Žinoma, kad visos mes turim kalnus darbų, ne tik mokyklinių, bet...sakau, vienos greičiau sukasi ir spėja visur, kitoms taip nepavyksta Aš irgi visad su jumis
Einu baigti planų ir aš
QUOTE(staben @ 2011 09 12, 20:40)
taip, ir mums atsiuntė formas.. o programą rašai tokią , kurią vaikas įveiktų, jei mokosi iš 1 klasės, pagal tai ir rašai, bent aš taip suprantu, nes aš pati turiu antrokę, kuri nepažįsta raidžių, sunkiai įsimena medžiagą, tai ir dirbam pagal pirmo pusmečio pirmos klasės kursą, ne kitaip neįsivaizduoju darbo....
keliauju prie planų, dabar idėjų daug, reikia viską galutinai sudėliot, nes mums planai visi iki 15, ....
gero vakaro visoms
keliauju prie planų, dabar idėjų daug, reikia viską galutinai sudėliot, nes mums planai visi iki 15, ....
gero vakaro visoms
Sveika. gal galėtum pasidalyti, nes realiai nespėju. Juk reikia 1-2-3 klasėms parašyti planus ir dar vieną adaptuotus antrokui
O as kaip tie studentai viska susikeliu paskutinei nakciai nes siuo metu avieciu metas tai verdu uogienes, kompotus, saldau pribegu prie kompo paskaitau kad labai neatsilikciau nuo jusu ir toliau i virtuve
O aš tai sprogstu nuo darbų. Grįžtu išsekusi. Rankos nekyla ką daryt. Ugdymo planą rašau ir taisau (bloga nuo jo), žurnalas dar nepildytas- net nepradėtas, planų neturiu, nes kapsulė tuščia, reikia naujos Sau laiko nebeliko, sugebu tik įsijungti kompiuterį, paskaityti, o jau ką parašyti, tai sugebu vos kokį sakinuką
sveikos !
Tai kažin, ar niekas nerado saugaus eismo 1 klasei ? Integruoto į dalykus...
Rimtai baigia akys išvarvėt nuo kompo.... Bet ką darysi, tuoj planus pristatysim ir galėsim ramiai dirbt...
Svajonės, aišku....
Papildyta:
Dar rašalas spausdintuve baigės... Planavau, kad šiandien planais atsikratysiu....
Tai kažin, ar niekas nerado saugaus eismo 1 klasei ? Integruoto į dalykus...
Rimtai baigia akys išvarvėt nuo kompo.... Bet ką darysi, tuoj planus pristatysim ir galėsim ramiai dirbt...
Svajonės, aišku....
Papildyta:
Dar rašalas spausdintuve baigės... Planavau, kad šiandien planais atsikratysiu....
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 18:35)
Aš kalbu apie tas personas, kurios labai aktyvios buvo kai reikėjo idėjų rugsėjui, o kai jis praėjo - dingo. Aš ir pati dažnai paskaitinėju, ne visada rašau. Turiu kompui priklausomybę , tai įsijungiu jį ir taisydama darbus ar pan. užmetu akį, ką parašėt. Visos mes turim savų darbų, rūpesčių.
Taip, buvo ir tokių, kurios tik idėjų atėjo . Nesuprantu aš jų . Juk čia taip gera . Aš labai džiaugiuosi, kad buvau draugiškai priimta .
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 12, 22:32)
O aš tai sprogstu nuo darbų. Grįžtu išsekusi. Rankos nekyla ką daryt. Ugdymo planą rašau ir taisau (bloga nuo jo), žurnalas dar nepildytas- net nepradėtas, planų neturiu, nes kapsulė tuščia, reikia naujos Sau laiko nebeliko, sugebu tik įsijungti kompiuterį, paskaityti, o jau ką parašyti, tai sugebu vos kokį sakinuką
Ar mes čia visos tokios panašios, ar čia mūsų darbas toks, ar tiesiog rugsėjis
Pastoviai jaučiuosi taip, tarsi kažko dar nepadariau
Bet visoms linkiu turėti viltį, kad greitai RUDENS ATOSTOGOS
reikia atostogų
Įkelsiu ad formas, kai tik susiieškosiu, mat po pietų, išgražėjus orui, išėjau į lauką gėlynų pertvarkyt, dabar jau pasiruošiau rytdienai, tai eisiu kapstyt savo aplanko Gal ką rasiu. Mano 2 antrokai, kaip ir staben mokinukas, mokosi dar tik raides, nes išmoko pernai vos 5
Įkelsiu ad formas, kai tik susiieškosiu, mat po pietų, išgražėjus orui, išėjau į lauką gėlynų pertvarkyt, dabar jau pasiruošiau rytdienai, tai eisiu kapstyt savo aplanko Gal ką rasiu. Mano 2 antrokai, kaip ir staben mokinukas, mokosi dar tik raides, nes išmoko pernai vos 5
QUOTE(studija @ 2011 09 12, 21:03)
Bet visoms linkiu turėti viltį, kad greitai RUDENS ATOSTOGOS
Mūsų viena kolegė skaičiuoja dienas iki kitų vasaros atostogų ir kartas nuo karto mums praneša tą gerąją naujieną, informuoja . Taip palengvėja...
Laba vakarėlį visoms. Planų ir aš dar nebaigiau rašyti, tikiuosi šią savaitę baigti. Savaitgalis buvo šiltas, todėl visą laiką buvome gamtoje . Nepatikėsit - pavakary kaip kritau į lovą, tai 2 val taip skaniai miegojau. Dabar tik trumpam prisėdau, nes kompiuterį atakuoja mano gimnazistas.
Aš pirmi metai dirbu su kai kuriais šok vadovėliais ir niekaip prie jų dar nepriprantu. Kažkaip nesusigyvenu su jais, o ir mokytojų knygos man tokio didelio formato - man neįprasta. Kadangi namo nešuosi šias knygas, tai ir rankinę teks keisti - netelpa.
Tikiuosi po mėnesio adaptuosiuosi. Vienas vaikas jau per pertrauką šiek tiek susižeidė aikštyne - nukrito nuo karstyklės, veidelyje žymė - taip negera paliko, kai grįžo į pamoką.Leidžiu jiem palakstyti lauke pertraukų metu ir va koks rezultatas.
Aš pirmi metai dirbu su kai kuriais šok vadovėliais ir niekaip prie jų dar nepriprantu. Kažkaip nesusigyvenu su jais, o ir mokytojų knygos man tokio didelio formato - man neįprasta. Kadangi namo nešuosi šias knygas, tai ir rankinę teks keisti - netelpa.
Tikiuosi po mėnesio adaptuosiuosi. Vienas vaikas jau per pertrauką šiek tiek susižeidė aikštyne - nukrito nuo karstyklės, veidelyje žymė - taip negera paliko, kai grįžo į pamoką.Leidžiu jiem palakstyti lauke pertraukų metu ir va koks rezultatas.
QUOTE(domassss @ 2011 09 12, 22:12)
Mūsų viena kolegė skaičiuoja dienas iki kitų vasaros atostogų ir kartas nuo karto mums praneša tą gerąją naujieną, informuoja . Taip palengvėja...
geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Labas,
siaubas kažkoks, savaitgalį buvau išvažiavus ir be ryšio, tai tiek pripliurpėt kol perskaičiau...
reikia dar kartą skaityt, kad prisiminčiau, kam ką norėjau atsakyt
siaubas kažkoks, savaitgalį buvau išvažiavus ir be ryšio, tai tiek pripliurpėt kol perskaičiau...
reikia dar kartą skaityt, kad prisiminčiau, kam ką norėjau atsakyt