Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gal kas atsakys:)
Maciau, darot dovanu kuponus, o kaip platinat?Jei studija, tada aisku, o kai studijos nera?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 10:53)
Nu, as pamaciau ir pagalvojau-nuo kada krokai rudeni auga biggrin.gif Tik ziurek, jos nuodngos, saugok, kad vaikas neparagautu.
Aciu:)

spalvos tai geros, ta prieblanda, nu bet kompozicijos ne uz ka nezushskaitau..
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 16, 09:55)
Būtinai turi sugadint nuotaiką  cool.gif Tavo atostogos vieną dieną baigsis, ir vistiek sugrįši į apsiniauskusią ir niūrią Lietuvą. tongue.gif

nu bet tu ir shlyskti biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2011 09 16, 08:31)
Maggy, man tavo kelnaitės labai  cool.gif Aš truputį infantilė  biggrin.gif

cia ne mano. cia get images biggrin.gif hehehehe
sitoj vietoj mes panashios.
QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 13:05)

aha. bet truksta info, kad bent jau koks kardas butu padarytas is pipieriaus, na kad virshaus daugiau butu. man labai patinka shvelnus pateikimas, toks vos vos matomas seselis, subtilus, balta spalva tokia niam. man patinka. dar bandyciau jb. zodziu uzhskaitau.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 16, 12:27)
Geras pastebėjimas. Žiūrinėjau foto, nu kai kurios tiesiog šlykščios, atsiprašau už tokį išsireiškimą. Galvojau, kam/kodėl tai fotkinta? Menas?... Kaip blaivą menininką prileido prie tokių dalykų? Vienas iš jų?...
Man paskutiniu metu patinka ne tokios niūros foto rolleyes.gif

o man patiko. tik visada klausimas ishkyla, kai fotografuoja narkomanus su svirkshtais - ar cia surezisuota? ar fotografas palaipsniui patenka i xebra, susibendrauja ir fotkina, nes tiems visishkai dzin?

man labai patiko Larry Clark besimylincios poreles foto. mm. ir nuotrauka vonioje. kazhkaip viskas gerai, tobula. neshtuke patiki, stipri tokia foto, nors sukelianti ir neigiamas emocijas. bet as matyt nesu tokia jautri vaiku, neshtukiu temoj, man idomu ir patinka i tokias foto ziuret, kai pateikiamas psaulis is kitos puses, be meshkuciu ir batuku.

Jessica Dimmock - nu cia jau itin drasu. velgi man idomu. nesakau, kad zaviuosi tokia tematika, bet sustoju, nagrineju tas foto. turbut kad patinka..
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 16, 13:18)
tik ikelus tai pamatei?smile.gif

biggrin.gif oi tu
QUOTE(Myce @ 2011 09 16, 13:27)
Tai aš mačiau, kad geltonuoja, bet nelabai suprantu nuo ko tai priklauso ir kaip reikia padaryti teisingai. Dėl to ir įkėliau.  Nes visuose namuose pas mus lempos baisiai geltonos ir sienos, nežinau net kur surasti švaresnį, baltesnį kampą  smile.gif  Ieškosiu vakare smile.gif

nu kazin ar labai priklauso nuo lempu. as kol nemokejau wb viskas gelonai gaudavosi (irgi lempos gelsvos), bet kai supratau kas su kuo valgoma, gavosi puiki balta, beveik nepriklausomai nuo lempos. bandyk visokius baltus daiktus (wc popieriu ir t.t).
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 16, 14:06)
Tai kad su rankiniu nusistatinejant prie bet kokiu lempu balta turi buti balta...
Ka,mintis idomi,grieztoka,bet man melynai rodo blink.gif

nu va. aciu. ta ir turejau omeny.
QUOTE(Ka @ 2011 09 16, 13:34)
Ai, na, ir kitoms, necituokit foto. Nebūtina.  4u.gif  Nuotraukų citavimas ištempia puslapį į apačią.

no sorry, bet prie mano "paklodziu" manau cia jau priprato.. mirksiukas.gif
QUOTE(Ka @ 2011 09 16, 14:07)
Mano siekiamybė yra tokį darbą padaryti gerą be PS įsikišimo.  smile.gif PS tik paverčiau failą jpg. Pamiršau fotoaparate išjungti RAW.  biggrin.gif

hm. oi kaip man noretusi prie tavo foto prikisht nagus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 15:05)
Gal kas atsakys:)
Maciau, darot dovanu kuponus, o kaip platinat?Jei studija, tada aisku, o kai studijos nera?

