Merginos, gal turite kokių "mandresnių" dainų ketvirtokams ? Ką besiūlau, kokios man dainelės gražios, vis merginos priekaištauja, kad labai "vaikiškos" . Na, iš tiesų pernai mes dainavome gal ir "kietesnes" daineles (pvz. iš "Džimbos" repertuaro, L.Remeikienės kai kurias), o šiemet mėginu kitus rinkinukus naudoti . Deja, nelabai įtinku . Skuba užaugti ...
Del darbeliu, kokiais galeciau su jumis pasidalinti - turiu 2-4kl ilgalaikius planus, iv.scenariju, projektu, i pirmaji pasta esu jau siuntusi keleta, taip pat pacios surinkta karoliuku verimo burelio metodine medziaga. Siais m.m. jau rasiau sporto ir kompiuterinio rastingumo bureliu planus. Jei kas konkreciai domintu, kreipkites
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 10, 18:56)
Merginos, gal turite kokių "mandresnių" dainų ketvirtokams ? Ką besiūlau, kokios man dainelės gražios, vis merginos priekaištauja, kad labai "vaikiškos" . Na, iš tiesų pernai mes dainavome gal ir "kietesnes" daineles (pvz. iš "Džimbos" repertuaro, L.Remeikienės kai kurias), o šiemet mėginu kitus rinkinukus naudoti . Deja, nelabai įtinku . Skuba užaugti ...
Aš tai dažniausiai atkreipiu dėmesį kokias vaikai mėgsta dainuoti.(Maniškiai atsineša diską ir leidžia savo įrašytas dainas per pertraukas) Dar jų pačių pasiteirauju, o tada ieškau fonogramų. Jei randu, dainuojam skambant fonogramai. Nors esam dainavę ir kartu su žodžiais, nes daina labai jau patiko.
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 10, 17:56)
gal tiks, porą įdėjau į paštą: NEO ,,Baladė vaikams", R. Dambrauskas ir Kera ,,Paskutinis skambutis".
Taip, su ketvirtokais - tai rimtas reikalas, ypač su merginomis...
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 10, 10:48)
O kaip Jums Jakavonytės vadovėlis?
Kad nieko gudraus nėra, pratybos tai super brangios (20 Lt), raidžių rašymas nuo pirmojo puslapio, vaikams skaitymo mažai O lektorė "nustebo", kad tokios brangios pratybos
Tai kaip dabar su tuo vertinimu. Rašot, kad buvot seminare, tai pasakykit, kaip dabar vertinti
Ir dar klasimėlis, gal turit paruoštą lapelį su elgesio taisyklėmis. reikia įklijuoti į pasiekimus, ten toks puslapis "Kokių taisyklių laikysimės"
Ir dar klasimėlis, gal turit paruoštą lapelį su elgesio taisyklėmis. reikia įklijuoti į pasiekimus, ten toks puslapis "Kokių taisyklių laikysimės"
QUOTE(vai2 @ 2011 09 10, 18:35)
Tai kaip dabar su tuo vertinimu. Rašot, kad buvot seminare, tai pasakykit, kaip dabar vertinti
Sveikutės
Aha, pasakykit ką nors apčiuopiamo
Buvo kažkas įkėlęs visą pasiekimų knygelę Aš pasinaudojau, nes Ačiū, nepamenu kam
Nusiunčiau Džimbos, bet supratau, kad jau dainavot Eglės Jurgaitytės dar "Laiminga dieną" Turiu dar I.Jankauskaitės "Lašeliai" Ar reikia?
Dėl vertinimo ir aš esu pasimetusi Vaikai vis klausia kodėl neberašote - PUIKU, L. GERAI ir t.t. Bijau, kad nusižengsiu priimtai vertinimo sistemai. Norėčiau ir aš sužinoti ką Jūs rašote ištaisiusios sąsiuvinius ar pratybas Ar klijuojate kokius nors lipdukus?
QUOTE(Betukas @ 2011 09 10, 19:37)
Nusiunčiau Džimbos, bet supratau, kad jau dainavot Eglės Jurgaitytės dar "Laiminga dieną" Turiu dar I.Jankauskaitės "Lašeliai" Ar reikia?
mes pernai pagal "laiminga diena" šokį sustatėm, tai labai
QUOTE(Betukas @ 2011 09 10, 20:37)
Reikiaaaaa