Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(eda77 @ 2011 09 13, 16:37)

Šiandien pradėjau pildyt el.dienyną.  Visai nieko...

O as dar neprisilieciau prie elktroninio dienyno, kazkaip baisu doh.gif laukiu kol bus pastovus tvarkarastis, tada jau pradesiu pildyti, nes bijau kad pridarysiu klaidu ir paskui reikes vel sedeti ir klaidas taisyti blush2.gif
Atsakyti
Dar kitam kompiutery turiu kitoki varianta, bet ta atsiusiu veliau- dabar neprieinu.
[/quote]

Pasirodo, kad jau neturiu, taigi daugiau neatsiųsiu blush2.gif . Gal tiks tai, ką jau išsiunčiau.
Atsakyti
Sveikos!

QUOTE(eda77 @ 2011 09 13, 15:37)
Šiandien pradėjau pildyt el.dienyną.  Visai nieko...

Aš jau užsipildžiau. biggrin.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 16:35)
Mergaitės, gal turit minčių kaip padaryti vorą ir tinklą? (Ne iš plastilino). Šiandien skaitėm apie vorą, norisi pratęsti per dailę rolleyes.gif

Voratinkliai , vorai ir daug idėjų biggrin.gif

Mes su vaikais voratinklį "nėrėm" piešdami su rutuliukais batų dėžėje. Ant juodo popieriaus gavosi labai gražūs balti voratinkliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 13 rugsėjo 2011 - 16:37
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 19:56)
Tikiuosi, kad taip nenutiks drinks_cheers.gif . Bet realybė tokia, kad ne visos liko su mumis, nors prieš rugsėji buvo gana aktyvios.

Labukas, reaguoju į pastebėjimą, tikrai dabar dažniausiai tik paskaitau, o parašyti jau nelieka jėgų, arba neturiu svarbaus ar reikalingo pasiūlyti. O jei tik pasilabinti tai vėl greit temą priplepėsim. Tikrai labai nėra laiko, aš kol pasiruošiu dviem klasėm pamokom, o dar specukų turiu, tai doh.gif Šeimai nelieka laiko. nepykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 18:56)
Tikiuosi, kad taip nenutiks drinks_cheers.gif . Bet realybė tokia, kad ne visos liko su mumis, nors prieš rugsėji buvo gana aktyvios.

Matyt mu visai baigia pribaigti pirmokai, valdžia, savi vaikai, na ir vyrai - visada pavargę ir vis dar nesuprantantys - ką reiškia būti pradinuke biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 09 13, 08:47)
Vertinimą nusitaria pati mokykla savo veiklos programoje ( kokius dalykus vertinti pažymiais, kokius įskaityta-neįskaityta ). Modifikuotiems tai jokių pasikietimų, pagal bendrąją programą varo, mes vertinam įprastai - nuo 10 iki 2 balų.
O adaptuotiems šiaip nerekomenduodavo išvesti trimestre/ pusmetyje neigiamo pažymio ar np. Jei jau adaptuotam gaunasi neigiamas, vadinasi jam netinkamai mokytojas pritaikė programą ir ją reiktų peržiūrėti, koreaguoti. Neigiamas balas adaptuotam gali būti išvestas išimtinai, jei mokinys piktybiškai nelanko pamokų, piktybiškai nesimoko.

bet del pp ir np tai jau ugdymo plane "ikirsta" g.gif
QUOTE(linius @ 2011 09 13, 13:43)
Sveikutės,

mūsų temoj tempas tikrai supergreitas smile.gif Tik spėk skaityti smile.gif Aš manau, kad narių indėlį į temą reikėtų labiau vertinti pagal siuntinius į paštą, nors ir pašnekesiai dažnai gana informatyvūs. Manau, kad būtent siuntiniai turėtų būti svariausias argumentas slaptažodžiui gauti. Tada ir atsisijos epizodiškai užklystantys žmonės. Aš pati laikausi tokios nuostatos, kad temą seku, skaitau per dieną kelis sykius, bet rašau tik tada, kai kažką svaraus galiu pasakyti. Šiaip ir gyvenime nesu šnekutė, taip kad mes visos esam individualybės visame kame  4u.gif  4u.gif

tai dar sitoje temoje nedaug plepa, as vienoje bendrauju, tai ten per diena virs 20 psl pripliurpia lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten tai tikrai nespeju lotuliukas.gif

