Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 10, 21:40)
Ar klijuojate kokius nors lipdukus?

Aš pirmokams, kurie gražiai rašė, įklijavau spalvotus lipdukus,,Ačiū, kad gražiai rašai", tai patys perskaitė ir tokie patenkinti buvo, o kitiems komentarus suvariau, atbėgo , kad perskaityčiau.Tai pagalvojau-kam jiems rašyti komentarą, kol nemoka skaityti, o kad tėvai pasidomės sąsiuviniu, tai abejoju
Atsakyti
Vertinti reikia tai, kokius tikslus iškėlėme darbo pradžioje. Jei sakėm, kad kartosime nosinių raidžių rašymą šaknyje, tai ir vertiname tik tai. Rašome trumpą komentarą, pvz. jei daro klaidų, tai "Parašytum dar geriau, jei pakartotum žodžius, kurių šaknyje rašome nosinę raidę" (ar kažką panašaus). Akcentavo, kad komentare būtinai turi būti kažkas teigiamo, o paskui, ką tobulinti, pasimokyti. Žodžiu, čia vis dar tamsus miškas. Stengtis kuo mažiau vartoti "šaunuolis" ar "puiku", nes šis vienas žodis napasako, ką išmoko ar ko nemoka.
Aš irgi kartais naudoju lipdukus, kartais klijuoju spalvotus veidukus už pastangas (nes kaip kitaip įvertinsi kasdieninį vaikų skaitymą, litanijų kasdien neprirašysiu, užtenka žodinio komentaro ir lipduko), Dviejų-trijų sakinių komentarus siūlo rašyti tikrinant kontrolinį darbą, testą, bet ne dažnai (išėjus temą). Netgi šalia komentaro galima parašyti tą raidelę A, P, Pt (kokio pasiekimų lygio kriterijus atitinka šis darbas).
Prirašiau čia, kad jau ir pati imu painiotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 09 10, 20:37)
Nusiunčiau Džimbos, bet supratau, kad jau dainavot  doh.gif  Eglės Jurgaitytės dar "Laiminga dieną"  4u.gif  Turiu dar I.Jankauskaitės "Lašeliai"  ax.gif  Ar reikia?  rolleyes.gif

Žinoma, visko reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 09 10, 19:35)

Ir dar klasimėlis, gal turit paruoštą lapelį su elgesio taisyklėmis. reikia įklijuoti į pasiekimus, ten toks puslapis "Kokių taisyklių laikysimės" blush2.gif

turiu,siunciu i pasta smile.gif
Atsakyti
Ir dar klasimėlis, gal turit paruoštą lapelį su elgesio taisyklėmis. reikia įklijuoti į pasiekimus, ten toks puslapis "Kokių taisyklių laikysimės" blush2.gif
[/quote]

Lapelis jau pakeliui i paštą.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 09, 21:05)
Mergaitės, ačiū ! Aš pritrenkta. 10000 kartų ačiū! niekada jūsų neapvilsiu! Visas taisykles žinau. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

Prisidedu ir aš prie sveikinimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 09 10, 19:35)
Tai kaip dabar su tuo vertinimu. Rašot, kad buvot seminare, tai pasakykit, kaip dabar vertinti g.gif

labutis, išsiunčiau savo klasės elgesio taisykles, gal kas tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir ką aš be jūsų daryčiau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 10 rugsėjo 2011 - 20:35
Papildyta:
O taip . Aš savo mažylės visai nematau. Tėtis pratina prie lopšelio. Pyksta,kad ilgai būnu darbe, grįžus prie kompo... sakė išregistruos mane lotuliukas.gif . Va ką reiškia pirmokai. ax.gif
Papildyta:
Aš maniau, kad čia tik aš taip jaučiuosi, ir vyras pyksta , ir vaikai pyksta, 5dieni grižusi po darbo net apsivėmiau nuo streso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 10, 21:08)
Vertinti reikia tai, kokius tikslus iškėlėme darbo pradžioje. Jei sakėm, kad kartosime nosinių raidžių rašymą šaknyje, tai ir vertiname tik tai. Rašome trumpą komentarą, pvz. jei daro klaidų, tai "Parašytum dar geriau, jei pakartotum žodžius, kurių šaknyje rašome nosinę raidę" (ar kažką panašaus). Akcentavo, kad komentare būtinai turi būti kažkas teigiamo, o paskui, ką tobulinti, pasimokyti. Žodžiu, čia vis dar tamsus miškas. Stengtis kuo mažiau vartoti "šaunuolis" ar "puiku", nes šis vienas žodis napasako, ką išmoko ar ko nemoka.
Aš irgi kartais naudoju lipdukus, kartais klijuoju spalvotus veidukus už pastangas (nes kaip kitaip įvertinsi kasdieninį vaikų skaitymą, litanijų kasdien neprirašysiu, užtenka žodinio komentaro ir lipduko), Dviejų-trijų sakinių komentarus siūlo rašyti tikrinant kontrolinį darbą, testą, bet ne dažnai (išėjus temą). Netgi šalia komentaro galima parašyti tą raidelę A, P, Pt (kokio pasiekimų lygio kriterijus atitinka šis darbas).
Prirašiau čia, kad jau ir pati imu painiotis  doh.gif

Mes vertinsim pasiekimus įrašais : puiku, šaunu, džiaugiuosi tavo darbu, labai pasistengei, labai gerai, gerai, daugoka klaidų, prastokai, man liūdna, kad tau nepasisekė ir pan.
O kokias pasiekimų knygutes pasirinkot?
Papildyta:
QUOTE(calkusl @ 2011 09 10, 21:37)
Papildyta:
O taip . Aš savo mažylės visai nematau. Tėtis pratina prie lopšelio. Pyksta,kad ilgai būnu darbe, grįžus prie kompo... sakė išregistruos mane  lotuliukas.gif . Va ką reiškia pirmokai. ax.gif
Papildyta:
Aš maniau, kad čia tik aš taip jaučiuosi, ir vyras pyksta , ir vaikai pyksta, 5dieni grižusi po darbo net apsivėmiau nuo streso doh.gif

doh.gif iš darbo kaip išsunkta citrina,iš nuovargio apšaukiu savo vaikus, paskui labai gailiuosi, visas vakaras prie kompo, pasiruošimas pamokoms, planai, dar sugalvojau atestuotis...nervinis išsekimas nuo pirmų dienų, kaip reiks ištvert visus mokslo metus, kur tie keturi mėn. atostogų, bent jau pensijon galėtų anksčiau išleist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 10, 19:45)
Reikiaaaaa  biggrin.gif

Jetau tu manojo, juk nerandu gerojo varianto g.gif Išsiunčiau tokį primityvų kur turėjau, o gerojo mp3 paieškosiu kitam kompe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 09 10, 21:55)
Jetau tu manojo, juk nerandu gerojo varianto  g.gif  Išsiunčiau tokį primityvų kur turėjau, o gerojo mp3  paieškosiu kitam kompe  g.gif

Mes palauksim, mes kantrios blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti