[quote=smilga99,2011 09 14, 17:46]
Sveikos. Visai neturiu ūpo 20 pirmokų niekaip negali suvokti, kad jie mokykloje(aišku, nevisi), bet...........
Labas, smilga99
Vai kaip suprantu situaciją Pati pernai turėjau pirmokus, tai norėjau bėgti ir rėkti... Žiauriai sunku buvo. O va šiemet jau pati džiaugiuosi savo darbo vaisiais ir kolegėms sakiau: "Aš dabar matau, ką nuveikiau pernai". Taip kad nepanikuojam , viskas bus gerai Juk ne pirmi metai dirbam, bet su pirmokais lengva nebūna niekada
[quote=laurija,2011 09 14, 18:04]
o dėl audito metu per pamokas skelbiamus uždavinius turiu nemažai info, lektorė būtent dėstė ta tema, mokė kaip tai padaryti naudojant atnaujintas programas (tą storą knygą). Seminaras man labai padėjo. jei tikrai kažkam reikia, galėčiau truputį aprašyt
Labas, Laurija,
Tikrai būtų ne pro šalį išgirsti Tavo GERĄJĄ PATIRTĮ, kaip reikėtų formuluoti uždavinius atėjus auditui į svečius. Baisiausiai jų bijau nes ta diena labai greitai artėja.
Papildyta:
[quote=linius,2011 09 14, 18:17]
Sveikos. Visai neturiu ūpo 20 pirmokų niekaip negali suvokti, kad jie mokykloje(aišku, nevisi), bet...........
Labas, smilga99
Vai kaip suprantu situaciją Pati pernai turėjau pirmokus, tai norėjau bėgti ir rėkti... Žiauriai sunku buvo. O va šiemet jau pati džiaugiuosi savo darbo vaisiais ir kolegėms sakiau: "Aš dabar matau, ką nuveikiau pernai". Taip kad nepanikuojam , viskas bus gerai Juk ne pirmi metai dirbam, bet su pirmokais lengva nebūna niekada
[/quote]
Manau, kad gal tiek ilgai neteks laukti savo darbo rezultatų.
Jeigu tai kiek paguos, tai mano pirmokai baisiai padūkę. O viena panaičiukė šiandien vidury matematikos nusprendė, kad jai mokslų gana ir perplėšė pusiau naują Riešutuką.
Tačiau yra ir smagių dalykų. Kažkada forume pasakojau apie savo bailiukę, kuri be mamos nei žingsnio. Tai šiandien ji išbuvo visas pamokas BE MAMOS! Tik vis pasitikslindavo: "O jūs niekur neišeisite?"
Taigi, visoms pirmokėms kuo didžiausios kantrybės ir tikėjimo, kad greitai su kiekviena diena bus lengviau ir lengviau
o dėl audito metu per pamokas skelbiamus uždavinius turiu nemažai info, lektorė būtent dėstė ta tema, mokė kaip tai padaryti naudojant atnaujintas programas (tą storą knygą). Seminaras man labai padėjo. jei tikrai kažkam reikia, galėčiau truputį aprašyt
Labas, Laurija,
Tikrai būtų ne pro šalį išgirsti Tavo GERĄJĄ PATIRTĮ, kaip reikėtų formuluoti uždavinius atėjus auditui į svečius. Baisiausiai jų bijau nes ta diena labai greitai artėja.
Papildyta:
[quote=linius,2011 09 14, 18:17]
Labas, smilga99
[/quote]
Manau, kad gal tiek ilgai neteks laukti savo darbo rezultatų.
Jeigu tai kiek paguos, tai mano pirmokai baisiai padūkę. O viena panaičiukė šiandien vidury matematikos nusprendė, kad jai mokslų gana ir perplėšė pusiau naują Riešutuką.
Tačiau yra ir smagių dalykų. Kažkada forume pasakojau apie savo bailiukę, kuri be mamos nei žingsnio. Tai šiandien ji išbuvo visas pamokas BE MAMOS! Tik vis pasitikslindavo: "O jūs niekur neišeisite?"
Taigi, visoms pirmokėms kuo didžiausios kantrybės ir tikėjimo, kad greitai su kiekviena diena bus lengviau ir lengviau
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 14, 13:55)
Uždavinį tinkamai formuluoti tikrai sunku.
pvz. dirbdami porose perskaitys tekstą, gebės atsakyti į 5 klausimus iš 8.
Pamokos pabaigoje sugrįžti prie uždavinio, pasitikrini ir įsivertina.
Reikia konkrečią pamoką žiūrėti.
Kaip darbeliuose panaudojat žurnalus, laikraščius? kokius darbelius iš jų darot?
pvz. dirbdami porose perskaitys tekstą, gebės atsakyti į 5 klausimus iš 8.
Pamokos pabaigoje sugrįžti prie uždavinio, pasitikrini ir įsivertina.
Reikia konkrečią pamoką žiūrėti.
Kaip darbeliuose panaudojat žurnalus, laikraščius? kokius darbelius iš jų darot?
Mes per dailę karpėm žurnalus ir darėm iš iškarpų "Miestą". Reikia prikarpyti daug namų su medžiais, gėlių, fontanų, mašinų ir t.t. Klijavom gabalais, galima ir vieną ant kito. dailiai kirpti nereikia, geriausia pirma užsiklijuoti foną, pvz. iš kokios reklamos iškirpti daug dangaus ir tada klijuoti kitas detales. Tik nepalikite laisvų vietų. Mums šauniai pernai gavosi, tai ir dabar vaikai prašo karpyti iš žurnalų
Nežinau ar ką supratot
kažkada tokį darbelį esu ir atšvietusi, tai šauniai žiūrisi. atrodo, kad neklijuota, o tikras, realus miestas.
