QUOTE(staben @ 2011 09 09, 23:46)
o kas per lektore buvo?
Pavardės nepasakysiu,nes bijau suklysti, atrodo Daiva. Ji dar pristatė savo lietuvių kalbos vadovėlius pradinukam ir pratybas, davė jas ir diskus...
Pavardės nepasakysiu,nes bijau suklysti, atrodo Daiva. Ji dar pristatė savo lietuvių kalbos vadovėlius pradinukam ir pratybas, davė jas ir diskus...
pas mus papasakot apie vertinima Jakavonyte atvaziuos, tai ta pati, vadinasi neverta net eiti
sitas vadovelis?
http://issuu.com/tyt..._kalbos_pasauli
Labas rytas Man kažko nesimiega,..
Va būtent, iš UPC. Vienam seminare ir pas mus buvo atvykus moteriškė - pasikėlus, tik jos nuomonė svarbiausia, o kai išsakė mokytojai savo nuomones, pastebėjimus pajuodavo visa - pareiškė kiek negatyvo pas tuos mokytojus, kaip sunkiai jie viską priima, - duokit man greičiau kavos, kad atsigaučiau. Vienu žodžiu...
Metu paštan skaidres ir aš.
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 09, 22:05)
Mergaitės, ačiū ! Aš pritrenkta. 10000 kartų ačiū! niekada jūsų neapvilsiu! Visas taisykles žinau.
QUOTE(vaiduuse @ 2011 09 09, 22:38)
Jei jau taip žmogus iš UPC nusišneka, tai ko norėti iš kitų O
Va būtent, iš UPC. Vienam seminare ir pas mus buvo atvykus moteriškė - pasikėlus, tik jos nuomonė svarbiausia, o kai išsakė mokytojai savo nuomones, pastebėjimus pajuodavo visa - pareiškė kiek negatyvo pas tuos mokytojus, kaip sunkiai jie viską priima, - duokit man greičiau kavos, kad atsigaučiau. Vienu žodžiu...
Metu paštan skaidres ir aš.
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 09, 21:04)
Skaidrėse apie laiką, kelią ir greitį 20 sk. nepakeitei raidžių į lietuviškas
Pataisiau ir įkeliu pataisytą, bet jegu randate klaidą, tai labai lengva pataisyti - paprasčiausiai kaukštelit pelyte ant neteisingos raidės, ją ištrinat ir parašot teisingai . Čia viskas, kaip ir su savom skaidrėm, kai taisome ką nors . Nežinau, ar aš radau tą pačią klaidą, atrodo peržiūrėjau ir ištaisiau . Dar kartą atsiprašau, nes verčiau penktadienį, po darbo , tai atleiskit man .
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 09, 14:11)
Nors su ta kombo niekuo nesidalinau, bet ateityje net nekreipsiu dėmesio į panašius prašymus iš nežinomų narių, nes jau merginos kultūra, tai atsiprašau . Išvadino visaip, kai negavo, ko norėjo, išsityčiojo, nu ką žinau, jeigu čia mokytoja, tai dabar suprantu, kaip šaukštas deguto visą statinę medaus sugadina ...
Ai mergaitės nepykit , žmogelis gal blogos nuotaikos buvo, o šeip ar tai gyvenimo esmė. Aš kuo toliau tuo atlaidesnė darausi... matyt gyvenimo patirtis aplaužo ragus .
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2011 09 09, 16:59)
Gal kas turite pasidarę adaptuotą programą 1 klasei? Aš irgi nieko bnesuspėju, nelieka laiko net savo asmeniniams vaikams. Taip sunku su pirmokais...
O taip . Aš savo mažylės visai nematau. Tėtis pratina prie lopšelio. Pyksta,kad ilgai būnu darbe, grįžus prie kompo... sakė išregistruos mane . Va ką reiškia pirmokai.
Papildyta:
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 09, 22:05)
Mergaitės, ačiū ! Aš pritrenkta. 10000 kartų ačiū! niekada jūsų neapvilsiu! Visas taisykles žinau.
Sveikinuuuuuuuuuuu
pas mus papasakot apie vertinima Jakavonyte atvaziuos, tai ta pati, vadinasi neverta net eiti
sitas vadovelis?
taip, tikrai viskas tas pats....
net nesinori prisimint
gero savaitgalio
sitas vadovelis?
net nesinori prisimint
gero savaitgalio
QUOTE(eda77 @ 2011 09 10, 06:07)
pareiškė kiek negatyvo pas tuos mokytojus, kaip sunkiai jie viską priima, - duokit man greičiau kavos, kad atsigaučiau. Vienu žodžiu...
O kaip nebus negatyvo, jei žadėtų keturių mėnesių atostogų tai negaunam
Papildyta:
O kaip Jums Jakavonytės vadovėlis?
Man pvz. pirmos klasės Pupoj tai eilėraščių trūksta. Ar parenkat pirmokės papildomai?
QUOTE(staben @ 2011 09 10, 09:42)
sitas vadovelis?
net nesinori prisimint
gero savaitgalio
sitas vadovelis?
net nesinori prisimint
gero savaitgalio
labas rytelis, ir man teko ,,laimė" Kalesnikienės seminare apie vertinimą pabūt, tai visiškas nulis naudos, tai buvo agitacija naudotis jos su kolege išleistais vadovėliais ir pratybų sąsiuviniais. gero savaitgalio visoms
O vadovėlis gal ir neblogas stipresniems mokiniams, bent jau man taip pasirodė, pratybose pirmokų-vienai pamokai vienas puslapis, tai stebėjausi, kad iš kart didžioji ir mažoji raidė duodama, su mano kaimo vaikučiais- nerealu , gal mieste, kai vaikai ateina iš darželių, ikimokyklinių grupių, o pas mus pieštuko nelaikę
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 10, 07:53)
Pataisiau ir įkeliu pataisytą, bet jegu randate klaidą, tai labai lengva pataisyti - paprasčiausiai kaukštelit pelyte ant neteisingos raidės, ją ištrinat ir parašot teisingai . Čia viskas, kaip ir su savom skaidrėm, kai taisome ką nors . Nežinau, ar aš radau tą pačią klaidą, atrodo peržiūrėjau ir ištaisiau . Dar kartą atsiprašau, nes verčiau penktadienį, po darbo , tai atleiskit man .
Pasitaisyt, aš pati pasitaisiau, perspėjau, kad kitos žinotų ir pati pasitaisytum. Mes gi ne robotai, klystam
Šiuo metu į paštą siunčiu Kn. "Gražiausiu taku" fonogramas.
Jei turėsiu vakare laiko, nuskenuosiu ir įkelsiu "Papildomas matematikos užduotis 4 kl.", jei ne padarysiu tą artimiausiu laiku.
Jei turėsiu vakare laiko, nuskenuosiu ir įkelsiu "Papildomas matematikos užduotis 4 kl.", jei ne padarysiu tą artimiausiu laiku.
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 10, 11:13)
Pasitaisyt, aš pati pasitaisiau, perspėjau, kad kitos žinotų ir pati pasitaisytum. Mes gi ne robotai, klystam
Ačiū Aš taip ir supratau, nepagalvokit, kad supykau, jeigu ką .