O del siuntimo i pasta, kai kas paraso kad ko reikia ir as turiu pati sukurusi, tada siunciu, o siusti visa medziaga kuri ne mano sukurta man kazkaip nekyla ranka....
turiu ir skaidriu, ir metodiniu priemoniu ir t.t., bet ten ne mano darbas...
Atsakyti
faini vorai, geros idėjos thumbup.gif Reikės per būrelį pasidaryti smile.gif

Dienyną aš jau pildau tik nežinau ar gerai g.gif Ryt posėdis, tai gal sužinosiu biggrin.gif

Mergaitės, aš tokiu klausimu. gal yra kur interneto platybėse mankštos įdomesnių pratimėlių 4kl, kūno kultūrai. Oi kaip man ši pamoka nepatinka, fui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 13 rugsėjo 2011 - 17:09
QUOTE(vai2 @ 2011 09 13, 18:08)
Oi kaip man ši pamoka nepatinka, fui ax.gif

lotuliukas.gif nieko keisto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 16:35)
Mergaitės, gal turit minčių kaip padaryti vorą ir tinklą? (Ne iš plastilino). Šiandien skaitėm apie vorą, norisi pratęsti per dailę rolleyes.gif

Mano mokyklos pradinukės darė voratinklį ant didelio metalinio tinklo - siūlais išnarstė tinklo formą, o vorą darė iš vienkartinės lėkštės.

QUOTE(editaite @ 2011 09 13, 18:06)
bet del pp ir np tai jau ugdymo plane "ikirsta" g.gif

Bendrajame ugdymo plane? g.gif Arba praleidau, arba mes priėmėm juos vertint pažymiais.
Atsakyti
faini vorai, geros idėjos thumbup.gif Reikės per būrelį pasidaryti smile.gif

Dienyną aš jau pildau tik nežinau ar gerai g.gif Ryt posėdis, tai gal sužinosiu biggrin.gif

Mergaitės, aš tokiu klausimu. gal yra kur interneto platybėse mankštos įdomesnių pratimėlių 4kl, kūno kultūrai. Oi kaip man ši pamoka nepatinka, fui ax.gif

Sveikutės,
jau senokai su jumis bendravau: ir kompas buvo "užlūžęs", ir pati buvau. verysad.gif
Į paštą įmečiau 3 ir 4 klasių vadovo planus. Ir įmesiu "Laimingos klasės
receptą" . Jį ne aš sugalvojau, tik perrinkau. Mano vaikams jis patiko. Pasikabinome klasės stende. mirksiukas.gif
Atsakyti

Siunčiu nuorodą į paštą.
Atsakyti
Labas darbstuolytes smile.gif Matau, kad darbscios esate ne tik mokyklose, bet ir forum pokalbiuose, net karstis nupyle, kol perskaiciau tongue.gif Norejau pasidalinti patirtim del specuku ugdymo: rasydamos programas mes turime remtis vaiko gebejimais.Pvz. jei pas vaika trumpalaike atmintis, tai tarkim po supazindinimo su nauja informacija reiketu vaiui atsiskaityma pateikti kita diena, ar tarkim, kad ir baigiantis pamokai (nes jei atsiskaitymas nukeliamas po savaites, zinoma jis tokiam vaikui nebetenka prasmes). Dar vienas naudingas pavyzdys vaikams, kurie turi akivaizdziu demesio sukaupimo sutrikimu, negali susiorientuoti, nuo ko pradeti darba - reikia tokiam vaikui leisti rinktis, tuomet jis pasijunta labiau pasitikintis savimi, nes jam buvo leista paciam nuspresti nuo kokios uzduoties gali pradeti (pavyzdziui, kai buna pratybose keletas uzduociu). Siuos konkrecius patarimus gavau is moters (truputi bendraujame per giminiu susiejimus), kuri dirba SPPT, kur siunciame tirti spec.vaikus.
Del siuntimo i pasta - as mergaites skaitineju ir jei matysiu, kad kazka turiu ko reikia, persiusiu jums, nes dabar kaip supratau ivedete tvarka smile.gif (anksciau siusdavome viska ka turime).
Atsakyti