QUOTE(vai2 @ 2011 09 14, 18:50)
Mes per dailę karpėm žurnalus ir darėm iš iškarpų "Miestą". Reikia prikarpyti daug namų su medžiais, gėlių, fontanų, mašinų ir t.t. Klijavom gabalais, galima ir vieną ant kito. dailiai kirpti nereikia, geriausia pirma užsiklijuoti foną, pvz. iš kokios reklamos iškirpti daug dangaus ir tada klijuoti kitas detales. Tik nepalikite laisvų vietų. Mums šauniai pernai gavosi, tai ir dabar vaikai prašo karpyti iš žurnalų
Nežinau ar ką supratot
kažkada tokį darbelį esu ir atšvietusi, tai šauniai žiūrisi. atrodo, kad neklijuota, o tikras, realus miestas.
Nežinau ar ką supratot
labai sudomino.O gal turit kokia nuotraukele darbelio?
mes kazkada mitybos piramide darem viska is zurnalu ir laikrasciu karpydami. dar plakata "Nedegink". ai dar is laikrasciu plesem skiauteles ir aplikacijas darem. bet viskas mokykloj like, tai negaliu nufotografuot ir atsiust...
Susikėliau foto , tai keliu keletą foto - klasės, skirtukų, savarankiško skaitymo kampelį
O kur foto patalpinti?
O kur foto patalpinti?
QUOTE(linastri @ 2011 09 14, 18:01)
labai sudomino.O gal turit kokia nuotraukele darbelio?
Vaikai į namus išsinešė, pažiūrėsiu ryt gal rasiu kokį
Sveikos, darom su dukra namu darbus lietuviu kalbos is pupos, nu ir niekaip nerandu 13 medziu ir krumu pavadinimu, net juokas ima pacia , dukra sako, tai kokia tu mokytoja jei nezinai
Sveikutės, mergaitės. Aš tai trečiokams pasaulio pažinimui ruošiuosi apie traukinius, geležinkelį ir t.t Gal kuri kažką įdomaus turit?
Papildyta:
http://www.slideboom...6....-Užduotys
Čia radau įdomybių, bet jos per lengvos trečiokučiams Gal kuriai jūsų pravers
Papildyta:
http://www.slideboom...6....-Užduotys
Čia radau įdomybių, bet jos per lengvos trečiokučiams Gal kuriai jūsų pravers
Mergaitės,
Kažkada rašėte, kad yra Gilės - ydų šalyje kompiuterinjė versija. Kur? Pagelbėkiiiiiiiiiiit . Reiks ryt skaityti, o aš nepasiėmiau iš bibliotekos Ačiū
Kažkada rašėte, kad yra Gilės - ydų šalyje kompiuterinjė versija. Kur? Pagelbėkiiiiiiiiiiit . Reiks ryt skaityti, o aš nepasiėmiau iš bibliotekos Ačiū
QUOTE(staben @ 2011 09 14, 18:30)
labai labai reiktų, kažkada turėjau apie vorą labai gražią dainelę, bet tai buvo tik žodžiai ir natos, o dabar nieko nebeturiu:4u: , gal gerai apieškojus ir atrasčiau jei kam reiktų... ..,
Daina neypatinga, super paprasta, bet mano ketvirtokams labai patiko. Nusiųsiu
QUOTE(Betukas @ 2011 09 14, 18:39)
Dar įmečiau ir gerąjį variantą " Lašelių" Kol susiruošiau, tai zuzanėlė jau ir aną pasitvarkė matau
Kadangi aš karaoke labai ieškojau, jau ir pavasarį jos norėjau, tai vos ją radau, pasitvarkiau Ačiū
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 14, 20:22)
mes kazkada mitybos piramide darem viska is zurnalu ir laikrasciu karpydami. dar plakata "Nedegink". ai dar is laikrasciu plesem skiauteles ir aplikacijas darem. bet viskas mokykloj like, tai negaliu nufotografuot ir atsiust...
Esu davus vaikams prisikarpyti žmonių, namų, augalų, mašinų ir iš jų suklijuoti miestą. Labai patiko vaikams.
Dar esu labai seniai buvus seminare, kur rodė kūno k. pamokai skirtus pratimus su laikraščiu. Jį lankstė ir panaudojo atliekant pratimus. O galiausiai jį sugralmžė ir pasidarė kamuoliukus. Mėtėsi jais. (Visko nepamenu)
Dar esam pasidarę su mokiniais kamuolius iš laikraščių. Susuko į kamuolį ir apvyniojo lipnia juosta. Buvo mėgstamiausi kamuoliai per kūno k. pamokas.
Dar gali iš žurnalų iškirpti žmonių veidus. Vaikai juos prisiklijuoja ant lapo. Liepi pripiešti plaukus, kūną, kepurę, papuošalus.
Kitas variantas duodi vaikams tik puse veido, o vaikai patys turi pabaigti nupiešti kitą veido dalį ir pripiešti vėl kūną ir t.t.
Jau radau "Gilę -Ydų šalyje". Ačiū Vildingai