Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(rama0426 @ 2011 09 11, 23:25)
Labukas.
Noriu paklausti, kaip 22peliukas22, po to perkeli parsiųstą muziką iš youtube į kpmpaktą ar fliašą.

Jau buvau įkėlus puslapy, kuriame įdedi norimo kūrinio iš youtube nuorodą, ją kovertuoja ir į kompiuterį atsisiunti MP3 formatu mirksiukas.gif
Atsakyti
eda77, auglina,

prizas - papildoma užduotis įdomesnė, esu mačiusi kaip per matematikos pamokas kaupia visą savaitę taškus, o vėliau grupės taškai pavirsta saldainiais.
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 12, 14:58)
Gal galėtumėte atsiųsti adaptuotų ir modifikuotų programų formas

Ar jau atsiuntė kas nors? Nenoriu dubliuoti.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti anglu kalbos mokytoju pradinukiu kaip jus mokete 2 klaseje pradinukus ar duodate nusirasyti zodzius ir juos mokytis rasyti ar bent jau perskaityti, vienos moko is karto rasyti kitos kai zenklus ismoksta, as atrenku zodzius kurie nesunkus ir prasau kad moketu perskaityti ka tas zodis reiskia ir parasyti
kitos sako negalima tai va dabar ir konsultuojuosi
Atsakyti
Aš tai per anglų k. pamokas lentoje surašau naujus žodžius. Mokiniai nusirašo juos į žodynus. Išmokstame tarti naujus žodžius, skaitome tekstą. Sekančia pamokėlę įtvirtiname rašybą ir tarimą. O dar kitą pamokėlę atsiskaito raštu žodžius. Aišku pirmieji tie atsiskaitymai džiaugsmo neteikia, bet po truputį jie perpranta sistemą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 11, 18:27)
Ojojoj, tada tikrai užjaučiu  doh.gif . O nėra kur išeiti, pasislėpti?  g.gif Nors, jeigu darbas toks, kad neišsineši, tai... doh.gif

Kartais pasislepiu kur nors... Va šiandien išskuodžiau į kirpyklą... blush2.gif
Šiaip stengiuosi taip planuot, kad tom dienom kuo trumpiau likčiau po pamokų. Bet jei jau yra neatidėliotinų darbų, sąsiuvinių taisymo tai taisau su muzika user posted image user posted image .

QUOTE(eda77 @ 2011 09 11, 19:20)
Ir man paliko įdomu... mirksiukas.gif    Ar tas prizas materialus?

Pats materialiausias... doh.gif Toks jau materialus gyvenimas... blush2.gif tenka... todėl ir prizai tik kas mėnesį, ne kas savaitę... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, priimkit ir mane i savo buri 4u.gif , as 1 -oke:)
Atsakyti
dangre, smagu, kad pirmokių daugėja thumbup.gif

Iruciukass, adaptuotos programos formą nusiunčiau, pas mus ji tokia paprastutė wink.gif
Atsakyti
lutute1
išsiunčiau į tavo paštą ko prašei, sėkmės pradedant draugystę su dūdele smile.gif

Į paštą išsiunčiau toms, kurios pačios vedat muzikos pamokas
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(staben @ 2011 09 12, 17:37)
lutute1
išsiunčiau į tavo paštą ko prašei, sėkmės pradedant draugystę su dūdele  smile.gif
Į paštą išsiunčiau toms, kurios pačios vedat muzikos pamokas
4u.gif 4u.gif 4u.gif ŠIRDINGAI DĖKOJU. smile.gif MEDŽIAGA PUIKI. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 12, 17:23)
dangre, smagu, kad pirmokių daugėja  thumbup.gif

Iruciukass, adaptuotos programos formą nusiunčiau, pas mus ji tokia paprastutė wink.gif

AČIŪ.
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 12, 18:03)

Ačiū visoms.
Atsakyti
Staben, greitu metu tau atsiųsiu raktelį. Smagu, kad esi su mumis, noriai bendrauji. Tikiuos, kad nedingsi iš mūsų gražaus, draugiško ir didelio ratelio smile.gif
Atsakyti
peliukas Staben, greitu metu tau atsiųsiu raktelį. Smagu, kad esi su mumis, noriai bendrauji. Tikiuos, kad nedingsi iš mūsų gražaus, draugiško ir didelio ratelio smile.gif

ačiū peliuk už gerą naujieną smile.gif O kur aš galiu dingti??? g.gif
Papildyta:
22peliukas22

Labai labai ačiū clap.gif
Papildyta:
labai labai ačiū visoms:) smile.gif wink.gif
Atsakyti