Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(rama0426 @ 2011 09 11, 23:27)
O kaip del Media Convert Master -ar čia iš Windows paketo ar visai atskira kokia?
Užkibau ant to ir atsiprašau kad įkiriu  blush2.gif  doh.gif

Čia atskira programa, kažkada ją parsisiunčiau iš interneto platybių, o dabar labai ja džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 09 11, 23:19)
thumbup.gif  Tik nereikia Mergaitės pykti  4u.gif  Pasakytas gražus pastebėjimas ir tiek, nė vienos čia nekaltina.  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Supratom supratom  mirksiukas.gif  Valiooooooooooooooooo!  drinks_cheers.gif
Ryt bėgsiu į maximą pirkti šampano su akcija  lotuliukas.gif  lithuania.gif

Mergaitės, o "senukuose" ir vėl bus akcijų lietus- kiek laimėjome taškų, tiek ir nuolaidų. Man kaip tik reikia gaublio thumbup.gif
i paštą išsiunčiau savo neformalaus ugd. programą "Gamtotyra ir etnografija". Gal kam nors pravers? smile.gif Ir aš sutinku, kad niekas čia nieko nekaltina. Gyvenkime draugiškai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 11 rugsėjo 2011 - 22:50
[quote=rama0426,2011 09 11, 21:13]
Gal tiks tokios...
ESAME DRAUGE, TODĖL LAIKYSIMĖS ŠIŲ TAISYKLIŲ:
Ačiū 4u.gif

Visą sekmadienį ruošiau pasiekimų knygeles, dar įklijavau kažkieno atsiųstus lipdukus apie saugų kelią į namus.
Jau nuo rugsėjo antros pradėjo man smegenis lesti, kur tos knygelės.
O pas mus įvedė el. dienyną, tai aš abejojau ar reikės pasiekimų. Bet direktorius pasakė, kad reikia book.gif
labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 11, 23:32)
Čia atskira programa, kažkada ją parsisiunčiau iš interneto platybių, o dabar labai ja džiaugiuosi biggrin.gif

Peliuk, Tu tikrų tikriausias profas IKT programose thumbup.gif Man čia kaip paukščių šneka. Aš tik ausim karpau tiek sudėtingų pavadinimų prisiskaičiusi. Labai tikiuosi, kad ilgiau čia pabendravusi ir aš išmoksiu konvertuoti dainas gathering.gif : drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 11 rugsėjo 2011 - 23:05
Staben, džiaugiuosi, kad tave turim ir kad iš tavęs gauname puikios medžiagos savo darbui. Su pradinukėm bendrauji labai seniai, tad nesuprantu, kaip tu dar neturi "lobių skrynios" raktelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 12, 07:31)
Staben, džiaugiuosi, kad tave turim ir kad iš tavęs gauname puikios medžiagos savo darbui. Su pradinukėm bendrauji labai seniai, tad nesuprantu, kaip tu dar neturi "lobių skrynios" raktelio g.gif

Staben prie mūsų prisijungė tik rugpjūčio 11d., todėl dar iki šiol neturi slaptažodžio. Kadangi jau mėnuo praėjo ir iki šiol ji bendravo aktyviai, tai gaus ir slaptažodį. Viskas savu laiku 4u.gif
Atsakyti
vaiduuse Staben, džiaugiuosi, kad tave turim ir kad iš tavęs gauname puikios medžiagos savo darbui. Su pradinukėm bendrauji labai seniai, tad nesuprantu, kaip tu dar neturi "lobių skrynios" raktelio g.gif

Ačiū už gerus žodžius, taip, aš seniai su Jumis, tik forume neseniai, nes nemokėjau, pernai visą laiką siunčiau medžiagą, o šiemet matyt ji pasikartojo ir gavosi nesusipratimas su Snaudale, bet viskas yra gerai,. Reikia laiko//,,,

22peliukas22 Staben prie mūsų prisijungė tik rugpjūčio 11d., todėl dar iki šiol neturi slaptažodžio. Kadangi jau mėnuo praėjo ir iki šiol ji bendravo aktyviai, tai gaus ir slaptažodį. Viskas savu laiku 4u.gif
Aš viską puikiai suprantu ir aš nieko neskubinu. Ačiū kad priėmėt į būrį dar pernai, o šiemet į forumą..
clap.gif
Atsakyti
Jeigu reikalinga rytoj galiu atsiųst nuskenuotą knygelę ,,Dūdelė mano draugė," ten yra gan neblogos medžiagos dirbant su dūdelėm.
[/quote]
Labutis, Staben smile.gif , laaabai reikia tos knygelės, kur turi. Nes pradėjau dūduoti, bet dūdelė-dar visai ne mano draugė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Būk gera, padėk man susidraugauti su dūdele, atsiųsk turimą medžiagą į mano paštą: baidare@auto.lt ax.gif nes raktelio kol kas dar neturiu. blush2.gif

smile.gif Mergaitės, į paštą nusiunčiau orų žymėjimo kalendorių. Paruošiau rugsėjo mėnesiui, bet galite pasikoreaguoti ir kitiems mėnesiams. Mūsų mokykloje reikalauja tokį turėti kiekvienoje pradinukų klasėje. O kaip pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 12 rugsėjo 2011 - 13:47
QUOTE(rollick @ 2011 09 11, 19:57)
sveikutes smile.gif o kaip jum su sokiais sekas 4 kl? pernai mes liaudies ratelius sokom, imptovizavom, .. idomu ka jus smile.gif

o mes megstame dabar labai madingus linijinius sokius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 12, 14:38)
Mergaitės, į paštą nusiunčiau orų žymėjimo kalendorių. Paruošiau rugsėjo mėnesiui, bet galite pasikoreaguoti ir kitiems mėnesiams. Mūsų mokykloje reikalauja tokį turėti kiekvienoje pradinukų klasėje. O kaip pas jus?

Mums nereikia
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 12, 14:11)
Mums nereikia

O koks jo tikslas? Gal ir mums reikia, tik aš nežinau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės. Gal galėtumėte atsiųsti adaptuotų ir modifikuotų programų formas. Tik formas, ne programą jau suplanuotą. Pas mus vis dar išradinėjamas dviratis, niekaip nesutariame, kokia forma būtų geriausia. Pasidalinkit, prašau. Gal bus lengviau ir mums rasti kompromisą. Ačiū.
Atsakyti