Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

Žinoma, kad visos mes turim kalnus darbų, ne tik mokyklinių, bet...sakau, vienos greičiau sukasi ir spėja visur, kitoms taip nepavyksta ax.gif Aš irgi visad su jumis 4u.gif

Einu baigti planų ir aš cool.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 09 12, 20:40)
taip, ir mums atsiuntė formas.. o programą rašai tokią , kurią vaikas įveiktų, jei mokosi iš 1 klasės, pagal tai ir rašai, bent aš taip suprantu, nes aš pati turiu antrokę, kuri nepažįsta raidžių, sunkiai įsimena medžiagą, tai ir dirbam pagal pirmo pusmečio pirmos klasės kursą, ne kitaip neįsivaizduoju darbo....
keliauju prie planų, dabar idėjų daug, reikia viską galutinai sudėliot, nes mums planai visi iki 15, ....
gero vakaro visoms

4u.gif Sveika. gal galėtum pasidalyti, nes realiai nespėju. Juk reikia 1-2-3 klasėms parašyti planus ir dar vieną adaptuotus antrokui
Atsakyti
O as kaip tie studentai viska susikeliu paskutinei nakciai doh.gif nes siuo metu avieciu metas tai verdu uogienes, kompotus, saldau ax.gif pribegu prie kompo paskaitau kad labai neatsilikciau nuo jusu ir toliau i virtuve mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš tai sprogstu nuo darbų. Grįžtu išsekusi. Rankos nekyla ką daryt. Ugdymo planą rašau ir taisau (bloga nuo jo), žurnalas dar nepildytas- net nepradėtas, planų neturiu, nes kapsulė tuščia, reikia naujos doh.gif Sau laiko nebeliko, sugebu tik įsijungti kompiuterį, paskaityti, o jau ką parašyti, tai sugebu vos kokį sakinuką unsure.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos !

Tai kažin, ar niekas nerado saugaus eismo 1 klasei ? g.gif ax.gif Integruoto į dalykus... unsure.gif

Rimtai baigia akys išvarvėt nuo kompo.... smile.gif Bet ką darysi, tuoj planus pristatysim ir galėsim ramiai dirbt... rolleyes.gif

Svajonės, aišku.... doh.gif biggrin.gif

Papildyta:
doh.gif Dar rašalas spausdintuve baigės... Planavau, kad šiandien planais atsikratysiu.... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 18:35)
Aš kalbu apie tas personas, kurios labai aktyvios buvo kai reikėjo idėjų rugsėjui, o kai jis praėjo - dingo. Aš ir pati dažnai paskaitinėju, ne visada rašau. Turiu kompui priklausomybę  lotuliukas.gif , tai įsijungiu jį ir taisydama darbus ar pan. užmetu akį, ką parašėt. Visos mes turim savų darbų, rūpesčių.

Taip, buvo ir tokių, kurios tik idėjų atėjo ax.gif . Nesuprantu aš jų schmoll.gif . Juk čia taip gera user posted image . Aš labai džiaugiuosi, kad buvau draugiškai priimta user posted image .

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 12, 22:32)
O aš tai sprogstu nuo darbų. Grįžtu išsekusi. Rankos nekyla ką daryt. Ugdymo planą rašau ir taisau (bloga nuo jo), žurnalas dar nepildytas- net nepradėtas, planų neturiu, nes kapsulė tuščia, reikia naujos doh.gif Sau laiko nebeliko, sugebu tik įsijungti kompiuterį, paskaityti, o jau ką parašyti, tai sugebu vos kokį sakinuką unsure.gif

Ar mes čia visos tokios panašios, ar čia mūsų darbas toks, ar tiesiog rugsėjis 4u.gif
Pastoviai jaučiuosi taip, tarsi kažko dar nepadariau bigsmile.gif
Bet visoms linkiu turėti viltį, kad greitai RUDENS ATOSTOGOS thumbup.gif
Atsakyti
reikia atostogų biggrin.gif
Įkelsiu ad formas, kai tik susiieškosiu, mat po pietų, išgražėjus orui, išėjau į lauką gėlynų pertvarkyt, dabar jau pasiruošiau rytdienai, tai eisiu kapstyt savo aplanko blink.gif Gal ką rasiu. Mano 2 antrokai, kaip ir staben mokinukas, mokosi dar tik raides, nes išmoko pernai vos 5 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 09 12, 21:03)
Bet visoms linkiu turėti viltį, kad greitai RUDENS ATOSTOGOS thumbup.gif

Mūsų viena kolegė skaičiuoja dienas iki kitų vasaros atostogų ir kartas nuo karto mums praneša tą gerąją naujieną, informuoja . Taip palengvėja... biggrin.gif

Atsakyti
Laba vakarėlį visoms. Planų ir aš dar nebaigiau rašyti, tikiuosi šią savaitę baigti. Savaitgalis buvo šiltas, todėl visą laiką buvome gamtoje tourist5.gif. Nepatikėsit - pavakary kaip kritau į lovą, tai 2 val taip „skaniai“ miegojau. Dabar tik trumpam prisėdau, nes kompiuterį atakuoja mano gimnazistas.
Aš pirmi metai dirbu su kai kuriais šok vadovėliais ir niekaip prie jų dar nepriprantu. Kažkaip nesusigyvenu su jais, o ir mokytojų knygos man tokio didelio formato - man neįprasta. Kadangi namo nešuosi šias knygas, tai ir rankinę teks keisti - netelpa.
Tikiuosi po mėnesio adaptuosiuosi. Vienas vaikas jau per pertrauką šiek tiek susižeidė aikštyne - nukrito nuo karstyklės, veidelyje žymė - taip negera paliko, kai grįžo į pamoką.Leidžiu jiem palakstyti lauke pertraukų metu ir va koks rezultatas.

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 12, 22:12)
Mūsų viena kolegė skaičiuoja dienas iki kitų vasaros atostogų ir kartas nuo karto mums praneša tą gerąją naujieną, informuoja . Taip palengvėja... biggrin.gif

thumbup.gif geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Atsakyti
Labas,

siaubas kažkoks, savaitgalį buvau išvažiavus ir be ryšio, tai tiek pripliurpėt blink.gif kol perskaičiau... karsta.gif

reikia dar kartą skaityt, kad prisiminčiau, kam ką norėjau atsakyt mega_shok.gif
Atsakyti