QUOTE(vaivos juosta @ 2011 09 13, 08:47)
Vertinimą nusitaria pati mokykla savo veiklos programoje ( kokius dalykus vertinti pažymiais, kokius įskaityta-neįskaityta ). Modifikuotiems tai jokių pasikietimų, pagal bendrąją programą varo, mes vertinam įprastai - nuo 10 iki 2 balų.
O adaptuotiems šiaip nerekomenduodavo išvesti trimestre/ pusmetyje neigiamo pažymio ar np. Jei jau adaptuotam gaunasi neigiamas, vadinasi jam netinkamai mokytojas pritaikė programą ir ją reiktų peržiūrėti, koreaguoti. Neigiamas balas adaptuotam gali būti išvestas išimtinai, jei mokinys piktybiškai nelanko pamokų, piktybiškai nesimoko.
bet del pp ir np tai jau ugdymo plane "ikirsta"
QUOTE(linius @ 2011 09 13, 13:43)
Sveikutės,
mūsų temoj tempas tikrai supergreitas
Tik spėk skaityti
Aš manau, kad narių indėlį į temą reikėtų labiau vertinti pagal siuntinius į paštą, nors ir pašnekesiai dažnai gana informatyvūs. Manau, kad būtent siuntiniai turėtų būti svariausias argumentas slaptažodžiui gauti. Tada ir atsisijos epizodiškai užklystantys žmonės. Aš pati laikausi tokios nuostatos, kad temą seku, skaitau per dieną kelis sykius, bet rašau tik tada, kai kažką svaraus galiu pasakyti. Šiaip ir gyvenime nesu šnekutė, taip kad mes visos esam individualybės visame kame
tai dar sitoje temoje nedaug plepa, as vienoje bendrauju, tai ten per diena virs 20 psl pripliurpia
ten tai tikrai nespeju
O del siuntimo i pasta, kai kas paraso kad ko reikia ir as turiu pati sukurusi, tada siunciu, o siusti visa medziaga kuri ne mano sukurta man kazkaip nekyla ranka....
turiu ir skaidriu, ir metodiniu priemoniu ir t.t., bet ten ne mano darbas...