Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(janiku @ 2011 09 13, 20:33)
4u.gif didelis dėkui. Lauksiu, nes dar ieškau muzikos 3 klasei pagal krakauskaitę

turiu sena 3 kl, bet ten tikriausiai tas kur mokytojo knygoj, bet kompu persirinkus... (senokai rasiau, neprisimenu...)
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2011 09 13, 19:05)
Labai šaunūs tavo vaikų tėveliai, retai taip būna.

KAIP SAKO LIETUVIŲ PATARLĖ "Negirk dienos be vakaro", taip ir aš. Pažiūrėsiu, kol mokslo metus įpusėsiu. Tada ir parašysiu, ar pasiteisino mano tėvelių aktyvumas, ar tik buvo momentinis biggrin.gif gerumo bumas. bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
Ačiū liniui ir b.s., kad atsiliepėte į mano šauksmą tyruose apie saugų eismą 1 kl.

Bet gyvenime dažnai būna kuriozų... doh.gif Kadangi niekas nerado saugaus eismo, integruoto į dalykus, pati du vakarus praleidau prie to reikalo, integravau į dalykus, perkūriau iš senų planų... Pasidariau didelį darbą ir jau eisiu ,,atsipalaiduot" čia, į forumą... lotuliukas.gif aišku, randu liniaus atsiųstą planą. Ačiū tau dar kartelį, mano irgi gavos panašus, iš tų pačių senesnių temų... Na, bet ką padarysi... doh.gif lotuliukas.gif
Kitą kartą reiks būti kantresnei. Tik šį kartą laukti negalėjau, ryt aprobuojam planus...
smile.gif

Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2011 09 13, 19:47)
Sveikos merginos, gal anglistes turit kokiu pateikciu anglu pamokelems, dirbu be interneto mokykloje tai reik kazkaip pradziugint vaikus. As turiu tik spalvu ir vaisiu, skaiciu.

Įmesiu keletą į paštą... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2011 09 13, 18:18)
Sveikutės,
jau senokai su jumis bendravau: ir kompas buvo "užlūžęs", ir pati buvau. verysad.gif
  Į paštą įmečiau 3 ir 4 klasių vadovo planus. Ir įmesiu "Laimingos klasės
receptą" . Jį ne aš sugalvojau, tik perrinkau. Mano vaikams jis patiko. Pasikabinome klasės stende.  mirksiukas.gif
O gal galėtum tą laimės receptą įmesti į mano paštą: baidare@auto.lt? 4u.gif jau senokai ieškojau idėjų, kaip paįvairinti klasės stendus. Tai tik Zuzanėlė minčių konkrečiai gerų pažėrė. Ačiū jai smile.gif
O gal iš anksto ir Tau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 rugsėjo 2011 - 21:36
QUOTE(domassss @ 2011 09 13, 22:23)
smile.gif
Ačiū liniui ir b.s., kad atsiliepėte į mano šauksmą tyruose apie saugų eismą 1 kl.

Siunčiu savo praėjusios laidos civilinės saugos ir saugaus eismo integruotas temas. Gal prireiks kam.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 13, 22:37)
Siunčiu savo praėjusios laidos civilinės saugos ir saugaus eismo integruotas temas. Gal prireiks kam.

O man ar galėtum ? 4u.gif
Mielos pirmokės, turiu bėdą. Besikeliant į naują būstą kažkur pasimetė Pupos 1 klasei diskelis. Visur išieškojau, bet taip ir neradau. doh.gif doh.gif doh.gif
Ar galėtų kas nors iš pirmokių padaryti gerą darbą ir atsiųsti diskelio medžiagą į mano paštą: baidare@auto.lt?
gathering.gif surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 rugsėjo 2011 - 21:50
QUOTE(b.s @ 2011 09 13, 22:37)

O kad taip vakar..... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 13, 21:43)
O man ar galėtum ? 4u.gif
Mielos pirmokės, turiu bėdą. Besikeliant į naują būstą kažkur pasimetė Pupos 1 klasei diskelis. Visur išieškojau, bet taip ir neradau.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ar galėtų kas nors iš pirmokių padaryti gerą darbą ir atsiųsti diskelio medžiagą į mano paštą: baidare@auto.lt?
gathering.gif  surrender.gif

Bandžiau jį perrašyti, bet kad nepavyksta, gal kažką netaip darau?
Atsakyti
turiu 3 karaoke kompaktus, nusiusiu i pasta zodzius ir natas (nes muzikos kolkas nemoku ikelti... atidarius kompakta rodo tik zodzius, o per media player groja fonogramas.) jei dar neturit ir jei kam reikia, tai bandysiu rytoj kazkaip ikelt, jei imanoma tai padaryti ir jei kas pades... 4u.gif
ir kompaktu virselius su sarasais rytoj nuskanuosiu ir ikelsiu, nes jau siandien nera jegu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 13 rugsėjo 2011 - 22:29
Sveikos, gudruolės.
Dabar kreipiuosi į jus su tokiu klausimu. Ir vėl vertinimas, ir vėl auditas lotuliukas.gif Kaip dabar, pakitus vertinimui, skelbti pamokos uždavinį? Juk ten reikia paminėti ir už ką ir kaip bus vertinamas moksleivis blink.gif
Papildyta:
Dar turiu tokį prašymėlį. Gal kas turite santrauką apie tai, ką turi mokėti ketvirtokas? Antrokams radau. Gal pas ką yra ir ketvirtokams? 4u.gif

O dėl info į paštą siuntimo. Siųskite viską. Jei kas kartosis, ištrinsim.
O jei radote internete, tai vadinasi galima naudoti visiems. Jei negalima, tam reikalui naudojami slaptažodžiai, "vandens" ženklai ir pan. Jei nenori, kad tavo darbais naudotųsi, tai ir neskelbi internete. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 13, 19:59)

o aš rastą medžiagą internete siunčiu, nes ji ir taip vieša. Ir dabar siųsiu rastą medžiagą-skaidres lietuvių k. pamokai. Nors tai ne mano, bet rasta platybėse  ax.gif

su situo tai sutinku, ka randam internete, tai galim siusti ir platinti, zmogus to ir siekia jeigu deda i interneta.
Atsakyti
Oi nebespėju net paskaityt, kiek čia prirašyta blink.gif wub.gif

Norėjau kolegių prašyti pagalbos. Gal kas galit nuskanuoti ar turite nusiskanavę PUPOS testus 1 klasei ir etikos vadovėlį NENDRĖ bei pratybų sąsiuvinį pirmokams? blush2.gif

Turiu prisiskanavusi įvairios kitokios literatūros. Sakykit ko reikia, gal turėsiu mainais į mano prašymą. Stengiuosi vis po truputį siuntinėti nuskanuotas knygeles ir gausinti lobių skrynelę.

Labai dėkoju auglinai už puikią nuorodą 4u.gif . Ten daugybę gerų knygų užmačiau.
Atsakyti