Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 11, 16:45)
4u.gif Ačiū , Smilga, labai už instrukciją.  thumbup.gif
Dabar tegul mano namiškiai užsikemša ausis, nes aš dūduoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nepavydžiu jiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad jau prabilom apie muziką paklausiu: Gal kuri jau dirbat su muzikos vadovėliu „Vieversys“? Kokie įspūdžiai?
Praėjusiais metais nusipirkau mokytojo knygą 1 klasei, patiko tai, kad naujų gražių negirdėtų dainelių įdėta.
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

pasiunčiau pora mintelių į paštą Derliaus/Rudens šventei. Juk jau tuoj imsim planuoti šitą renginį smile.gif
Atsakyti

Mergaitės, jūs nei viena netaikot pradinėse klasėse kaupiamojo vertinimo? Aš kažkur skaičiau, bet nebepamenu kur doh.gif Ten vaikai už kažkokį tai atliktą darbą gauna vienos spalvos kortelę, kai surenka 10, jas pakeičia į vieną kitos spalvos, paskui tų surenka 10, vėl pakeičia ... kažkas panašaus g.gif Bet niekur neberandu doh.gif Gal kuri panašiai darot?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 11, 15:45)
Dabar tegul mano namiškiai užsikemša ausis, nes aš dūduoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O man visai neblogai sekasi smile.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sėkmės grojant smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2011 09 11, 17:42)
Mergaitės, jūs nei viena netaikot pradinėse klasėse kaupiamojo vertinimo?

Arba visą savaitę renka taškus, o gale gauna prizą.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 11, 15:47)
Nepavydžiu jiems  lotuliukas.gif

Tada ir mane užjausk... Pirmadieniais ir ketvirtadieniais mano klasėj po pamokų klarnetistai groja. Tai jei noriu po pamokų ką nors nuveikt, tai tik su klarneto akompanimentu doh.gif

QUOTE(pusele30 @ 2011 09 11, 17:42)
Mergaitės, jūs nei viena netaikot pradinėse klasėse kaupiamojo vertinimo? Aš kažkur skaičiau, bet nebepamenu kur doh.gif Ten vaikai už kažkokį tai atliktą darbą gauna vienos spalvos kortelę, kai surenka 10, jas pakeičia į vieną kitos spalvos, paskui tų surenka 10, vėl pakeičia ... kažkas panašaus g.gif  Bet niekur neberandu doh.gif Gal kuri panašiai darot?

čia kaip kas suikuria sistemą. Kaupiami taškai už atliktus darbus. Pas mus penktokams taikoma. Kiti mokytojai ir vyresnėse klasėse taiko. Pasiteisina.

QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 11, 18:09)

Aš panašiai darau. Tik kaupia visą mėnesį paskatinimus. Daugiausia surinkę gauna prizą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 09 11, 19:24)
Tada ir mane užjausk... Pirmadieniais ir ketvirtadieniais mano klasėj po pamokų klarnetistai groja. Tai jei noriu po pamokų ką nors nuveikt, tai tik su klarneto akompanimentu  doh.gif

Ojojoj, tada tikrai užjaučiu doh.gif . O nėra kur išeiti, pasislėpti? g.gif Nors, jeigu darbas toks, kad neišsineši, tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 09 11, 15:50)
Kad jau prabilom apie muziką paklausiu: Gal kuri jau dirbat su muzikos vadovėliu „Vieversys“?  Kokie įspūdžiai?
Praėjusiais metais nusipirkau mokytojo knygą 1 klasei, patiko tai, kad naujų gražių negirdėtų dainelių įdėta.

Bandau šiemet dirbti. Kaip tik ieškau mokytojo knygos, nėra pas mus g.gif

Gal kas galit pagelbėti su kūno kultūros ilgalaikiu planu 2 klasei? unsure.gif Būtų ačiū dideliausias blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 11 rugsėjo 2011 - 18:28
Sveikos!

[quote=vaiduuse,2011 09 10, 21:08]
Netgi šalia komentaro galima parašyti tą raidelę A, P, Pt (kokio pasiekimų lygio kriterijus atitinka šis darbas).
[/quote]

g.gif g.gif g.gif Pavasarį pas mus į mokyklą buvo atvykusios 3 viešnios iš UPC. Diskutavome apie vertinimą. Jos sakė, kad taip daryti nereikėtų, nes pasiekimų lygiais vertinama mokinio kompetencija po pusmečio, mokslo metų pabaigoje.

[quote=agė-melagė,2011 09 10, 22:32]
MŪSŲ MOKYKLOJE MOKINIŲ ELGESIO TAISYKLES SIŪLO VADINTI "KLASĖS SUSITARIMAIS" mirksiukas.gif TAIP SKAMBA MALONIAU. GAL IR JUMS PATIKS TOKIA MINTIS smile.gif mirksiukas.gif
[/quote]

Aš su vaikais tariuosi, kokių taisyklių mums reikia. Tada ant sienos atsiranda užrašas "Mes susitarėme" ir mokinių pasiūlytos taisyklės.

[/quote]

O kokį prizą gauna vaikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 11 rugsėjo 2011 - 18:58
sveikutes smile.gif o kaip jum su sokiais sekas 4 kl? pernai mes liaudies ratelius sokom, imptovizavom, .. idomu ka jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 11, 19:09)
o gale gauna prizą.

QUOTE(Aurute @ 2011 09 11, 19:24)
Daugiausia surinkę gauna prizą.  bigsmile.gif

QUOTE(auglina @ 2011 09 11, 19:57)
O kokį prizą gauna vaikai?

Ir man paliko įdomu... mirksiukas.gif Ar tas prizas materialus?
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2011 09 11, 19:27)
Bandau šiemet dirbti. Kaip tik ieškau mokytojo knygos, nėra pas mus  g.gif

Jei antrai klasei dar lyg ir nėra pasirodę. Bet gal aš klystu. g.gif
Kartu su vadovėliu eina diskas. Kiek suprantu tai muzikos klausymas. Ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 11 rugsėjo 2011 - 19:16
[quote=lutute1,2011 09 09, 15:34]
Gal galėtum atsiųst nepaparastųjų darbelių ir sportinių žaidimų būrelių veiklos programas? Ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
[/quote]
kas prasė neformalaus švietimo veiklos planų, tai į pradinukių paštą jau išsiunčiau šių būrelių veiklos planus:
smile.gif darbščiųjų rankų "Devyndarbė"
4u.gif dramos "Vaidinkime ir būkime kartu"
biggrin.gif nepaprastųjų darbelių
tongue.gif sportinių žaidimų
bigsmile.gif žurnalistų būrelio
rolleyes.gif siuvinėjimo būrelio
thumbup.gif matematiku klubo
wub.gif literatų klubo
drinks_cheers.gif IKT būrelio

Naudokitės į sveikatą clap.gif
[/quote]
Tai kad šitų būrelių veikla yra www.pradinukas.ku.lt
Juk užtenka vien nuorodą įdėt - kam tuos darbus persiuntinėt g.gif
Ir šitas puslapis juk kolegėms ne naujiena. Turbūt dauguma jį žino.
Dar tokį keistą dalyką pašte mačiau. Parsisiunčia medžiagą iš kolegių tinklalapių, ištrina autorių vardus ir pavardes ir sako: maloniai prašom naudotis - siunčiu. Ir laukia pašto slaptažodžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 11 rugsėjo 2011 - 20:08