Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(Betukas @ 2011 09 14, 19:33)
Susikėliau foto , tai keliu keletą foto - klasės, skirtukų, savarankiško skaitymo kampelį  4u.gif

O kur foto patalpinti?  unsure.gif

Nuotraukas kelk į nuotraukų galeriją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 14 rugsėjo 2011 - 19:25
QUOTE(nengute @ 2011 09 14, 20:05)
Čia radau įdomybių, bet jos per lengvos trečiokučiams sad.gif Gal kuriai jūsų pravers  http://www.slideboom...6....-Užduotys

Pirmokės, siūlau užsukti į šį puslapį, nes ten yra įdomių pateikčių sudėtingesnių garsų įtvirtinimui. Ačiū, Nengute, už puikią nuorodą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 14 rugsėjo 2011 - 19:36
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 14, 21:17)
:
Esu davus vaikams prisikarpyti žmonių, namų, augalų, mašinų ir iš jų suklijuoti miestą. Labai patiko vaikams.
Dar esu labai seniai buvus seminare, kur rodė kūno k. pamokai skirtus pratimus su laikraščiu. Jį lankstė ir panaudojo atliekant pratimus. O galiausiai jį sugralmžė ir pasidarė kamuoliukus. Mėtėsi jais. (Visko nepamenu)
Dar esam pasidarę su mokiniais kamuolius iš laikraščių. Susuko į kamuolį ir apvyniojo lipnia juosta. Buvo mėgstamiausi kamuoliai per kūno k. pamokas.
Dar gali iš žurnalų iškirpti žmonių veidus. Vaikai juos prisiklijuoja ant lapo. Liepi pripiešti plaukus, kūną, kepurę, papuošalus.
Kitas variantas duodi vaikams tik puse veido, o vaikai patys turi pabaigti nupiešti kitą veido dalį ir pripiešti vėl kūną ir t.t.

Saunios mintys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif butinai panaudosiu nes kartais norisi kazko isrdingesnio ir fantazijos pritruksta kaip tuos mokinius uzvesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 09 14, 19:33)
Susikėliau foto , tai keliu keletą foto - klasės, skirtukų, savarankiško skaitymo kampelį  4u.gif

O kur foto patalpinti?  unsure.gif

Labai šaunūs ananasai. Ar pagal trafaretą darei?
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 14, 20:53)
Sveikos, darom su dukra namu darbus lietuviu kalbos is pupos, nu ir niekaip nerandu 13 medziu ir krumu pavadinimu, net juokas ima pacia lotuliukas.gif , dukra sako, tai kokia tu mokytoja jei nezinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nuskanavau knygelę apie medžius. Įkelsiu į paštą.
Tik kas man galėtų pagelbėt su PUPOS testais ir NENDRE etikai pirmokams? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 09 14, 20:21)
Jau radau "Gilę -Ydų šalyje". Ačiū Vildingai  biggrin.gif

Ar galima tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 14, 22:00)
Nuskanavau knygelę apie medžius. Įkelsiu į paštą.
Tik kas man galėtų pagelbėt su PUPOS testais ir NENDRE etikai pirmokams?  verysad.gif

Labukas, etikos neturiu, o testus turiu, bet bėda, kad spausdintuvas be skenerio, rytoj pažiūrėsiu mokykloj, gal pavyks, ką padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 14, 11:57)
Man labai patiko J. Andriuškevičienės pasiekimų kn įrašyta "Mokinys turi gebėti".
Jei reik namie nuskenuosiu ir atsiųsiu

clap.gif labai tinka, ačiū ačiū bis.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 09 14, 22:07)
Labukas, etikos neturiu, o testus turiu, bet bėda, kad spausdintuvas be skenerio, rytoj pažiūrėsiu mokykloj, gal pavyks, ką padaryti mirksiukas.gif

AČIŪ labai. Esu skolinga. Kuom galėčiau padėti tau? 4u.gif
Gal ir kas Nendrę turėtų - tai išvis šokinėčiau iš džiaugsmo.
Atsakyti
Sveikos!

QUOTE(b.s @ 2011 09 14, 21:05)
Ar galima tiksliau?

Paštas-lietuvių k.- rugpjūčio 22 d. biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 14 rugsėjo 2011 - 20:21
QUOTE(rutagra @ 2011 09 14, 21:12)
clap.gif labai tinka, ačiū ačiū bis.gif

JAU ĮDĖJAU. TIKIUOSI AUTORIŲ NEUŽPYKDŽIAU blush2.gif

PADARIAU MOKOMĄJĮ MINI TESTUKĄ "MIŠRIEJI DVIGARSIAI". TREČIOKĖMS MAŽDAUG PRIREIKS ŠIOMIS DIENOMIS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 14, 21:15)
AČIŪ labai. Esu skolinga. Kuom galėčiau padėti tau?  4u.gif
Gal ir kas Nendrę turėtų - tai išvis šokinėčiau iš džiaugsmo.

Aš turiu pirmai klasei nendrę, jei nepamiršiu rytoj parsinešiu ir nuskanuosiu ax.gif . Viso reikia sąsiuvinio ar konkrečių psl.?
Atsakyti