Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 11:50)
Kazin cia spekuliacija ar noras atkreipti demesi i problema?
http://www.lookatme....afov-2011-09-13

gal nei tas, nei tas?smile.gif visgi fotkinimas nera tik rezultatas ar kazko pasiekimas. reiktu galvoti, kodel pats butent ta ar ana fotkini
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 16, 11:58)
gal nei tas, nei tas?smile.gif visgi fotkinimas nera tik rezultatas ar kazko pasiekimas. reiktu galvoti, kodel pats butent ta ar ana fotkini

Geras pastebėjimas. Žiūrinėjau foto, nu kai kurios tiesiog šlykščios, atsiprašau už tokį išsireiškimą. Galvojau, kam/kodėl tai fotkinta? Menas?... Kaip blaivą menininką prileido prie tokių dalykų? Vienas iš jų?...
Man paskutiniu metu patinka ne tokios niūros foto rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes! Gal kas zinot kaip si juostele?
user posted image Kaip spalvos? Kaip visa kita? Kiek paskaicius suprantu, tai lyg paryskintos spalvos? Kaip grudas?AR juntamas, ar nera, nes ISO 100?Noriu pasibandyti kazka...bandziau dvi juostelesisfotkinti, bet viena isryskinta, o kita dar laukia...ir dar nenuskenuotos...tai neisivaizduoju kas gavosi, ir ar is vis kas gavosi..nes bus persviestu ir ryskiai nugrybautu su ekspozicija...
Del fokusavimo testu kazkuri mergaite klauset g.gif Tai as testavau namu salygomis, atsisiuntusi fokusavimo testa...ji atsiprintinau ir fotkinau viena testa(reikes daugiau ju ivairesniu pafotkinti) ir parode , kad kreivai fotkina, fokusuoja ar dar bile ka daro...zodziu....reikia dar pasibandyti testuku.Kai turesiu laikucio uzbegsiu ka daugiau pakeverzoti. siu ir kitais klausimas...dabar visa esu uzimta ir visur begu doh.gif
Atsakyti
Pabandžiau padaryti baltą baltame. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 16, 11:57)
Pabandžiau padaryti baltą baltame.  ax.gif
user posted image

Idomiai:)
Atsakyti
Nesulaukiau vakaro, sufotkinau ND5 tamsiame kambarėlyje biggrin.gif Tik pas mus lempos visos baisiai geltonos unsure.gif

user posted image
user posted image
user posted image

O siaube, rankinis koks geltonas...Ką daryt? blink.gif

Ka --> Kaip gražiai, švariai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 13:05)

QUOTE(Myce @ 2011 09 16, 13:08)

Ka --> Kaip gražiai, švariai  smile.gif

Scoooore. yess.gif biggrin.gif
Darau pietus ir galvoju kaip dar įdomiau padaryti. Bandysiu vieną baltą baltame sieti su daina man labai patinkančia. ax.gif

Myce, nežinau ką ir patarti. Pati bandau, darau kol išeina. Pastebėjau, kad tikrai labai daug lemia šviesa šitam nustatymui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 16 rugsėjo 2011 - 12:18
O siaube, rankinis koks geltonas...Ką daryt?  blink.gif

tik ikelus tai pamatei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 16, 11:57)

Man patinka kompozicija, tokios grieztos, svarios linijos. Ir techniskai tvarkingai atrodo. Bet man tai ne balta, o pilka... ar cia as ne taip isivaizduoju ta balta baltame? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 16 rugsėjo 2011 - 12:18
QUOTE(Ka @ 2011 09 16, 12:57)
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 16, 12:18)
Myce, nežinau ką ir patarti. Pati bandau, darau kol išeina. Pastebėjau, kad tikrai labai daug lemia šviesa šitam nustatymui.  smile.gif

Ir fonas irgi. Man atrodo, tas geltonumas nuo fono gali buti g.gif
Atsakyti
Nesulaukiau vakaro, sufotkinau ND5 tamsiame kambarėlyje  biggrin.gif  Tik pas mus lempos visos baisiai geltonos  unsure.gif

O siaube, rankinis koks geltonas...Ką daryt?  blink.gif
Ka --> Kaip gražiai, švariai  smile.gif

Pati pasakei, kad geltonuoja, bet įkėlei smile.gif Mano lempa irgi buvo tokia kažkokia gelsva, pavyko iš 2 karto ar perfotografai popierių baltą? Kai kada pamiršta merginos perfotografuoti, kiekvienam kambary reikia tą patį procesą kartoti mirksiukas.gif Beje, naudojau popierių truputį į pilkumą tokį, tai su tuo ir pavyko, ten baltas į pilkumą, ne toks, kaip būna braižybos.
Atsakyti