QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 13, 17:06)
Kaip tik esi "šviežiena" visokių naujovių pasisėmusi universitete ir mus dar gali pamokyti
universitetines naujoves nelabai tinka tradicinems pamokoms
dauguma dėstytojų buvo pagyvenusios, ir nelabai isivaizdavo kokie vaikai dabar mokykloje, as baigiau VPU prieš šešis metus, tai tada iš mūsų reikalavo kad pamokos pradžioje būtinai turi būti žaidimėlis, dar geriau jei ir ne vienas, o iš tikro kai pradėjau dirbt pamačiau, kad jei pradėsi čia žaisti, tai nebus kada net vadovėlio atsiversti. nesakau jokiu būdu kad žaidimu pradėti pamoką yra blogai, retkarčiais sutinku - taip. bet ne kiekvieną dieną. ir iš vis, mus mokė teorijos, o praktikos visai minimaliai, todėl pradėjusi dirbti labai tikėjausi kolegių pagalbos, bent patarimų, bet... sukausi pati kaip išmaniau, o ir dėl daugelio dalykų, renginių buvau taip nugesinta
daugelis švenčių buvo tik mano klasės, koleges kreivai žiūrėjo, kam aš čia persistengiu
o man taip smagu buvo su vaikais koncertą, vaidinimą tėveliams paruošti
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 13, 17:35)
Mergaitės, gal turit minčių kaip padaryti vorą ir tinklą? (Ne iš plastilino). Šiandien skaitėm apie vorą, norisi pratęsti per dailę
buvo kažkurios įdėtas darbelis į paštą, išbandžiau su ketvirtokais
siuvinėjom tinklą dėžutėje nuo batų, ant juodo spalvoto popieriaus baltu siulu ir darėme vorą iš folijos . kai kurie net juodą kryžių guašu išpaišė