Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 08, 21:09)
labai priklauso nuo to, kokie teveliai susirenka pirmaisiais metais. Būna tokie, kad stumk, trauk, o vežimas nė iš vietos. o būna tokie aktyvistai, kad ir prilaikyti tenka, kad iš važių neiškristum per skubėjimą. tongue.gif 
maniškiai šį sykį originalūs ir aktyvūs. vakar susirinkime tik užsiminiau, kad vaikams būtų smagu turėti poilsio kampelį, o šiandien ryte radau staigmeną klasėje- dailus pastelinių spalvų kilimas. visas pertraukas mažieji pragulėjo pilvukus išvertę, dėliones ir stalo zaidimus bezaisdami. biggrin.gif
Ir taip smagių dalykų prigalvoja- dekupažavo rankšluostinę, pagamino lentynėlių puodeliams sudėti, užsakė ąžuolines lentynas vaikų darbų segtuvams sudėti, rūpinasi geriamuoju vandeniu ir pan. Klasę suremontavo smile.gif tik dirbk ir norėk.
bijau, kad per daug jų nepergirčiau, o tai paskui- būna "staigmenėlių" kaip iš giedro dangaus. doh.gif
o į tą kelionę planuojame važiuoti kartu su tėveliais. drinks_cheers.gif

Labai šaunūs tavo vaikų tėveliai, retai taip būna.
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 09 13, 17:47)
Siunčiu nuorodą į paštą.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 17:35)
Mergaitės, gal turit minčių kaip padaryti vorą ir tinklą? (Ne iš plastilino). Šiandien skaitėm apie vorą, norisi pratęsti per dailę rolleyes.gif

Esu dariusi vorą iš dėžių popieriaus arba gofruoto popieriaus. Išpjaustai pilvą ir ant jo dar klijuoji kelis pilvus, tik mažėjančia tvarką. Iškerpi kojas. Juos reikia daryti didesnius. Priklijuoji akis ir sukabini ant tikro tinklo klasės kampe.

Dar galima taip: Nunerti pinutę. Ant spalvoto piešimo lapo nupiešti vietą, kurioje bus voratinklis ( gal žoles, galima medį ar tvorą ar kt.) Tada pynelę sukarpai ir klijuoji ant lapo kaip voratinklį. Jo viduryje priklijuoji voriuką.

Galima vorą daryti iš laikraščio. Du pilvus kaip dvi gniūžtes, o kojas susuki. Tada suklijuoji vorą ir nudažai su guašu. Dideli gaunasi. Gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 12, 20:18)

Aš pirmi metai dirbu su kai kuriais šok vadovėliais ir niekaip prie jų dar nepriprantu. Kažkaip nesusigyvenu su jais, o ir mokytojų knygos man tokio didelio formato - man neįprasta. Kadangi namo nešuosi šias knygas, tai ir rankinę teks keisti - netelpa.
Tikiuosi po mėnesio adaptuosiuosi.

drinks_cheers.gif Aha, rankinė pas mane pakeista dėl šio reikalo doh.gif , bet man sok patinka thumbup.gif Dabar prie Pupos, Riešuto dar ir Tišku tašku su Vieversiu pasiėmiau thumbup.gif
QUOTE(VAMI @ 2011 09 13, 15:41)

buvo kažkurios įdėtas darbelis į paštą, išbandžiau su ketvirtokais  thumbup.gif  siuvinėjom tinklą dėžutėje nuo batų, ant juodo spalvoto popieriaus baltu siulu ir darėme vorą iš folijos . kai kurie net juodą kryžių guašu išpaišė  smile.gif

Aš esu vorais iš folijos kalėdinę eglutės šaką puošusi klasėjė. Dar folinių burbulų prisidarėme thumbup.gif atrodė
QUOTE(klaipedike @ 2011 09 13, 17:00)
Matyt mu visai baigia pribaigti pirmokai, valdžia, savi vaikai, na ir vyrai - visada pavargę ir vis dar nesuprantantys - ką reiškia būti pradinuke biggrin.gif .

drinks_cheers.gif doh.gif Manasis šiandien sako akis išpūtęs - tai kada namie žmona bus po galais lotuliukas.gif Be rugsėjo vidurio sunkiai, sunkiai g.gif lotuliukas.gif

Sveikutės 4u.gif
El.dienyną pildau, tėveliai matau jungiasi. Tik ,aišku, yra ir tokių, kurie numojo ranka ir viskas - sako, aš dėl tokio š kompo nepirksiu ir interneto nesivesiu, reklamos agentūroms nemokėsiu ir pan. doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal anglistes turit kokiu pateikciu anglu pamokelems, dirbu be interneto mokykloje tai reik kazkaip pradziugint vaikus. As turiu tik spalvu ir vaisiu, skaiciu.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 13, 17:10)
O as dar neprisilieciau prie elktroninio dienyno, kazkaip baisu doh.gif laukiu kol bus pastovus tvarkarastis, tada jau pradesiu pildyti, nes bijau kad pridarysiu klaidu ir paskui reikes vel sedeti ir klaidas taisyti  blush2.gif

Mes taip pat tik šią savaitę bandom dirbti pagal pastovų tvarkaraštį. e-dienyno dar nepildom. neskubam. Aš pernai dar turėjau taisymo rugsėjo pabaigoje, todėl dar nesiskubinu.

