Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 10, 12:03)
Ačiū  4u.gif Aš taip ir supratau, nepagalvokit, kad supykau, jeigu ką  lotuliukas.gif .

Tikrai ne biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, ar kam nors reikalingos lopšinės IR PASAKOS? JŲ TURIU DAUG, JEI REIKIA KELSIU PAŠTAN, JEI NE TAI NENORIU UŽIMT VIETOS DUOKIT ŽINOT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 10 rugsėjo 2011 - 11:26
Nusiunciau i pasta lietuviu kalbos atmintine pradinukams.Gal kam pravers tongue.gif
Atsakyti
Pas mus yra anglisciu, gal kas dirbat pagal Happy house ar Project vadovelius? Noreciau ideju planams.
Atsakyti
Aš anglų kalbą dėstau pradinukams pagal "Early School English" vadovėlius.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 09, 22:09)
Įdedu saugaus eismo planą 4 kl. Bet čia pagal Šaltinį, Raktą, Skaičių šalį. Ar tiks ?

Ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 09 09, 23:00)
Papildyta....

Važiuodama seminaran  svajojau gauti nesvietiškai geros info, kuria skubėsiu pasidalint su jumis, deja... kaip supratot, ne man vienai taip atrodė, ...
Ir dar paskė naujieną, kad mokytojai atostogaujam 4 mėnesius  blink.gif ..
Taip, tikrai tas nuskambėjo iš lektorės lūpų,  buvo skaudu, pikta, liūdna ir ttttt

tikriausiai ši lektorė nemokytojauja ir nežino realios situacijos doh.gif
Atsakyti
Išverčiau ir įkėliau skaidres apie dinozaurus mirksiukas.gif , nu bet žinokit galima nuplikti nuo tų vertimų blink.gif . Aišku, gerai, naudinga, bet net galva apsisuka blink.gif . Baigiau mokykloje sustiprintą rusų kalbą, kaip riešutėlius gliaudžiau, o dabar, kai mažai kur prisireikia tos rusų kalbos, tai kartais supranti, o nežinai, kaip lietuviškai pasakyti doh.gif . O vertimų pamokos labiausiai patikdavo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 09, 22:11)
Dabar tikriausiai jau lysiu pasidairyt. Kiek supratau ten irgi pertvarka. Pasistengsiu būti tvarkinga. Jeigu ko nesuprasiu-klausiu. Dar kartą ačiū!

kuo nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 10 rugsėjo 2011 - 14:07
Labukas, išsiunčiau į paštą medžiagą iš seminaro. Labai patiko lektorius. Apie vertinimą buvau seminare, kurį vedė Jonynienė. Kiek ko klausėm tiek aiškiai neatsakė. Daugmaž viską ką darot yra gerai tik mokėkit apsiginti
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 09, 23:42)
Suradus įmesiu Krakauskaitės muzikos planus 1kl.

Ačiū labiausiai ! friends.gif

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 10, 14:45)
tikriausiai ši lektorė nemokytojauja ir nežino realios situacijos doh.gif

Labas mergaites smile.gif Jungiuosi prie jusu, tikedamasi pasidalinti savo kraiciu su jumis, o veliau, jei busiu ivertinta, tikiuosi, kad busiu patikima nare smile.gif Tiesa, as jau buvau jusu ratelyje, bet radingau del kaikuriu priezasciu. Dabar vel sugrizau i darba, taigi noriu bendrauti ax.gif Siais mokslo metais dirbu 2-4 klasemis (t.y.su komplektu)
O Jakavonyte yra buvusi E. Marcelionienes studente, dabar jau pati , kaip as sakau dc.dr. Siaip ji deste VPU lietuviu kalbos metodika, tai pradinuku vertinimas tikrai nera jos TIKROJI sritis.
Atsakyti