Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

Norėjau kolegių prašyti pagalbos. Gal kas galit nuskanuoti ar turite nusiskanavę PUPOS testus 1 klasei ir etikos vadovėlį NENDRĖ bei pratybų sąsiuvinį pirmokams? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 11 rugsėjo 2011 - 20:17
O man reikėtų 1 kl. saugaus eismo , integruoto į mokomuosius dalykus.... ax.gif Gal kas turite ?

Atsakyti
[quote=Snaudale,2011 09 11, 21:02]
kas prasė neformalaus švietimo veiklos planų, tai į pradinukių paštą jau išsiunčiau šių būrelių veiklos planus:
smile.gif darbščiųjų rankų "Devyndarbė"
4u.gif dramos "Vaidinkime ir būkime kartu"
biggrin.gif nepaprastųjų darbelių
tongue.gif sportinių žaidimų
bigsmile.gif žurnalistų būrelio
rolleyes.gif siuvinėjimo būrelio
thumbup.gif matematiku klubo
wub.gif literatų klubo
drinks_cheers.gif IKT būrelio

Naudokitės į sveikatą clap.gif
[/quote]
Tai kad šitų būrelių veikla yra www.pradinukas.ku.lt
Juk užtenka vien nuorodą įdėt - kam tuos darbus persiuntinėt g.gif
Ir šitas puslapis juk kolegėms ne naujiena. Turbūt dauguma jį žino.
Dar tokį keistą dalyką pašte mačiau. Parsisiunčia medžiagą iš kolegių tinklalapių, ištrina autorių vardus ir pavardes ir sako: maloniai prašom naudotis - siunčiu. Ir laukia pašto slaptažodžio.
[/quote]
Snaudale, jeigu radai pašte neformaliojo ugdymo planus, tai tikriausiai perskaitei ir laišką, kuriame taip ir parašiau, kad 2 planai yra mano asmeniniai( "Devyndarbės" ir "Vaidinkime ir būkime kartu"), o kiti surasti interneto platybėse. O kas dėl ištrintų pavardžių, tai tikriausiai, jeigu Tau tiktų mano planas, tai ištrintum manąją pavardę ir parašytum savo? rolleyes.gif Juk neradai užrašytos ant plano kitokios pavardės, nei tinklapyje, kurio nuorodą buvau pati pamiršusi doh.gif
Ir ačiū labai, kad priminei smile.gif Kitą sykį atidžiau tikrinsiu, ką siunčiu, kad nereikėtų gaišti nei savo, nei jūsų laiko. ir nereikės jaustis be kaltės kalta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 11 rugsėjo 2011 - 20:36
Gal kas turite skudučiais atliekamų melodijų? Ar žinot, kur iš parsisiųsti?

Jau siunčiuosi iš youtube biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 11 rugsėjo 2011 - 20:48
Rankdarbiai mirksiukas.gif
Atsakyti
snaudale Dar tokį keistą dalyką pašte mačiau. Parsisiunčia medžiagą iš kolegių tinklalapių, ištrina autorių vardus ir pavardes ir sako: maloniai prašom naudotis - siunčiu. Ir laukia pašto slaptažodžio.

asmeniškai man šie žodžiai nuskambėjo šiek tiek keistokai, nes aš esu tur būt viena iš nedaugelio, kuri neturiu to stebuklingo žodelio, bet tikrai nesiunčiau jokios svetimos medžiagos, o ypač paimtos iš pradinukų gmailo ar pan, tai ką aš siunčiu , siunčiu iš savo kompiuterio ir tą medžiagą kurią gavau iš kursų ir tt, bet niekada netrinu žmonių kurie padarė pavardžių. Kalbant šia tema gal būt reikėtų pasakyti kas tai daro konkrečiai, kad nereikėtų jaustis be kaltės kaltai... Tikrai kažkaip nejaukiai pasijutau po tokio pareiškimo....

Gavau pranešimą, kad medžiaga kurią siunčiau apie metų laikus(tai mano asmeninis darbas)nėra prisegto failo.. jeigu tai tiesa, atsiprašau, ryt ištaisysiu savo klaidą, nes tas darbas yra mokyklos kompiuteryje....

