Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Klausimėlis: gal kas žinote kaip neskausmingai laiko sąnaudų prasme, panaikinti susilamdžiusio reflektoriaus foną nuotraukoje? T.y. reflektorius tarnavo kaip back fonas ir atsispindi medžiagos susilamdymas. Bandau youtubėj ieško kažko, bet kolkas nevaisingai..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif seniai neberasiau, nors vis paskaitau...

Is paskutiniu jlclove ir akasha - patiko viskas smile.gif

Fotografuot laiko beveik neturiu sad.gif
o ir siaip ziauriai noriu dar vieno objektyvo, bet nezinau dar kokio ir uz kiek (greiciausiai zoom'inio), reiks pradet dometis... o dabar stoju dar toliau mokytis, tai reikalu pilna...
Siaip pasirodau rudenines uosviu sodo gerybes smile.gif nieko sustro, tik siaip ax.gif

user posted image

gero vakaro visoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 08, 20:50)
Klausimėlis: gal kas žinote kaip neskausmingai laiko sąnaudų prasme, panaikinti susilamdžiusio reflektoriaus foną nuotraukoje? T.y. reflektorius tarnavo kaip back fonas ir atsispindi medžiagos susilamdymas. Bandau youtubėj ieško kažko, bet kolkas nevaisingai..

reiktų pamatyt realiai, tada būtų možna konkrečiai patart smile.gif
Papildyta:
žinokit pasidalinsiu, blogas pilnas nerealių portretų, žiūūūūūūūūūūriu ir žiūūūūūūūūriu.. nu taip gražu, šviesa kokia, kokios vietos, modeliai, rūbai..... nu neturiu žodžių........

ALEKSANDRA
Atsakyti
Parašiau AŽ smile.gif
Atsakyti
pūkas su lašeliai patiko 4u.gif

ačiū svajone už nuorodą,einu žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 21:57)

Ačiū. Man dar didesnis skausmas ir lomkės prasideda... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 08, 21:07)
Ačiū. Man dar didesnis skausmas ir lomkės prasideda...  biggrin.gif

aš tokių prisižiūriu, ir mane neviltis apima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 22:11)
aš tokių prisižiūriu, ir mane neviltis apima  biggrin.gif

mane taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 22:11)
aš tokių prisižiūriu, ir mane neviltis apima  biggrin.gif

biggrin.gif
Aš pradedu galvoti kaip ir nuo ko pradėti, kas pasirašytų vienai ar kitai fs. Ir svajoju ir noriu vieną dieną taip gerai varyti. biggrin.gif
Beje, ši autorė gal turi flickr'ą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 08, 21:17)
biggrin.gif
Aš pradedu galvoti kaip ir nuo ko pradėti, kas pasirašytų vienai ar kitai fs. Ir svajoju ir noriu vieną dieną taip gerai varyti.  biggrin.gif
Beje, ši autorė gal turi flickr'ą?  ax.gif

man rodos neturi, aš ieškojau, tai neradau..
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 21:57)
reiktų pamatyt realiai, tada būtų možna konkrečiai patart smile.gif
Papildyta:
žinokit pasidalinsiu, blogas pilnas nerealių portretų, žiūūūūūūūūūūriu ir žiūūūūūūūūriu.. nu taip gražu, šviesa kokia, kokios vietos, modeliai, rūbai..... nu neturiu žodžių........

ALEKSANDRA

grazu... ir as taip noriu moketi smile.gif
QUOTE(Ka @ 2011 09 08, 22:17)
biggrin.gif
Aš pradedu galvoti kaip ir nuo ko pradėti, kas pasirašytų vienai ar kitai fs. Ir svajoju ir noriu vieną dieną taip gerai varyti.  biggrin.gif
Beje, ši autorė gal turi flickr'ą?  ax.gif

as noreciau pasirasyt kokiai vienai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas, kaip ramu cia siandien unsure.gif

Labai grazus pukelis 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 08, 12:57)

ALEKSANDRA

atsidariusi pirmaji puslapi, jau norejau rasyti, kad man neypatingai patinka (nors siaip visada tavo rodomos nuotraukos man labai patinka ax.gif ), bet palandziojau daugiau ir pakeiciau nuomone. Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti