais. Ketvirtokų sąsiuvinį turiu, o dėl trečiokų nesu įsitikinusi. Jei reikėtų šių sąsiuvinių - paieškočiau.
Atsakyti
nengute,
yra nusiųsta į paštą apie transportą
Pasaulio pažinime nuo staben
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 14 rugsėjo 2011 - 21:08
Sveikutės, o aš laikraščius panaudoju ir lietuvių kalbos pamokose( pvz įmečiau į paštą).Palaikau ir užjaučiu pirmokes, nes pati jau baigiu išprotėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 09 14, 22:45)
Rytoj vakarop galėsiu nuskanuoti.
O čia nuoroda į Nendrės mokytojos knygą
http://www.sokvadove..._redaguotas.pdf

Ačiū, ačiū, ačiū.
Nuoroda taip pat džiaugiuosi. Aš turbūt aklas apendicitas besanti, nes tikrai nemačiau, kur ten ta mokytojo knyga slėpėsi .
Atsakyti
O gal kas turit karaoke "Nieko nereikia man daugiau"? nerandu internete. O tokia faina daina smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 14, 22:55)
Kaip jums duoda etikos pamokų? Gal kokius kursus išklausėte? Kažkaip mūsų mokykloje tokio dalyko mums pačiom nesiūlo. O galėtų...

Ne - jokių kursų neklausiau, o etikos pamokas duoda, jei susidaro grupė - daugiau nei 12 vaikų. Problema kyla toms, jei klasėje nedaug vaikų - 18, tai neužtenka arba etikai arba tikybai. Tikybos mokytojos turi būti kažką ten baigusios. Gerai nežinau - ne bet kas gali dirbti ir jom dideli reikalavimai iš kuruojančių bažnyčių.
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2011 09 14, 23:08)
O gal kas turit karaoke "Nieko nereikia man daugiau"? nerandu internete. O tokia faina daina smile.gif  wub.gif

wub.gif nežinau tokios dainos visai
Atsakyti