Jeigu reikalinga rytoj galiu atsiųst nuskenuotą knygelę ,,Dūdelė mano draugė," ten yra gan neblogos medžiagos dirbant su dūdelėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 11 rugsėjo 2011 - 20:53
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 11, 21:43)
Gal kas turite skudučiais atliekamų melodijų? Ar žinot, kur iš parsisiųsti?

Jau siunčiuosi iš youtube  biggrin.gif

Buvo pašte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 11 rugsėjo 2011 - 20:53
QUOTE(auglina @ 2011 09 11, 21:52)
Buvo pašte g.gif

Jei turi mintyje, kad buvo prie muzikos klausymosi pagal Veličką, tai ten permečiau akim, bet nėra. Ar vėl mane akys apgauna bigsmile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, lutute1, jei ne taip supratai. Nesakiau, kad ištrynei pavardes siųsdama kitų darbus. Tiesiog norėjau pasakyti, kad tavo siųstus darbus pati siunčiausi iš anksčiau minėto tinklalapio. Ten gi juos gali siųstis kas tik nori. O kai naudojuosi kolegių pagalba, tai visada tenka juos savaip interpretuoti ir net tada viešai nepristatinėju kaip savo darbų. Žinoma, planus reikia pateikti valdžiai ir jų viršelyje nurodau savo vardą ir pavardę, kad toks bus tokių metų mano planas ir tokią veiklą numačiau. O jei pamokų metu naudojuosi kolegių pateiktimis ar kitokia medžiaga - man net į galvą nešauna trinti jų pavardžių, kas tai sukūrė.

Anas mano laiškas nebuvo kol kas asmeniškai niekam skirtas, tiesiog pateiktas pamąstymui, kad taip daugiau nenutiktų, ką pašte pastebėjau. Čia visos vadinamės slapyvardžiais ir kartais gali nutikti taip, kad ištrinsit pavardę tos, kuri tai sukūrė ir yra iš mūsų šio pradinukių forumo būrelio - bus labai nesmagu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 09 11, 22:04)
...  ...

Gerbiu žmones, kurie moka taip korektiškai pasakyti tiesą ir tikrai nieko neapkaltinti. Tam reikia pilietinės drąsos. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir dar klasimėlis, gal turit paruoštą lapelį su elgesio taisyklėmis. reikia įklijuoti į pasiekimus, ten toks puslapis "Kokių taisyklių laikysimės" blush2.gif
[/quote]
Gal tiks tokios...

ESAME DRAUGE, TODĖL LAIKYSIMĖS ŠIŲ TAISYKLIŲ:

1. Stengsimės elgtis taip, kad netrukdytume kitiems.
2. Būsime paslaugūs ir geranoriški, visada padėsime, kai to reikės.
3. Dėmesingai, atidžiai klausysimės kalbančios mokytojos, klasės draugų.
4. Aktyviai dalyvausime pamokose, stropiai atliksime skirtas užduotis.
5. Stengsimės mokytis, be priežasties nepraleidinėsime pamokų ir nevėluosime.
6. Per pamokas, pertraukas ir popamokinėje veikloje laikysimės saugaus ir kultūringo elgesio taisyklių, būsime tvarkingi, mandagūs, paslaugūs, drausmingi (nesimušime, nesispardysime, nesispjaudysime, nesikeiksime, nesipravardžiuosime, nesišaipysime, nesierzinsime).
7. Tausosime mokymo priemones, saugosime mokyklos turtą, gerbsime ne tik savo, bet ir kitų nuosavybę.
8. Saugosime savo bei kitų sveikatą ir gyvybę.
9. Būsime drausmingi gatvėje, laikysimės kelių eismo taisyklių.
10.Gerbsime mokyklą, mokytojus, kitus mokyklos darbuotojus, svečius ir laikysimės bendrų mokyklos gyvenimo reikalavimų.

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 11, 22:02)
Jei turi mintyje, kad buvo prie muzikos klausymosi pagal Veličką, tai ten permečiau akim, bet nėra. Ar vėl mane akys apgauna  bigsmile.gif

Akys neapgauna. Nėra.
Galiu įmest biggrin.gif

Jau siunčiu. Gal tiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 11 rugsėjo 2011 - 21:23