Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 10, 21:05)
Mes palauksim, mes kantrios  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai, ačiū už supratimą 4u.gif
Tiesiog nespėju su jumis, o ir neesu taip įgudusi įkelinėjant visokius failus ir pan. blush2.gif Neina man taip operatyviai kaip jums. blush2.gif

Mergaitės, pažiūrėkit, labai daug yra besikartojančios medžiagos pašte. Pažiūrėjau, ką esu siuntusi, dabar rašo, kad kiti nariai atsiuntė tongue.gif Toks užburtas ratas kitur gaunasi biggrin.gif 4u.gif

Labanakt jau šiandien 4u.gif
Atsakyti
Aš tai naudojuosi kažkurios įkeltu balų ir komentarų atitikimu. Vaikams išaiškinau, tėvams. Dabar tapo aiškiau kaip vaikučiai mokysis...
Daug dainų atsisiunčiu iš interneto. Tad jei kokios reiktų, rašykit. Pagelbėsiu kiek galėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 10 rugsėjo 2011 - 21:23
QUOTE(Betukas @ 2011 09 10, 22:12)
Gerai, ačiū už supratimą  4u.gif

Mergaitės, pažiūrėkit, labai daug yra besikartojančios medžiagos pašte. Pažiūrėjau,  ką esu siuntusi, dabar rašo, kad kiti nariai atsiuntė tongue.gif  Toks užburtas ratas kitur gaunasi biggrin.gif  4u.gif

Ir man taip pasirodė....

smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 10, 22:23)
Aš tai naudojuosi kažkurios įkeltu balų ir komentarų atitikimu. Vaikams išaiškinau, tėvams. Dabar tapo aiškiau kaip vaikučiai mokysis...
Daug dainų atsisiunčiu iš interneto. Tad jei kokios reiktų, rašykit. Pagelbėsiu kiek galėsiu mirksiukas.gif

Būsiu juos pražioplinusi, gal gali tiksliau smile.gif Aš čia apie balų ir komentarų atitikimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 10 rugsėjo 2011 - 21:30
tvarkant kompiuteryje turimą medžiagą ,radau išsisaugotą adresą,nes gan nebloga medžiaga, jei patiks naudokitės į sveikatą

http://www.scribd.co.../iaudinukai-CNN

O dėl vertinimo , tai Vaidusse viską papasakojo, daugiau nėr ką bepridurti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 10 rugsėjo 2011 - 21:35
MŪSŲ MOKYKLOJE MOKINIŲ ELGESIO TAISYKLES SIŪLO VADINTI "KLASĖS SUSITARIMAIS" mirksiukas.gif TAIP SKAMBA MALONIAU. GAL IR JUMS PATIKS TOKIA MINTIS smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dviems namu darkytojams doh.gif labai patiko laseliai, tai sedi ramiai ir dainuoja, gal uzmigs bedainuodami mirksiukas.gif Reikes ismokyti ir savo mokinius, nors muzikos siais metais ir neturiu, bet per kokia daile kad smagiau dirbtusi padainuosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 10, 21:29)
Būsiu juos pražioplinusi, gal gali tiksliau  smile.gif Aš čia apie balų ir komentarų atitikimu.

g.gif ir aš praleidau ax.gif
Atsakyti
Kosmo greičiai pas jus susirašinėjant biggrin.gif
Aš tik spėju paskaityti ir šiek tiek ta tema pamąstyti biggrin.gif biggrin.gif
Į paštą nusiunčiau "lipdukus" apie saugų eismą į pasiekimų knygelę ir žodinių vertinimų rinkinį. Pastarasis ne mano. Rastas interneto platybėse, tikiuosi ne šiame forume bigsmile.gif
Na, po paskaitinėjimų apie vertinimą, susidariau šiokią tokią nuomonę. Buvau susidūrusi asmeniškai su Daiva Kalesnikiene. Ji - "tikras uraganas" smile.gif . Iš pokalbio su ja, susidariau nuomonę, jog dirbo mokykloje, bet tik su vyresniais mokiniais.
Dabar kitas klausimas - kaip tokį vertinimą įgyvendinti. Supratau tiek, jog komentaras PUIKU, ŠAUNUOLIS, GEERAS DARBAS -netinka, nes aprašas turi būti susijęs su konkrečia užduotimi. Tai tinka parašyti po pačia užduotimi, sąsiuvinyje. Bet pasiekimų knygelėje? Gerai, tiek to...Bet vis tiek, manau, jog toks vertinimas labiau tinka 1-2 klasėse. O vyresnėse nieko panašaus. Pvz., mano ketvirtokus jau visaip galima vertinti pažymiais - pereinamasis laikotarpis į penktą klasę.
Dar tas vertinimas tinka muzikos, dailės ir kūno kultūros pamokose. Visai gerai po pamokos įlipdyti iš anksto paruoštus "lipdukus" bet tik ne lietuvių, matematikos ir kitoms pamokos.
Ir vėl vaikai eksperimentiniais triušiais paversti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 10, 22:23)

Gal gali pašnibždėti, kur internete rasti karaoke vaikams, nes mūsų mokykloje nelabai sveikina dainavimą "ant įdainavimo" ax.gif , norisi kažką parsisiųsti. Anksčiau turėjau ir aš tokią vietelę, bet dabar tas puslapis dingo, gal kitaip pasivadino, nežinau, bet neberandu... Ir likau be nieko verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 11, 09:27)
Gal gali pašnibždėti, kur internete rasti karaoke vaikams, nes mūsų mokykloje nelabai sveikina dainavimą "ant įdainavimo"  ax.gif , norisi kažką parsisiųsti. Anksčiau turėjau ir aš tokią vietelę, bet dabar tas puslapis dingo, gal kitaip pasivadino, nežinau, bet neberandu... Ir likau be nieko  verysad.gif ...

Konkrečios vietos neturiu. Siunčiuosi iš visur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 rugsėjo 2011 - 08:03
O gal kas turit "Populiariausių vaikiškų dainų karaoke" diskus? Žinau, kad yra jų nemažai, reikia pirkti, parsisiųsti nerandu ax.gif ...
Papildyta:
Dar norėjau paklausti ,gal kuri žinosit, kaip man padėti. Ar galima parsisiųsti iš youtube's į kompą dainą ir paskui persirašyti tą muziką į CD, kad grotų grotuvas g.gif ?
Atsakyti