QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 15:15)
Baik tu, kokia ten kompozicija, pstryk kadras ir tiek.
Papildyta:
Nuuuu...As tai tesiog susirasau su zmonem ir susitariu be jokiu kuponu.Man tai paprasciau atrodo.O gal as neteisi?
Mane dabar bandos jausmas veda.Va maciau, pas Gude yra, ir pas Simona su Kristina yra, nu blin, tai ir man reikia gi.Tik va ar reikia?O kur daryt?O kiek kainuoja?
Papildyta:
Nuuuu...As tai tesiog susirasau su zmonem ir susitariu be jokiu kuponu.Man tai paprasciau atrodo.O gal as neteisi?
Mane dabar bandos jausmas veda.Va maciau, pas Gude yra, ir pas Simona su Kristina yra, nu blin, tai ir man reikia gi.Tik va ar reikia?O kur daryt?O kiek kainuoja?
Ko tu čia atsiskaitinėji, daryk ir nesuk galvos Tik parodyk, žinoma bent flicrėj (nebėr kada visur lankytis). O platint nebūtina, tiesiog gali prireikti Man jau prireikė, dėl to ir dariausi
ai, jei kas spėjo paskaityt, tai tiek to, nesiplečiam, ne mano reikalas Tiesiog labai ilgai galvojau, sėdėjau, kūriau, o pasirodo yra lengvesnių būdų
Va.
Yvete, aš irgi visą gyvenimą galėčiau būti studentė dabar sugrįžau į mokslus, atsigavau, ir jau pamačiau, kad viską aš suspėsiu ir nieko jie man nemaišys užsiimti kitai reikalais, kaip tik padeda