Kaip suprast kaip platinam? Žmonės paskambina ir klausia ar negalima būtų fs padovanot kažkam kažkokia proga. Tada užrašau viską ir įteikiu, jie padovanoja ir tada jau žmonės kurie ją gavo skambina man ir sutariam kada kaip kas.. Ar Tu ne to klausei?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 16, 15:09)
spalvos tai geros, ta prieblanda, nu bet kompozicijos ne uz ka nezushskaitau..

Baik tu, kokia ten kompozicija, pstryk kadras ir tiek. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 16, 15:11)
Kaip suprast kaip platinam? Žmonės paskambina ir klausia ar negalima būtų fs padovanot kažkam kažkokia proga. Tada užrašau viską ir įteikiu, jie padovanoja ir tada jau žmonės kurie ją gavo skambina man ir sutariam kada kaip kas.. Ar Tu ne to klausei?

Nuuuu...As tai tesiog susirasau su zmonem ir susitariu be jokiu kuponu.Man tai paprasciau atrodo.O gal as neteisi?
Mane dabar bandos jausmas veda.Va maciau, pas Gude yra, ir pas Simona su Kristina yra, nu blin, tai ir man reikia gi.Tik va ar reikia?O kur daryt?O kiek kainuoja?
Atsakyti

nu bet tu ir shlyskti biggrin.gif

Na, tikra lietuvė sugadina nuotaiką pasakodama apie savo atostogas kažkokioj Italijoj ar nesvarbu kur.. Ačiū. Aš kaip tikra lietuvė, primenu, kad atostogos baigiasi ir per daug džiūgauti nereik. Man tai pakelia nuotaiką smile.gif

Jei šiuo metu kelčiau sparnus į kokius šiltuosius kraštus, būtinai taip pat visiems pasistengčiau tai pranešti, ypač tiems, kurie sėdi darbe ir ilgai atostogų nematys smile.gif Netgi praneščiau tai vaizdžiau nei tą padarė say. Ir kasbeko, atsiųsčiau kokią foto su baro foto ar vaizdu pro viešbučio langą biggrin.gif
Atsakyti
nu kazin ar labai priklauso nuo lempu. as kol nemokejau wb viskas gelonai gaudavosi (irgi lempos gelsvos), bet kai supratau kas su kuo valgoma, gavosi puiki balta, beveik nepriklausomai nuo lempos. bandyk visokius baltus daiktus (wc popieriu ir t.t).

O tas "kas su kuo valgoma" tai turbut labai didele paslaptis? mirksiukas.gif As pvz jau ne pirma karta prasau, kad kas nors paaiskintu, kame ta custom WB paslaptis, kad puiki balta spalva gautusi, bet vis lieka sauksmas tyruose... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 15:15)

Nuuuu...As tai tesiog susirasau su zmonem ir susitariu be jokiu kuponu.Man tai paprasciau atrodo.O gal as neteisi?
Mane dabar bandos jausmas veda.Va maciau, pas Gude yra, ir pas Simona su Kristina yra, nu blin, tai ir man reikia gi.Tik va ar reikia?O kur daryt?O kiek kainuoja?

Hm, na gal.. Bet ką daryt jei žmonės nori su gimtadieniu ar krikštynomis padovanot fs dovanų? Juk kažką įteikti vistiek reikia, ir solidžiau šitaip. Aš manau kad čia ne bandos reikalas, o savaime suprantamas dalykas.. Dėl darymo tai gali ir pati pasidaryti. Ir kainuos nedaug ir nuoširdu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 16, 08:31)
Nors Yvetę suprantu, mano prioritetai taip pat kiti, buvo / bus pirmos paskaitos, nauji seminarai, skaitymai, renginukai visokie...  Pasiilgau jau.  Dar tokią fotografijų mini parodėlę atidaro universitete, tai dalyvaus ir mano trys nuotraukos, nors reiks dar pažiūrėt ketvirtadienį kaip ten ir kas. Turiu sugerti šitą paskutinį pusmetį iki paskutinio lašo...  Vis dėlto laikrodžių temai atsiskaitysiu, tik nežinau dar kada, nuolatišvažinėju  unsure.gif 
Geros dienelės visiems ir geros nuotaikos smile.gif

žinok aš galėčiau visą gyvenimą likti mokinuke ar studente, jei dirbti kada nors nereikėtų. Veža mane mokslai ir nesinori nieko kito, kaip tik gilintis. Kad taip prieš dešimt ar daugiau metų į mokslus būčiau žiūrėjus smile.gif
O šiaip, gal kažkiek laiko turėsiu, kai svečių sulauksiu, na juk reikės laiko rasti.

