Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 09 12, 18:33)
Sveikos  4u.gif tai jau tikrai planai ir naktim sapnuojasi  doh.gif

Formas ir mums naujas atsiuntė, tačiau gal galėtumėte man paaiškinti, kaip parašyti daptuotą programą trečiokui, jei jis mokosi iš 1 klasės 2 dalies vadovėlio?   cry.gif norisi..... gal kuri susidūrė su tokia situacija? kaip rašyt?  swoon.gif

mano ketvirtotė vos kabina iš 2kl pirmos knygos, o neadaptuota doh.gif doh.gif doh.gif
gavau tokią pernai. Siūliau valdžiai siųsti ppt, bet nesiuntė. Mamos bijojo, tipo ir taip mokykloj daug adaptuotų ir t.t.
Tai dabar mokinė skaičiuoja tik 20-ties ribose ir dar netvirtai. pvz 17+4 gauna 63 ir t.t.verysad.gif nors verk verysad.gif

Gal jūs ką patarsit. Žiūri vaikas veršiuko akimis ir nesupranta kas čia pamokoj vyksta blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 12 rugsėjo 2011 - 20:32
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 09, 13:21)
šarkka, o gamtoje, tai kur?gal netoli kukuruzų lauko yra kokia vietele, kur butu galima kokią dešrelę išsikepti? ir šiaip smagiai ir saugiai vaikams pašėlioti? Kurioje vietoje jūs "cementavotės"? smile.gif

Taip, šalia to labirinto yra vieta, kur galima pasėdėti su užkandžiais, tik va, nepamenu, ar yra kokia šašlikynė g.gif Mes nekepėm, tik savo suneštinius valgėm smile.gif

O cementovkę buvo prie Kernavės - pradžioje pasibastėm po piliakalnius, o po to važiavom netoli Kernavės, ant kažkokio piliakalnio, ten pavėsinės įrengtos. Tai tiek prisisiutom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 12, 20:29)
Taip, šalia to labirinto yra vieta, kur galima pasėdėti su užkandžiais, tik va, nepamenu, ar yra kokia šašlikynė  g.gif  Mes nekepėm, tik savo suneštinius valgėm smile.gif

O cementovkę buvo prie Kernavės - pradžioje pasibastėm po piliakalnius, o po to važiavom netoli Kernavės, ant kažkokio piliakalnio, ten pavėsinės įrengtos. Tai tiek prisisiutom  thumbup.gif

Tai jūs kažkur netoli mūsų, mes ten dešrelių važiuojam kept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 18:56)
Tikiuosi, kad taip nenutiks drinks_cheers.gif . Bet realybė tokia, kad ne visos liko su mumis, nors prieš rugsėji buvo gana aktyvios.

Net nemanau kur nors dingti, nesvarbu, rugsėjis, ar kovas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2011 09 12, 21:31)
Tai jūs kažkur netoli mūsų, mes ten dešrelių važiuojam kept biggrin.gif

mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 09 12, 21:03)
Ar mes čia visos tokios panašios, ar čia mūsų darbas toks, ar tiesiog rugsėjis 4u.gif
Pastoviai jaučiuosi taip, tarsi kažko dar nepadariau bigsmile.gif
Bet visoms linkiu turėti viltį, kad greitai RUDENS ATOSTOGOS thumbup.gif

o mano sūnūs jau laukia vasaros atostogų! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 12, 15:58)
Gal galėtumėte atsiųsti adaptuotų ir modifikuotų programų formas.  Pas mus vis dar išradinėjamas dviratis, niekaip nesutariame, kokia forma būtų geriausia.

Mūsų rajone irgi bandoma prieiti prie vieningos programų formos. Šiemet PPT sudarė formą ir ją išsiuntė į mokyklas. Mano akim žiūrint - nepatogi, išplėsta labai, daug rašymo, daug punktų. Iki šiol turėjom tokią gana patogią, mokytojui reikėdavo surašyti tik mokomas temas. dabar tyliai sprendžiam, gal vis tik likti prie senosios formos.

Ir šiaip - einama prie to, kad modifikuotų programų jau neliks. Mes mokykloje jau senai nerašome programos modifikuotiems, mokytojai tik užpildo lapą, kuriame varnelėmis sužymi būdus, metodus, kuriuos taikys.

O adaptuota programa pavirs į Individualią arba Pritaikytą programą.

Atsiųsiu į jūsų paštą abejas formas 4u.gif .

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 09 12, 19:33)

kaip parašyti adaptuotą programą trečiokui, jei jis mokosi iš 1 klasės 2 dalies vadovėlio? 

Taip ir rašai - kur prašoma nurodyti mokinio realų pasiekimų\gebėjimų lygį, pažymi, kad jis atitinka 1-os klasės antrą pusmetį.
O į tą grafą, kur reikia surašyti programos temas, pagal vadovėlį ( 1-os klasės), surašai ko mokysitės.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2011 09 12, 23:19)
thumbup.gif geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Gal galėtumei ir mums retkarčiais pranešti kiek tų dienelių liko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 09 12, 21:54)
Gal galėtumei ir mums retkarčiais pranešti kiek tų dienelių liko mirksiukas.gif

Kai gausiu patikslintą informaciją, pranešiu..... lotuliukas.gif

Atsakyti
Labukas mergaitės, aš irgi su jumis. Pirmiausia perskaitau naujienas mūsų puslapiuko, o tik po to sėdu prie darbų. Perskaičiau, kad staben greitai gaus raktelį. Džiaugiuosi ir linkiu kuo greičiau jį gauti.
Atsakyti
QUOTE(dangre @ 2011 09 12, 17:11)
sveikutes, priimkit ir mane i savo buri 4u.gif , as 1 -oke:)

Sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar turim pašte dainelių diskus "Ir nuskris dainų paukštė marga".
Atsakyti
Mano kompas labai dažnai atsijungia nuo interneto. Pašte negaliu net pasižiūrėt. Bijau, kad kas neįsitrintų. Paskui pridarysiu bėdos. Matyt kažką ne taip suinstaliavo tvarkant kompą.
Atsakyti