Klausimėlis: gal kas žinote kaip neskausmingai laiko sąnaudų prasme, panaikinti susilamdžiusio reflektoriaus foną nuotraukoje? T.y. reflektorius tarnavo kaip back fonas ir atsispindi medžiagos susilamdymas. Bandau youtubėj ieško kažko, bet kolkas nevaisingai..
Sveikos seniai neberasiau, nors vis paskaitau...
Is paskutiniu jlclove ir akasha - patiko viskas
Fotografuot laiko beveik neturiu
o ir siaip ziauriai noriu dar vieno objektyvo, bet nezinau dar kokio ir uz kiek (greiciausiai zoom'inio), reiks pradet dometis... o dabar stoju dar toliau mokytis, tai reikalu pilna...
Siaip pasirodau rudenines uosviu sodo gerybes nieko sustro, tik siaip
gero vakaro visoms
Is paskutiniu jlclove ir akasha - patiko viskas
Fotografuot laiko beveik neturiu
o ir siaip ziauriai noriu dar vieno objektyvo, bet nezinau dar kokio ir uz kiek (greiciausiai zoom'inio), reiks pradet dometis... o dabar stoju dar toliau mokytis, tai reikalu pilna...
Siaip pasirodau rudenines uosviu sodo gerybes nieko sustro, tik siaip
gero vakaro visoms
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 08, 20:50)
Klausimėlis: gal kas žinote kaip neskausmingai laiko sąnaudų prasme, panaikinti susilamdžiusio reflektoriaus foną nuotraukoje? T.y. reflektorius tarnavo kaip back fonas ir atsispindi medžiagos susilamdymas. Bandau youtubėj ieško kažko, bet kolkas nevaisingai..
reiktų pamatyt realiai, tada būtų možna konkrečiai patart
Papildyta:
žinokit pasidalinsiu, blogas pilnas nerealių portretų, žiūūūūūūūūūūriu ir žiūūūūūūūūriu.. nu taip gražu, šviesa kokia, kokios vietos, modeliai, rūbai..... nu neturiu žodžių........
ALEKSANDRA
Parašiau AŽ
pūkas su lašeliai patiko
ačiū svajone už nuorodą,einu žiūrėti
ačiū svajone už nuorodą,einu žiūrėti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 21:57)
Ačiū. Man dar didesnis skausmas ir lomkės prasideda...
QUOTE(Ka @ 2011 09 08, 21:07)
Ačiū. Man dar didesnis skausmas ir lomkės prasideda...
aš tokių prisižiūriu, ir mane neviltis apima
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 22:11)
mane taip pat
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 22:11)
Aš pradedu galvoti kaip ir nuo ko pradėti, kas pasirašytų vienai ar kitai fs. Ir svajoju ir noriu vieną dieną taip gerai varyti.
Beje, ši autorė gal turi flickr'ą?
QUOTE(Ka @ 2011 09 08, 21:17)
Aš pradedu galvoti kaip ir nuo ko pradėti, kas pasirašytų vienai ar kitai fs. Ir svajoju ir noriu vieną dieną taip gerai varyti.
man rodos neturi, aš ieškojau, tai neradau..
Labas vakaras
grazu... ir as taip noriu moketi
as noreciau pasirasyt kokiai vienai
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 21:57)
reiktų pamatyt realiai, tada būtų možna konkrečiai patart
Papildyta:
žinokit pasidalinsiu, blogas pilnas nerealių portretų, žiūūūūūūūūūūriu ir žiūūūūūūūūriu.. nu taip gražu, šviesa kokia, kokios vietos, modeliai, rūbai..... nu neturiu žodžių........
ALEKSANDRA
Papildyta:
ALEKSANDRA
grazu... ir as taip noriu moketi
QUOTE(Ka @ 2011 09 08, 22:17)
as noreciau pasirasyt kokiai vienai
Labas, kaip ramu cia siandien
Labai grazus pukelis
ALEKSANDRA
atsidariusi pirmaji puslapi, jau norejau rasyti, kad man neypatingai patinka (nors siaip visada tavo rodomos nuotraukos man labai patinka ), bet palandziojau daugiau ir pakeiciau nuomone. Aciu uz nuoroda
Labai grazus pukelis
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 12:57)
ALEKSANDRA
atsidariusi pirmaji puslapi, jau norejau rasyti, kad man neypatingai patinka (nors siaip visada tavo rodomos nuotraukos man labai patinka ), bet palandziojau daugiau ir pakeiciau nuomone. Aciu uz nuoroda