Sayonara
geros kelionės. Jei grįždami atgal sumanysit pailsėti, tai žinai...
Jei ką tel. n. galėsiu až parašyti.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 16, 15:20)
Hm, na gal.. Bet ką daryt jei žmonės nori su gimtadieniu ar krikštynomis padovanot fs dovanų? Juk kažką įteikti vistiek reikia, ir solidžiau šitaip. Aš manau kad čia ne bandos reikalas, o savaime suprantamas dalykas.. Dėl darymo tai gali ir pati pasidaryti. Ir kainuos nedaug  ir nuoširdu labai.  4u.gif

Raktinis zodis biggrin.gif Darysiu ir assss biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 16, 14:17)
Jau seniai neverkiau is juoko lotuliukas.gif bet dabar tai asaroju lotuliukas.gif  Linksmai

o taip. ta pati indejau ne per seniausiai :DDDDD
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 16, 16:09)
aha. bet truksta info, kad bent jau koks kardas butu padarytas is pipieriaus, na kad virshaus daugiau butu. man labai patinka shvelnus pateikimas, toks vos vos matomas seselis, subtilus, balta spalva tokia niam. man patinka. dar bandyciau jb. zodziu uzhskaitau.

no sorry, bet prie mano "paklodziu" manau cia jau priprato..  mirksiukas.gif

hm. oi kaip man noretusi prie tavo foto prikisht nagus  blush2.gif

Man labai smagu. bigsmile.gif Taip pat labai gera, kai pastebi tai ko pats nematai. Prakrapšto akis, skant. biggrin.gif

Cituojami žodžiai, mintys, sakiniai nieko tokio. Bet, kad ir mano foto gi nebūtina kartoti per kelis post'us. biggrin.gif
Kišk, įdomu ką nori padaryti. bigsmile.gif Įdomus rezultatas.

Mane šitas puslapis sukrėtė, sužavėjo ir t.t. Jessica Dimmock photography.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 16, 16:17)
O tas "kas su kuo valgoma" tai turbut labai didele paslaptis?  mirksiukas.gif As pvz jau ne pirma karta prasau, kad kas nors paaiskintu, kame ta custom WB paslaptis, kad puiki balta spalva gautusi, bet vis lieka sauksmas tyruose...  rolleyes.gif

nu karoche. gerai.

as paemiau savo mylima balta puoduka. man nesigaudavo dirbtinoj shviesoj. svarbu fotkint toje pacioje vietoje balta lapa ir po to balta daikta. svarbu kad nebutu ryshkiai zaliu/oranzhinu/melynu sienu. as dariau virtuvej, ten pas mane medines buvo sienos tokios. su baltu lapu nesigavo, puodukas buvo gelsvas. bandziau gelsva stala panaudot, irgi nesigavo, galiausiai susinervinus nufotkinau pakeli cigareciu balta krashta (kas idomu, galvojau, kad visas kadras turi buti uzpildytas balta spalva, bet ne, tai gali buti puse kadro, arba balta spalva, kad ir su kokiu juodu krashtu ar pan, to tada nezinojau), panaudojau kaip wb pagrinda ir puodukas gavosi baltas. cia turbut ir buvo tas -- kas su kuo valgoma. taip?

svarbu perprast savo fotika, kaip JIS mato. nes vieni fotikai tvarkosi greiciau/paprasciau, kiti ne. na ir ivairios vietos dar. kai kur (sito jau nzn, nuo ko cia priklauso) kaip uzburtoj vietoj, nesigauna ir tiek, pastumi daikta 50cm desiniau, vuolia. siaip as taip uzsikabliavau ant wb, kad ne karta naudojau sia technika fotkinant patalpoje, kur tamsu, keliant iso, be blico. man labai padejo. nors dazhnai fotikas mate ne balta, o pvz zalsva, ypac judancius objektus, nes juk ne toj pacioj vietoj fotikini su custum wb. aj, nu dar ir ishplauke kadrai kas be ko. bet patiko pati ideja, kad supratau kam kaip kodel.

ar padejo..?
Atsakyti