Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

Merginos, gal turite kokių "mandresnių" dainų ketvirtokams ax.gif ? Ką besiūlau, kokios man dainelės gražios, vis merginos priekaištauja, kad labai "vaikiškos" doh.gif . Na, iš tiesų pernai mes dainavome gal ir "kietesnes" daineles (pvz. iš "Džimbos" repertuaro, L.Remeikienės kai kurias), o šiemet mėginu kitus rinkinukus naudoti ax.gif . Deja, nelabai įtinku doh.gif . Skuba užaugti doh.gif ...
Atsakyti
Del darbeliu, kokiais galeciau su jumis pasidalinti - turiu 2-4kl ilgalaikius planus, iv.scenariju, projektu, i pirmaji pasta esu jau siuntusi keleta, taip pat pacios surinkta karoliuku verimo burelio metodine medziaga. Siais m.m. jau rasiau sporto ir kompiuterinio rastingumo bureliu planus. Jei kas konkreciai domintu, kreipkites 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vilsonyte,2011 09 08, 06:10]
Kaip prasei, ka tik nusiunciau tau planus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 10, 18:56)
Merginos, gal turite kokių "mandresnių" dainų ketvirtokams  ax.gif ? Ką besiūlau, kokios man dainelės gražios, vis merginos priekaištauja, kad labai "vaikiškos"  doh.gif . Na, iš tiesų pernai mes dainavome gal ir "kietesnes" daineles (pvz. iš "Džimbos" repertuaro, L.Remeikienės kai kurias), o šiemet mėginu kitus rinkinukus naudoti  ax.gif . Deja, nelabai įtinku  doh.gif . Skuba užaugti  doh.gif ...

Aš tai dažniausiai atkreipiu dėmesį kokias vaikai mėgsta dainuoti.(Maniškiai atsineša diską ir leidžia savo įrašytas dainas per pertraukas) Dar jų pačių pasiteirauju, o tada ieškau fonogramų. Jei randu, dainuojam skambant fonogramai. Nors esam dainavę ir kartu su žodžiais, nes daina labai jau patiko.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 10, 17:56)
Merginos, gal turite kokių "mandresnių" dainų ketvirtokams  ax.gif ? Ką besiūlau, kokios man dainelės gražios, vis merginos priekaištauja, kad labai "vaikiškos"  doh.gif . Na, iš tiesų pernai mes dainavome gal ir "kietesnes" daineles (pvz. iš "Džimbos" repertuaro, L.Remeikienės kai kurias), o šiemet mėginu kitus rinkinukus naudoti  ax.gif . Deja, nelabai įtinku  doh.gif . Skuba užaugti  doh.gif ...

gal tiks, porą įdėjau į paštą: NEO ,,Baladė vaikams", R. Dambrauskas ir Kera ,,Paskutinis skambutis".
Taip, su ketvirtokais - tai rimtas reikalas, ypač su merginomis... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 10, 10:48)
O kaip Jums Jakavonytės vadovėlis?

Kad nieko gudraus nėra, pratybos tai super brangios (20 Lt), raidžių rašymas nuo pirmojo puslapio, vaikams skaitymo mažai g.gif O lektorė "nustebo", kad tokios brangios pratybos doh.gif
Atsakyti
Tai kaip dabar su tuo vertinimu. Rašot, kad buvot seminare, tai pasakykit, kaip dabar vertinti g.gif

Ir dar klasimėlis, gal turit paruoštą lapelį su elgesio taisyklėmis. reikia įklijuoti į pasiekimus, ten toks puslapis "Kokių taisyklių laikysimės" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 10 rugsėjo 2011 - 18:46
QUOTE(vai2 @ 2011 09 10, 18:35)
Tai kaip dabar su tuo vertinimu. Rašot, kad buvot seminare, tai pasakykit, kaip dabar vertinti g.gif

Ir dar klasimėlis, gal turit paruoštą lapelį su elgesio taisyklėmis. reikia įklijuoti į pasiekimus, ten toks puslapis "Kokių taisyklių laikysimės" blush2.gif

Sveikutės 4u.gif
Aha, pasakykit ką nors apčiuopiamo biggrin.gif

Buvo kažkas įkėlęs visą pasiekimų knygelę ax.gif Aš pasinaudojau, nes thumbup.gif Ačiū, nepamenu kam 4u.gif

Atsakyti
Nusiunčiau Džimbos, bet supratau, kad jau dainavot doh.gif Eglės Jurgaitytės dar "Laiminga dieną" 4u.gif Turiu dar I.Jankauskaitės "Lašeliai" ax.gif Ar reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl vertinimo ir aš esu pasimetusi verysad.gif Vaikai vis klausia kodėl neberašote - PUIKU, L. GERAI ir t.t. Bijau, kad nusižengsiu priimtai vertinimo sistemai. Norėčiau ir aš sužinoti ką Jūs rašote ištaisiusios sąsiuvinius ar pratybas 4u.gif Ar klijuojate kokius nors lipdukus?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 09 10, 19:37)
Nusiunčiau Džimbos, bet supratau, kad jau dainavot  doh.gif  Eglės Jurgaitytės dar "Laiminga dieną"  4u.gif  Turiu dar I.Jankauskaitės "Lašeliai"  ax.gif  Ar reikia?  rolleyes.gif

mes pernai pagal "laiminga diena" šokį sustatėm, tai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 09 10, 20:37)
Nusiunčiau Džimbos, bet supratau, kad jau dainavot  doh.gif  Eglės Jurgaitytės dar "Laiminga dieną"  4u.gif  Turiu dar I.Jankauskaitės "Lašeliai"  ax.gif  Ar reikia?  rolleyes.gif

Reikiaaaaa biggrin.gif
Atsakyti