Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 13, 22:43)
O man ar galėtum ? 4u.gif
Mielos pirmokės, turiu bėdą. Besikeliant į naują būstą kažkur pasimetė Pupos 1 klasei diskelis. Visur išieškojau, bet taip ir neradau.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ar galėtų kas nors iš pirmokių padaryti gerą darbą ir atsiųsti diskelio medžiagą į mano paštą: baidare@auto.lt?
gathering.gif  surrender.gif

tuoj atsiusiu tau, nes turiu kompe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 13, 23:30)
Dar turiu tokį prašymėlį. Gal kas turite santrauką apie tai, ką turi mokėti ketvirtokas? Antrokams radau. Gal pas ką yra ir ketvirtokams?  4u.gif

Man labai patiko J. Andriuškevičienės pasiekimų kn įrašyta "Mokinys turi gebėti".
Jei reik namie nuskenuosiu ir atsiųsiu
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 14, 11:39)
tuoj atsiusiu tau, nes turiu kompe  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Širdingai dėkui. Aš išgelbėta!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2011 09 13, 23:40)
su situo tai sutinku, ka randam internete, tai galim siusti ir platinti, zmogus to ir siekia jeigu deda i interneta.

smile.gif aš taip pat pritarčiau šiai nuomonei. svarbu, kad tik mūsų paštas "nesusprogtų" nuo darbų gausos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 13, 22:30)
Dabar kreipiuosi į jus su tokiu klausimu. Ir vėl vertinimas, ir vėl auditas  lotuliukas.gif  Kaip dabar, pakitus vertinimui, skelbti pamokos uždavinį? Juk ten reikia paminėti ir už ką ir kaip bus vertinamas moksleivis  blink.gif

Uždavinį tinkamai formuluoti tikrai sunku.
pvz. dirbdami porose perskaitys tekstą, gebės atsakyti į 5 klausimus iš 8.
Pamokos pabaigoje sugrįžti prie uždavinio, pasitikrini ir įsivertina.
Reikia konkrečią pamoką žiūrėti.

Kaip darbeliuose panaudojat žurnalus, laikraščius? kokius darbelius iš jų darot?
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 09 13, 17:08)
Mergaitės, aš tokiu klausimu. gal yra kur interneto platybėse mankštos įdomesnių pratimėlių 4kl, kūno kultūrai. Oi kaip man ši pamoka nepatinka, fui ax.gif

O mano vaikai LABIAUSIAI mėgsta šią pamoką. Ir aš pati su jais viską žaidžiu: įvairiausius žaidimus, kvadratą, krepšinį, futbolą, estafetes, kartais duodu kokias 10 min. užsiimti patinkančia veikla, tai berniukai į krepšį pamėto kamuolį, mergaitės su lankais ar virvutėmis. Jie nuolat manęs prieš kūno kultūros pamoką klausia " Ar Jus darysite kartu su mumis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 14, 15:27)
Ir aš pati su jais viską žaidžiu: įvairiausius žaidimus, kvadratą, krepšinį, futbolą, estafetes, kartais duodu kokias 10 min. užsiimti patinkančia veikla, tai berniukai į krepšį pamėto kamuolį, mergaitės su lankais ar virvutėmis. Jie nuolat manęs prieš kūno kultūros pamoką klausia " Ar Jus darysite kartu su mumis" smile.gif

ŠAUNUOLĖ 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ačiū už dainos "Lašeliai" karaoke. Kadangi šis failas kitoks ir nėjo įsirašyti į diską, tai konvertavausi į MP3 formatą. Jei kam reiks, sakykit, atsiųsiu konvertuotą.
Radau internete dainą apie "Vorą". Tokia smagi. Tik žodžiai nelabai aiškūs, neaiškiai dainuoja. Bet radau internete ir žodžius. Vaikai greitai ją "pagavo" ir smagiai dainavo. Dar ir judesius sugalvojo. Ši savaitė integruota- apie vorus mirksiukas.gif Jei kam reiks, sakykit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 rugsėjo 2011 - 16:13
zuzanėlė Jei kam reiks, sakykit...

labai labai reiktų, kažkada turėjau apie vorą labai gražią dainelę, bet tai buvo tik žodžiai ir natos, o dabar nieko nebeturiu:4u: , gal gerai apieškojus ir atrasčiau jei kam reiktų... ..,
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 14, 16:11)
Sveikutės 4u.gif
Ačiū už dainos "Lašeliai" karaoke. Kadangi šis failas kitoks ir nėjo įsirašyti į diską, tai konvertavausi į MP3 formatą. Jei kam reiks, sakykit, atsiųsiu konvertuotą.
Radau internete dainą apie "Vorą". Tokia smagi. Tik žodžiai nelabai aiškūs, neaiškiai dainuoja. Bet radau internete ir žodžius. Vaikai greitai ją "pagavo" ir smagiai dainavo. Dar ir judesius sugalvojo. Ši savaitė integruota- apie vorus  mirksiukas.gif Jei kam reiks, sakykit...

Dar įmečiau ir gerąjį variantą " Lašelių" 4u.gif Kol susiruošiau, tai zuzanėlė jau ir aną pasitvarkė matau biggrin.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
dar įmečiau pora dainelių toms, kurios pačios dėstot muziką, gal pravers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 14 rugsėjo 2011 - 16:44
Sveikos. Visai neturiu ūpo schmoll.gif 20 pirmokų niekaip negali suvokti, kad jie mokykloje(aišku, nevisi), bet........... gerai, kad jau planus susitvarkėm, ir el. dienyną jau pildyti pradėjom. Pirmokėm į paštą įkelsiu savaitinius planus pirmokam. Man jie labai padeda pildant elektroninį. tik pabaigoje jie nėra tokie, kokie turėtį būti. Pasitaisysit.... jei reikės
Atsakyti
sveikos, kai turiu laiko paskaitinėju, jau daugelis susitvarkė su papildomais darbais smile.gif , nors manau jie neužbaigiami

o dėl audito metu per pamokas skelbiamus uždavinius turiu nemažai info, lektorė būtent dėstė ta tema, mokė kaip tai padaryti naudojant atnaujintas programas (tą storą knygą). Seminaras man labai padėjo. jei tikrai kažkam reikia, galėčiau truputį aprašyt ax.gif

ačiū kolegei, kuri atsiuntė 3 kl. fonogramas, bet niekaip neatidaro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurija: 14 rugsėjo 2011 - 17:05