Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 12, 22:14)
Ar turim pašte dainelių diskus "Ir nuskris dainų paukštė marga".

Ne neturim schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip matau dauguma vos spėjam planus rašyti. Aš tik įpusėjau, o kur dar ūkio darbai ( pushektaris bulvių laukelio, talkai pietūs, morkos, burokai,,,) lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ko gero aš čia vienintelė ūkininko žmona - mokytoja ax.gif
Skaitau, kad daugeliui reikėtų pratybų ar papildomų knygučių nuskenuotų - aš jas turiu, bet neturiu skenerio doh.gif Mokykloje pastate keletą naujų kopijuoklių-spausdintuvų, ten yra žodelis "scen", gal su jais galima skenuoti, bet aš dar apie tai nieko nežinau blush2.gif O į nuorodą pašte NUOTRAUKOS man tiesiogiai nepavyksta įkelti nuotraukų, tai gal galima kaip seniau blush2.gif -tiesiai prie laisko prisegus siųsti. Visoms sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 09 12, 19:33)

Formas ir mums naujas atsiuntė, tačiau gal galėtumėte man paaiškinti, kaip parašyti daptuotą programą trečiokui, jei jis mokosi iš 1 klasės 2 dalies vadovėlio?  cry.gif norisi..... gal kuri susidūrė su tokia situacija? kaip rašyt?  swoon.gif

as 4-toka turejau, kuris dirbo is 1 klases vadoveliu, tai tokia programa, kaip pirmokui ir rasiau
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 09 12, 21:45)

Ir šiaip - einama prie to, kad modifikuotų programų jau neliks. Mes mokykloje jau senai nerašome programos modifikuotiems, mokytojai tik užpildo lapą, kuriame varnelėmis sužymi būdus, metodus, kuriuos taikys.

O adaptuota programa pavirs į Individualią arba Pritaikytą  programą.

mes siandien buvom pasitarime, tai ta pati paaiskino ir dar, tie kurie turejo "senoviskai" modifikuota programa bus vertinami lygiais, o su adaptuota pp ar np
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2011 09 12, 23:04)

mes siandien buvom pasitarime, tai ta pati paaiskino ir dar, tie kurie turejo "senoviskai" modifikuota programa bus vertinami lygiais, o su adaptuota pp ar np

Vertinimą nusitaria pati mokykla savo veiklos programoje ( kokius dalykus vertinti pažymiais, kokius įskaityta-neįskaityta ). Modifikuotiems tai jokių pasikietimų, pagal bendrąją programą varo, mes vertinam įprastai - nuo 10 iki 2 balų.
O adaptuotiems šiaip nerekomenduodavo išvesti trimestre/ pusmetyje neigiamo pažymio ar np. Jei jau adaptuotam gaunasi neigiamas, vadinasi jam netinkamai mokytojas pritaikė programą ir ją reiktų peržiūrėti, koreaguoti. Neigiamas balas adaptuotam gali būti išvestas išimtinai, jei mokinys piktybiškai nelanko pamokų, piktybiškai nesimoko.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 12, 19:18)
Sveikos, darbštuolytės. Ir aš nusiunčiau į paštą adaptuotų, modifikuotų programų formas

Mane jie irgi domina. Iš kur gaunate medžiagos? ax.gif

pati lankau thumbup.gif . O ka ismokstu adaptuoju mokinukams biggrin.gif . Siaip tai ideju nemazai youtube. Cia as apie linijinius sokius
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2011 09 12, 21:12)
Mūsų viena kolegė skaičiuoja dienas iki kitų vasaros atostogų ir kartas nuo karto mums praneša tą gerąją naujieną, informuoja . Taip palengvėja... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 13 rugsėjo 2011 - 11:55
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 19:35)
Aš kalbu apie tas personas, kurios labai aktyvios buvo kai reikėjo idėjų rugsėjui, o kai jis praėjo - dingo. Aš ir pati dažnai paskaitinėju, ne visada rašau. Turiu kompui priklausomybę  lotuliukas.gif , tai įsijungiu jį ir taisydama darbus ar pan. užmetu akį, ką parašėt. Visos mes turim savų darbų, rūpesčių.

