Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

norejau paklausti,

ar apsimoka pirkti naudota canon EF 35 mm F2.0? dairausi seniai platesnio kampo, kiek pamenu kelios cia juos turit, ka manote? ar verta?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 16, 07:43)

Linkėjimai iš Katovicų, judam žemyn, ryt jau Italija  4u.gif

Būtinai turi sugadint nuotaiką cool.gif Tavo atostogos vieną dieną baigsis, ir vistiek sugrįši į apsiniauskusią ir niūrią Lietuvą. tongue.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 15, 23:27)
Tokia tyla, tokia ramybe... gal kas nores namu darbus patikrinti?  mirksiukas.gif Emiausi pagaliau lasiuku. Zinau, kad fokuso truksta (kazkaip nesiseka man su rankiniu fokusu  cool.gif), bet labai norejosi parodyti keleta geriau pavykusiu pirmojo bandymo rezultatu... ax.gif

įdomūs bandymai, flickr`e iš vis tokį kosminį užmačiau
į techninius klausimus dažniausiai tik ieškau atsakymų wub.gif padėt negaliu.

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 16, 06:56)
Labas rytas...

šokyje...

gražiai, bet žiūrinėdama pamaniau įdomiai atrodytų vien tik šešėlis
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 16, 09:55)
Būtinai turi sugadint nuotaiką  cool.gif Tavo atostogos vieną dieną baigsis, ir vistiek sugrįši į apsiniauskusią ir niūrią Lietuvą. tongue.gif

as nesikabineju, jei ka biggrin.gif "vis tiek" rasosi atskirai wink.gif negaliu nutylet, nes man paciai tai ilgai kale i galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 16, 07:56)
Labas rytas...

šokyje...

na tobula nuotrauka, isimylejau as ja wub.gif man cia niekas nemaiso, nei kryziai,nei dar kas nors, kiekviena lopineli isstudijavau, net ta sruoa virs kaktos tobula, ir pirsciukai koju tobuli, zo, isimylejau lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 09 16, 08:31)

Yvette, Zirze, please go back  smile.gif 

as tai niekur nedingus rolleyes.gif stebiu skaitau viska smile.gif tik remontais siek tiek apsikase esam rolleyes.gif

O man tas lietingas LT oras visai ne niurus, va klausau M-1, groja "what a beautiful morning", geriu latte ir kaifuoju biggrin.gif
Atsakyti
labai ačiū visoms už nuomones...ir kokios skirtingos doh.gif Ech.. ir nebežinau, palikti su actionu, ar be g.gif šitaip nuomonės išsiskyrė doh.gif jei pavyks prigesinti šiek tiek actioną ir jo geltonumą, tada paliksiu su... g.gif jau rašiau, kad man tas žalumas pabodęs kažkoks...norisi kitokių spalvų...o gamtoj gražu fotografuot, bet iš jos žalumo neatimsi biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 15, 15:26)
Gotte, man kažkoks lagaminų nemėgimo periodas ir viso to stiliaus. Persisotinau. Nieko, praeis, tai Tavo foto nekomentuosiu, nes jos šiaip geros, gražios, tik man va kažkoks etapas kai norisi kažko naujo, tad net ir labai geros nuotraukos bet "tame" stiliuje nebekabina...

Tai žinok man irgi panašiai. Jei vemti verstų toks stailas, tai išvis nefotkinčiau, bet kad meno čia nedarau ir pati suprantu...ir naujo čia nieko nėra...ir nieko tokio, dėl ko aikčiočiau aš pati ar daugiau nusimanantys aplinkiniai...Man gražu, nes ten tetos mergytė ir labai labai užvežė tas jos nepozavimas ax.gif aplinkinių nuomonės labiau dėl tų spalvų norėjau ir koliažo...nes pati kažkokia besiblaškanti...

Vien žo...jau ir seniau pritariau nuomonei, kad truputį reikia šviežio kraujo čia, SM'e, kad daug suvienodėjimo ir tik vienas kitas kadras stipriau kabina...Tas pats ir mano fotografijoj... aš tai dabar va taip pati sau mąstau, kad Londonas, kuriame kukuosiu jau nuo kito antradienio, man:
1. duos gerą postūmį į priekį ir aš keisiu kažką savo fotografijoj... (noriu to biggrin.gif )
2. liksiu trūnyti tame pačiame taške, kuriame dabar ir sėdžiu... (baisia bijau to biggrin.gif )
3. išvis "užmesiu" šitą fotografavimo reikalą unsure.gif (čia tuo ir pati netikiu biggrin.gif )

Atsakyti
Idedu bjauria, tamsia, blogu spalvu, negraziu geliu nuotrauka, kuri man patinka biggrin.gif

Anna ir velyves.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 16, 10:36)
Idedu bjauria, tamsia, blogu spalvu, negraziu geliu nuotrauka, kuri man patinka biggrin.gif

Anna ir velyves.

a va kas ca per geles lotuliukas.gif islindo pas mane darzely visai neseniai keli ziedai tokie, be lapu, galvoju - kas cia per nesusipratimas gamtos lotuliukas.gif

o spalvos man net labai patinka smile.gif Ir Annos reakcija gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 16, 09:46)
a va kas ca per geles lotuliukas.gif islindo pas mane darzely visai neseniai keli ziedai tokie, be lapu, galvoju - kas cia per nesusipratimas gamtos  lotuliukas.gif

o spalvos man net labai patinka smile.gif Ir Annos reakcija gera biggrin.gif

Nu, as pamaciau ir pagalvojau-nuo kada krokai rudeni auga biggrin.gif Tik ziurek, jos nuodngos, saugok, kad vaikas neparagautu.
Aciu:)
Atsakyti
Labas rytas, aš su ND5, dieninis apšvietimas smile.gif Ar gerai? smile.gif

1. AUTO
user posted image

2. DEBESĖLIS
user posted image

3. RANKINIS
user posted image
Atsakyti
Mano akimis, mėlynuoja rankinis. ax.gif
Atsakyti
aš tai manau, kad baltą baltame labai sunku fotkint, o ypatingai su dienos šviesa, nebent studijoj apsimoka
Atsakyti