norejau paklausti,
ar apsimoka pirkti naudota canon EF 35 mm F2.0? dairausi seniai platesnio kampo, kiek pamenu kelios cia juos turit, ka manote? ar verta?
QUOTE(sayonara @ 2011 09 16, 07:43)
Būtinai turi sugadint nuotaiką Tavo atostogos vieną dieną baigsis, ir vistiek sugrįši į apsiniauskusią ir niūrią Lietuvą.
Labas,
įdomūs bandymai, flickr`e iš vis tokį kosminį užmačiau
į techninius klausimus dažniausiai tik ieškau atsakymų padėt negaliu.
gražiai, bet žiūrinėdama pamaniau įdomiai atrodytų vien tik šešėlis
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 15, 23:27)
Tokia tyla, tokia ramybe... gal kas nores namu darbus patikrinti? Emiausi pagaliau lasiuku. Zinau, kad fokuso truksta (kazkaip nesiseka man su rankiniu fokusu ), bet labai norejosi parodyti keleta geriau pavykusiu pirmojo bandymo rezultatu...
įdomūs bandymai, flickr`e iš vis tokį kosminį užmačiau
į techninius klausimus dažniausiai tik ieškau atsakymų padėt negaliu.
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 16, 06:56)
gražiai, bet žiūrinėdama pamaniau įdomiai atrodytų vien tik šešėlis
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 16, 09:55)
Būtinai turi sugadint nuotaiką Tavo atostogos vieną dieną baigsis, ir vistiek sugrįši į apsiniauskusią ir niūrią Lietuvą.
as nesikabineju, jei ka "vis tiek" rasosi atskirai negaliu nutylet, nes man paciai tai ilgai kale i galva
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 16, 07:56)
na tobula nuotrauka, isimylejau as ja man cia niekas nemaiso, nei kryziai,nei dar kas nors, kiekviena lopineli isstudijavau, net ta sruoa virs kaktos tobula, ir pirsciukai koju tobuli, zo, isimylejau
QUOTE(rG @ 2011 09 16, 08:31)
as tai niekur nedingus stebiu skaitau viska tik remontais siek tiek apsikase esam
O man tas lietingas LT oras visai ne niurus, va klausau M-1, groja "what a beautiful morning", geriu latte ir kaifuoju
labai ačiū visoms už nuomones...ir kokios skirtingos Ech.. ir nebežinau, palikti su actionu, ar be šitaip nuomonės išsiskyrė jei pavyks prigesinti šiek tiek actioną ir jo geltonumą, tada paliksiu su... jau rašiau, kad man tas žalumas pabodęs kažkoks...norisi kitokių spalvų...o gamtoj gražu fotografuot, bet iš jos žalumo neatimsi
Tai žinok man irgi panašiai. Jei vemti verstų toks stailas, tai išvis nefotkinčiau, bet kad meno čia nedarau ir pati suprantu...ir naujo čia nieko nėra...ir nieko tokio, dėl ko aikčiočiau aš pati ar daugiau nusimanantys aplinkiniai...Man gražu, nes ten tetos mergytė ir labai labai užvežė tas jos nepozavimas aplinkinių nuomonės labiau dėl tų spalvų norėjau ir koliažo...nes pati kažkokia besiblaškanti...
Vien žo...jau ir seniau pritariau nuomonei, kad truputį reikia šviežio kraujo čia, SM'e, kad daug suvienodėjimo ir tik vienas kitas kadras stipriau kabina...Tas pats ir mano fotografijoj... aš tai dabar va taip pati sau mąstau, kad Londonas, kuriame kukuosiu jau nuo kito antradienio, man:
1. duos gerą postūmį į priekį ir aš keisiu kažką savo fotografijoj... (noriu to )
2. liksiu trūnyti tame pačiame taške, kuriame dabar ir sėdžiu... (baisia bijau to )
3. išvis "užmesiu" šitą fotografavimo reikalą (čia tuo ir pati netikiu )
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 15, 15:26)
Gotte, man kažkoks lagaminų nemėgimo periodas ir viso to stiliaus. Persisotinau. Nieko, praeis, tai Tavo foto nekomentuosiu, nes jos šiaip geros, gražios, tik man va kažkoks etapas kai norisi kažko naujo, tad net ir labai geros nuotraukos bet "tame" stiliuje nebekabina...
Tai žinok man irgi panašiai. Jei vemti verstų toks stailas, tai išvis nefotkinčiau, bet kad meno čia nedarau ir pati suprantu...ir naujo čia nieko nėra...ir nieko tokio, dėl ko aikčiočiau aš pati ar daugiau nusimanantys aplinkiniai...Man gražu, nes ten tetos mergytė ir labai labai užvežė tas jos nepozavimas aplinkinių nuomonės labiau dėl tų spalvų norėjau ir koliažo...nes pati kažkokia besiblaškanti...
Vien žo...jau ir seniau pritariau nuomonei, kad truputį reikia šviežio kraujo čia, SM'e, kad daug suvienodėjimo ir tik vienas kitas kadras stipriau kabina...Tas pats ir mano fotografijoj... aš tai dabar va taip pati sau mąstau, kad Londonas, kuriame kukuosiu jau nuo kito antradienio, man:
1. duos gerą postūmį į priekį ir aš keisiu kažką savo fotografijoj... (noriu to )
2. liksiu trūnyti tame pačiame taške, kuriame dabar ir sėdžiu... (baisia bijau to )
3. išvis "užmesiu" šitą fotografavimo reikalą (čia tuo ir pati netikiu )
Idedu bjauria, tamsia, blogu spalvu, negraziu geliu nuotrauka, kuri man patinka
Anna ir velyves.
Anna ir velyves.
QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 10:36)
Idedu bjauria, tamsia, blogu spalvu, negraziu geliu nuotrauka, kuri man patinka
Anna ir velyves.
Anna ir velyves.
a va kas ca per geles islindo pas mane darzely visai neseniai keli ziedai tokie, be lapu, galvoju - kas cia per nesusipratimas gamtos
o spalvos man net labai patinka Ir Annos reakcija gera
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 16, 09:46)
a va kas ca per geles islindo pas mane darzely visai neseniai keli ziedai tokie, be lapu, galvoju - kas cia per nesusipratimas gamtos
Nu, as pamaciau ir pagalvojau-nuo kada krokai rudeni auga Tik ziurek, jos nuodngos, saugok, kad vaikas neparagautu.
Aciu:)
Labas rytas, aš su ND5, dieninis apšvietimas Ar gerai?
1. AUTO
2. DEBESĖLIS
3. RANKINIS
1. AUTO
2. DEBESĖLIS
3. RANKINIS
Mano akimis, mėlynuoja rankinis.
aš tai manau, kad baltą baltame labai sunku fotkint, o ypatingai su dienos šviesa, nebent studijoj apsimoka