Sveikutės,

mūsų temoj tempas tikrai supergreitas smile.gif Tik spėk skaityti smile.gif Aš manau, kad narių indėlį į temą reikėtų labiau vertinti pagal siuntinius į paštą, nors ir pašnekesiai dažnai gana informatyvūs. Manau, kad būtent siuntiniai turėtų būti svariausias argumentas slaptažodžiui gauti. Tada ir atsisijos epizodiškai užklystantys žmonės. Aš pati laikausi tokios nuostatos, kad temą seku, skaitau per dieną kelis sykius, bet rašau tik tada, kai kažką svaraus galiu pasakyti. Šiaip ir gyvenime nesu šnekutė, taip kad mes visos esam individualybės visame kame 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=domassss,2011 09 12, 20:55]
smile.gif sveikos !

Tai kažin, ar niekas nerado saugaus eismo 1 klasei ? g.gif ax.gif Integruoto į dalykus... unsure.gif

Labas, domassss,

saugiam eismui yra cia (is SMM psl.):

http://docs.google.c...a...QaFwA&pli=1

Bet cia labai nekonkretu, tokios "paklodes".

I pasta nusiusiu, ka turiu pati, bet tai jau is seniau. Nezinau, ar nebus pasene, ten as esu issirankiojusi is seniai isleistu Sajienes Pasiekimo knygeliu.

Dar kitam kompiutery turiu kitoki varianta, bet ta atsiusiu veliau- dabar neprieinu.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 13, 13:43)
Sveikutės,

mūsų temoj tempas tikrai supergreitas smile.gif Tik spėk skaityti smile.gif Aš manau, kad narių indėlį į temą reikėtų labiau vertinti pagal siuntinius į paštą, nors ir pašnekesiai dažnai gana informatyvūs. Manau, kad būtent siuntiniai turėtų būti svariausias argumentas slaptažodžiui gauti. Tada ir atsisijos epizodiškai užklystantys žmonės. Aš pati laikausi tokios nuostatos, kad temą seku, skaitau per dieną kelis sykius, bet rašau tik tada, kai kažką svaraus galiu pasakyti. Šiaip ir gyvenime nesu šnekutė, taip kad mes visos esam individualybės visame kame  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš jau su planais baigiau wacko.gif gun_rifle.gif karsta.gif . Dar liko adaptuotas programas peržiūrėti ir priduoti viską thumbup.gif . Pagaliau baigsis tas popierizmas didysis ir galima bus visą dėmesį skirti pamokoms cool.gif . Užjaučiu visas plušančias ir linkiu kuo greičiau baigti popieriukus tvarkytis 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutės, šian taip pavargau, kad vos kojas pavelku. Ir dar prie miego visą laiką traukia... lotuliukas.gif
QUOTE(linius @ 2011 09 13, 13:43)
mūsų temoj tempas tikrai supergreitas smile.gif Tik spėk skaityti smile.gif Aš manau, kad narių indėlį į temą reikėtų labiau vertinti pagal siuntinius į paštą, nors ir pašnekesiai dažnai gana informatyvūs. Manau, kad būtent siuntiniai turėtų būti svariausias argumentas slaptažodžiui gauti. Tada ir atsisijos epizodiškai užklystantys žmonės. Aš pati laikausi tokios nuostatos, kad temą seku, skaitau per dieną kelis sykius, bet rašau tik tada, kai kažką svaraus galiu pasakyti. Šiaip ir gyvenime nesu šnekutė, taip kad mes visos esam individualybės visame kame  4u.gif  4u.gif

Pritariu. 4u.gif
Bet žiūrėk kai gauna raktelį - nei čia bedalyvauja, nei ten besiunčia. Nebijokim - prisimins kai mūsų prireiks, ar slaptiką pakeis. ax.gif
Šiandien pradėjau pildyt el.dienyną. Visai nieko...
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 09 13, 12:43)
Sveikutės,

Na, tai reiškia tokiai kaip man, pradėjusiai dirbti pirmus metus, neturinčiai didelio žinių ir patirties bagažo, tada iš vis tik pasvajoti apie raktelį, nes aš neturiu ką siųsti, kaip tik ieškau kitų patirties ir patarimų, iš kurių visko mokausi. Todėl į šį forumą einu kaip į darbą.
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 09 13, 16:04)
Na, tai reiškia tokiai kaip man, pradėjusiai dirbti pirmus metus, neturinčiai didelio žinių ir patirties bagažo, tada iš vis tik pasvajoti apie raktelį, nes aš neturiu ką siųsti, kaip tik ieškau kitų patirties ir patarimų, iš kurių visko mokausi. Todėl į šį forumą einu kaip į darbą.

Kaip tik esi "šviežiena" visokių naujovių pasisėmusi universitete ir mus dar gali pamokyti mirksiukas.gif
Atsakyti