Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 13, 15:06)
Kaip tik esi "šviežiena" visokių naujovių pasisėmusi universitete ir mus dar gali pamokyti  mirksiukas.gif

Taip esu "šviežiena" baigusi univera prieš 15 metų ir nedirbusi šio darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 09 13, 16:19)
Taip esu "šviežiena" baigusi univera prieš 15 metų ir nedirbusi šio darbo doh.gif

AAAAAAAAA blink.gif , Tada aišku ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal turit minčių kaip padaryti vorą ir tinklą? (Ne iš plastilino). Šiandien skaitėm apie vorą, norisi pratęsti per dailę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 13, 17:06)
Kaip tik esi "šviežiena" visokių naujovių pasisėmusi universitete ir mus dar gali pamokyti  mirksiukas.gif

universitetines naujoves nelabai tinka tradicinems pamokoms verysad.gif dauguma dėstytojų buvo pagyvenusios, ir nelabai isivaizdavo kokie vaikai dabar mokykloje, as baigiau VPU prieš šešis metus, tai tada iš mūsų reikalavo kad pamokos pradžioje būtinai turi būti žaidimėlis, dar geriau jei ir ne vienas, o iš tikro kai pradėjau dirbt pamačiau, kad jei pradėsi čia žaisti, tai nebus kada net vadovėlio atsiversti. nesakau jokiu būdu kad žaidimu pradėti pamoką yra blogai, retkarčiais sutinku - taip. bet ne kiekvieną dieną. ir iš vis, mus mokė teorijos, o praktikos visai minimaliai, todėl pradėjusi dirbti labai tikėjausi kolegių pagalbos, bent patarimų, bet... sukausi pati kaip išmaniau, o ir dėl daugelio dalykų, renginių buvau taip nugesinta verysad.gif daugelis švenčių buvo tik mano klasės, koleges kreivai žiūrėjo, kam aš čia persistengiu verysad.gif o man taip smagu buvo su vaikais koncertą, vaidinimą tėveliams paruošti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 17:35)
Mergaitės, gal turit minčių kaip padaryti vorą ir tinklą? (Ne iš plastilino). Šiandien skaitėm apie vorą, norisi pratęsti per dailę rolleyes.gif

buvo kažkurios įdėtas darbelis į paštą, išbandžiau su ketvirtokais thumbup.gif siuvinėjom tinklą dėžutėje nuo batų, ant juodo spalvoto popieriaus baltu siulu ir darėme vorą iš folijos . kai kurie net juodą kryžių guašu išpaišė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAMI: 13 rugsėjo 2011 - 15:43
QUOTE(VAMI @ 2011 09 13, 17:41)
buvo kažkurios įdėtas darbelis į paštą, išbandžiau su ketvirtokais  thumbup.gif  siuvinėjom tinklą dėžutėje nuo batų, ant juodo spalvoto popieriaus baltu siulu ir darėme vorą iš folijos . kai kurie net juodą kryžių guašu išpaišė  smile.gif

O kur galima pamatyti šį darbelį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 16:35)

Kazkuri kolege buvo idejusi nuoroda ar kazka panasaus, kaip daryti. Trumpai - imama popierine apvali vienkartine lekste, skylamusiu pakrasciuose padaroma skyluciu apie visa arto krasta, tada jau imam siulus ir rezgam tinkla. Mna paciai tai pasirode ir nesunku, ir idomu. Gal suprasit smile.gif O sitos idejos autores dabar tiesiog nepamenu, nesisavinu autorystes mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.makeandta...ing-spider-webs

Panašai darėm, tik pynutę nėrėm, o vorus vėlėm, mezgėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau voratinklių idėjų, gal ir jums patiks mirksiukas.gif
1
2
3
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 13, 15:53)
Trumpai - imama popierine apvali vienkartine lekste, skylamusiu pakrasciuose padaroma skyluciu apie visa arto krasta, tada jau imam siulus ir rezgam tinkla.

Aš irgi su vienkartinėm dariau thumbup.gif gavos.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 17:48)
O kur galima pamatyti šį darbelį? ax.gif

kad nesikartoti, nes šis darbelis tikrai buvo pašte, galiu atsiųsti savo vaikų darbelius i el pašta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 16:58)
Radau voratinklių idėjų, gal ir jums patiks mirksiukas.gif
1
2
3

Aš ir turėjau mintyse pirmą Jūsų nurodytą pavyzdį biggrin.gif

Ką gi, laukiam bobų vasaros ir tada regsim tinklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 13, 12:43)
Manau, kad būtent siuntiniai turėtų būti svariausias argumentas slaptažodžiui gauti. Tada ir atsisijos epizodiškai užklystantys žmonės. Aš pati laikausi tokios nuostatos, kad temą seku, skaitau per dieną kelis sykius, bet rašau tik tada, kai kažką svaraus galiu pasakyti. Šiaip ir gyvenime nesu šnekutė, taip kad mes visos esam individualybės visame kame  4u.gif  4u.gif

Irgi nesu šnekutė, tačiau pradėjau siųsti į jūsų bendrą paštą(juk nežinau kas dabar yra pašte) ir vėliau skaitau komentarus(nebūtinai skirtus man), kad ne viską reikia siųsti, kad pašte reikia taupyti vietą.... tai laukiu, kol sakys, kad reikia smile.gif O kaip kitaip sužinosi ar yra, tai ką aš turiu smile.gif
Atsakyti