QUOTE(editaite @ 2011 09 13, 18:06)

O del siuntimo i pasta, kai kas paraso kad ko reikia ir as turiu pati sukurusi, tada siunciu, o siusti visa medziaga kuri ne mano sukurta man kazkaip nekyla ranka....
turiu ir skaidriu, ir metodiniu priemoniu ir t.t., bet ten ne mano darbas...

o aš rastą medžiagą internete siunčiu, nes ji ir taip vieša. Ir dabar siųsiu rastą medžiagą-skaidres lietuvių k. pamokai. Nors tai ne mano, bet rasta platybėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 13, 19:47)
Sveikos merginos, gal anglistes turit kokiu pateikciu anglu pamokelems, dirbu be interneto mokykloje tai reik kazkaip pradziugint vaikus. As turiu tik spalvu ir vaisiu, skaiciu.

Čia galima rasti.
Atsakyti
[quote=linius,2011 09 13, 14:32]
[quote=domassss,2011 09 12, 20:55]
smile.gif sveikos !

Tai kažin, ar niekas nerado saugaus eismo 1 klasei ? g.gif ax.gif Integruoto į dalykus... unsure.gif
Labas, domassss,

saugiam eismui yra cia (is SMM psl.):

Aš turiu, bet mano planas integruotas su senais vadovėliais lietuvių (šaltinis) ir matematikos (balčyčio). Ar reikia?
Atsakyti
Janiku, labai puikiai tave suprantu ir žinau ką reiškia dirbt su trim klasėm, ns pati pernai dirbau... Aš dar nesuspėjau padaryt tų visų planų ir prie adaptuotų dar nepriėjau. bet manau, kad rytoj teks sėst, nes paskutinė diena, tad jei nebus vėlu tikrai atsiųsiu asmeniškai arba įmesiu paštan

Dėl siunčiamos medžiagos į paštą... Nemanau, kad yra blogai pasidalint tuo ką kažkada pati esi gavus, juk ne visos būnam tuose pačiuose kursuose ar seminaruose ir pan, aišku jei ištrinam svetimą pavardę, įrašom savo, tada tai jo, tikrai negerai.

kūno kultūra - be žodžiu, visa laimė, kad šiemet man tik dvi pamokytės...

Tiesa ,metų laikų skaidrių negaliu įdėt per didelis failas, kai jaunimas atvažiuos bandysim sumažint, tada įdėsiu, nes mano siųstas laiškas su metų laikų skaidrėm tikrai tuščias, jau pati pamačiau
Įmesiu tikrai, bet truputį vėliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 13 rugsėjo 2011 - 19:15
QUOTE(staben @ 2011 09 13, 21:13)
Janiku, labai puikiai tave suprantu ir žinau ką reiškia dirbt su trim klasėm, ns pati pernai dirbau... Aš dar nesuspėjau padaryt tų visų planų ir prie adaptuotų dar nepriėjau. bet manau, kad rytoj teks sėst, nes paskutinė diena, tad jei nebus vėlu tikrai atsiųsiu asmeniškai arba įmesiu paštan

Dėl siunčiamos medžiagos į paštą... Nemanau, kad yra blogai pasidalint tuo ką kažkada pati esi gavus, juk ne visos būnam tuose pačiuose kursuose  ar seminaruose ir pan, aišku jei ištrinam svetimą pavardę, įrašom savo, tada tai jo, tikrai negerai.

kūno kultūra  - be žodžiu, visa laimė, kad šiemet man tik dvi pamokytės...

Tiesa ,metų laikų skaidrių negaliu įdėt per didelis failas, kai jaunimas atvažiuos bandysim sumažint, tada įdėsiu, nes mano siųstas laiškas su metų laikų skaidrėm tikrai tuščias, jau pati pamačiau
Įmesiu tikrai, bet truputį vėliau

4u.gif didelis dėkui. Lauksiu, nes dar ieškau muzikos 3 klasei pagal krakauskaitę
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 16:35)
Mergaitės, gal turit minčių kaip padaryti vorą ir tinklą? (Ne iš plastilino). Šiandien skaitėm apie vorą, norisi pratęsti per dailę rolleyes.gif

kazkuriam is pirmuju pastu buvo is folijos darytu voru
Atsakyti
jei dar niekas nesiuntė, įkelsiu seminaro apie vertinimą medžiagą, jei jau toks yra, tada ištrinsim smile.gif
Atsakyti