Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(staben @ 2011 09 12, 18:46)
peliukas    Staben, greitu metu tau atsiųsiu raktelį. Smagu, kad esi su mumis, noriai bendrauji. Tikiuos, kad nedingsi iš mūsų gražaus, draugiško ir didelio ratelio smile.gif
ačiū peliuk už gerą naujieną smile.gif  O kur aš galiu dingti??? g.gif
Papildyta:
22peliukas22

Labai labai ačiū clap.gif

Tikiuosi, kad taip nenutiks drinks_cheers.gif . Bet realybė tokia, kad ne visos liko su mumis, nors prieš rugsėji buvo gana aktyvios.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 17:56)
Tikiuosi, kad taip nenutiks drinks_cheers.gif . Bet realybė tokia, kad ne visos liko su mumis, nors prieš rugsėji buvo gana aktyvios.

Mergaitės ,

Aš pėvėzė biggrin.gif nespėju su jumis doh.gif - vyras, namai, vaikai , o kur dar mokslo metų pradžia doh.gif blush2.gif Neesu tokia zgrebni, kai jūs blush2.gif

Sveikutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 18:56)

Visom taip bloga nuo planu rasymo, kad turbut negali ziuret i kompiuteri lotuliukas.gif , as tik vakar baigiau visus rasyt, jau siandien is toli negaliu ziuret i juos smile.gif .
Mes jau susiplanavom mokytoju diena, vaziuosim i Ukmerge duonos kept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 12, 18:07)
Visom taip bloga nuo planu rasymo, kad turbut negali ziuret i kompiuteri lotuliukas.gif , as tik vakar baigiau visus rasyt, jau siandien is toli negaliu ziuret i juos smile.gif .
Mes jau susiplanavom mokytoju diena, vaziuosim i Ukmerge duonos kept biggrin.gif

Niekada negalvojau, kad mokytojos darbas toks sunkus, atrodo dirba tik iki pietų, atostogų daug, o realybėje viskas kitaip. O jau man tie planai, tai kosmosas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės. Ir aš nusiunčiau į paštą adaptuotų, modifikuotų programų formas

QUOTE(linastri @ 2011 09 12, 15:06)
o mes megstame dabar labai madingus linijinius sokius biggrin.gif

Mane jie irgi domina. Iš kur gaunate medžiagos? ax.gif
Atsakyti
nežinau, kaip pas jus, bet pas mus adaptuotų programų formas atsiuntė rajono PPt, tai pildom pagal jų reikalavimą. Kaip tik žadu šiandien prisėst, nes iki 15 reikia priduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 12, 17:56)
Bet realybė tokia, kad ne visos liko su mumis, nors prieš rugsėji buvo gana aktyvios.

22peliuk22, nu gal nepabėga. Aš irgi vasarą daugiau rašiau... O dabar tik spėju paskaityt... Dar net rugsėjo pirmos klasės foto iš fotiko neišėmiau. O klasės foto tai pažadėjau įkelt...

Atsiprašau, už pauzelę. Aš tai visuomet su jumis. Bet kartais tik paskaityt spėju.
Va dabar ruošiuos jau tėvų susirinkimui trečiadienį. Gerai, kad jau su planais susitvarkiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tai jau tikrai planai ir naktim sapnuojasi doh.gif
QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 12, 19:19)
nežinau, kaip pas jus, bet pas mus adaptuotų programų formas atsiuntė rajono PPt, tai pildom pagal jų reikalavimą. Kaip tik žadu šiandien prisėst, nes iki 15 reikia priduot  ax.gif

Formas ir mums naujas atsiuntė, tačiau gal galėtumėte man paaiškinti, kaip parašyti daptuotą programą trečiokui, jei jis mokosi iš 1 klasės 2 dalies vadovėlio? cry.gif norisi..... gal kuri susidūrė su tokia situacija? kaip rašyt? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 09 12, 19:29)
22peliuk22, nu gal nepabėga. Aš irgi vasarą daugiau rašiau... O dabar tik spėju paskaityt... Dar net rugsėjo pirmos klasės foto iš fotiko neišėmiau. O klasės foto tai pažadėjau įkelt...

Atsiprašau, už pauzelę. Aš tai visuomet su jumis. Bet kartais tik paskaityt spėju.
Va dabar ruošiuos jau tėvų susirinkimui trečiadienį.  Gerai, kad jau su planais susitvarkiau.

Aš kalbu apie tas personas, kurios labai aktyvios buvo kai reikėjo idėjų rugsėjui, o kai jis praėjo - dingo. Aš ir pati dažnai paskaitinėju, ne visada rašau. Turiu kompui priklausomybę lotuliukas.gif , tai įsijungiu jį ir taisydama darbus ar pan. užmetu akį, ką parašėt. Visos mes turim savų darbų, rūpesčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 12 rugsėjo 2011 - 18:35
QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 12, 19:19)
nežinau, kaip pas jus, bet pas mus adaptuotų programų formas atsiuntė rajono PPt, tai pildom pagal jų reikalavimą. Kaip tik žadu šiandien prisėst, nes iki 15 reikia priduot  ax.gif

Gal galima gauti formą - renku įvairius variantus, išrinksime geriausią, mums tinkamtį.
Atsakyti
taip, ir mums atsiuntė formas.. o programą rašai tokią , kurią vaikas įveiktų, jei mokosi iš 1 klasės, pagal tai ir rašai, bent aš taip suprantu, nes aš pati turiu antrokę, kuri nepažįsta raidžių, sunkiai įsimena medžiagą, tai ir dirbam pagal pirmo pusmečio pirmos klasės kursą, ne kitaip neįsivaizduoju darbo....
keliauju prie planų, dabar idėjų daug, reikia viską galutinai sudėliot, nes mums planai visi iki 15, ....
gero vakaro visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 12 rugsėjo 2011 - 18:43
Labutis, ruošdamasi rytojaus pamokoms pasaulio pažinimo aptikau internete pagal Gilę 3 klasei skaidres "Ar visų augalų stiebai sumedėję?" Gal pravers ir kitoms
www.saule.ucoz.com/krumai.pps
Atsakyti