Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

noisy-B grazios nuotraukytes su emocija man patiko thumbup.gif

Ievukis wub.gif

gotte be action drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 15, 21:28)
noisy-B grazios nuotraukytes su emocija man patiko  thumbup.gif

dėkui bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms pasisakiusioms wub.gif
Gotte,man tai tinka cia action'as mirksiukas.gif
Noisy-B siaip tai sauniai pasidarbavai.Tikrai grazios mergytes nuotraukos.Man ta kur tarp medziu labai patinka ir sutinku kad truksta apacios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 15, 22:22)

Noisy-B siaip tai sauniai pasidarbavai.Tikrai grazios mergytes nuotraukos.Man ta kur tarp medziu labai patinka ir sutinku kad truksta apacios ax.gif

Ech, malonu girdėti, o tai visai jau nosį nunarinau, vyras irgi išsiliejo dėl mano pomėgio, ilgai kaupėsi, šiandien buvo ta diena matyt, kad čia tas, anas, kad man nėra laiko pomėgiams ir pan. O dar tas fotikas USA užstrigęs kol kas, tai pyksta dėl pinigų.
O dėl tos foto, tai jos tik dvi tėra, nes mergina užsiožiavo ir nebenorėjo daugiau tarp medžių būti... Jau belent kaip įkalbinėjom ir nepavyko...
Saldžių sapnų smile.gif
Atsakyti
Tokia tyla, tokia ramybe... gal kas nores namu darbus patikrinti? mirksiukas.gif Emiausi pagaliau lasiuku. Zinau, kad fokuso truksta (kazkaip nesiseka man su rankiniu fokusu cool.gif), bet labai norejosi parodyti keleta geriau pavykusiu pirmojo bandymo rezultatu... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Atradau, beje, kad ijungus blykste (built-in) fotoaparatas nebeleidzia trumpinti islaikymo, kiek as noriu. Riba - 1/200. Tai cia turbut ir bus tas flash sync speed, apie kuri kazkur kazka skaiciau... nusivyliau, kad taip arti ta riba ax.gif Ar ji nuo fotoaparato priklauso, ar nuo blykstes? Ir jei blyste ijungta, tai gal nieko tokio, kad neina labiau sutrumpinti islaikymo?

Jei negausiu cia atsakymo, tai reiks turbut atidaryt nauja fototechnikos tema... ten visai gerai budavo visokius tokius "techniskus" klausimus uzdavinet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 15 rugsėjo 2011 - 23:17
Labas rytas...

šokyje...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 09 15, 12:22)
Tiesa, dėkui už kompaniją meet'e, kaip smagu buvo  bigsmile.gif tik gaila, kad rG ant pat galo pasirodė, tai tik keliais žodžiais persimetėm, bet šiaip labai jėga!!!! bigsmile.gif  
drinks_cheers.gif Dėkui, kad atėjai, bent truputį pasimatėm. Neilgai mes besėdėjom, visi su reikalais.

QUOTE(mamagute @ 2011 09 14, 12:49)
Pamačiau tokį kampą, patiko šviesa, kilo mintis, tada pridėjau netoliese buvusį laikrodį ir rodau ,kas gavos smile.gif
Iš tikrųjų, šviesa labai graži smile.gif Visa kita man nesiriša, bet akiai vis vien malonu žiūrėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 16, 06:56)
Labas rytas...

šokyje...

Tas kryžius yra langas? smile.gif Nepatinka man aplinka tokiai nuotaikai smile.gif Tik tiek galima nekibti, kad šokantys žmonės visada tokie gražūs! wub.gif
O aš va irgi. Trečiadienį ketinau šokėją fotografuoti ir būčiau laikrodžiams dar atsiskaičius. Bet. Mergina susirgo, aš nepaėmiau fotiko ir viskas tuo pasibaigė. Bet užtat kilo naujų idėjų, teks atidėti pavasariui dėl tam tikrų priežasčių...

Maggy, man tavo kelnaitės labai cool.gif Aš truputį infantilė biggrin.gif

Yvette, Zirze, please go back smile.gif
Nors Yvetę suprantu, mano prioritetai taip pat kiti, buvo / bus pirmos paskaitos, nauji seminarai, skaitymai, renginukai visokie... Pasiilgau jau. Dar tokią fotografijų mini parodėlę atidaro universitete, tai dalyvaus ir mano trys nuotraukos, nors reiks dar pažiūrėt ketvirtadienį kaip ten ir kas. Turiu sugerti šitą paskutinį pusmetį iki paskutinio lašo... Vis dėlto laikrodžių temai atsiskaitysiu, tik nežinau dar kada, nuolat išvažinėju unsure.gif
Geros dienelės visiems ir geros nuotaikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 rugsėjo 2011 - 07:36
QUOTE(rG @ 2011 09 16, 08:31)

Tas kryžius yra langas?  smile.gif Nepatinka man aplinka tokiai nuotaikai smile.gif  Tik tiek galima nekibti, kad šokantys žmonės visada tokie gražūs!
O aš va irgi. Trečiadienį ketinau šokėją fotografuoti ir būčiau laikrodžiams dar atsiskaičius. Bet. Mergina susirgo, aš nepaėmiau fotiko ir viskas tuo pasibaigė. Bet užtat kilo naujų idėjų, teks atidėti pavasariui dėl tam tikrų priežasčių...

jetau ir vėl su tais kryžiais doh.gif na neklonuosiu aš to lango gi lotuliukas.gif taip -tai langas doh.gif Dėl šokio turiu ir aš kitokių įdėjų, ir jau tam ruošiuosi, čia tiesiog kaip gaunasi kai kvietiesi vienokiai fs,o gaunasi kitokia mirksiukas.gif Tarkim tai pasibandymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 16, 07:35)
jetau ir vėl su tais kryžiais  doh.gif na neklonuosiu aš to lango gi  lotuliukas.gif
Vėl aš ant to pačio grėblio biggrin.gif Na, taip, aš irgi neklonuočiau, jei nufotografuočiau taip. Sėkmės kitokiose fs 4u.gif

Viskas, šiaušiu.
Atsakyti

Tai as tada prie mazumos (siame forume mirksiukas.gif), nes keliones be fotografavimo tiesiog neisivaizduoju blink.gif Jei grynai poilsines atostogos, kai tik guli pliaze ar prie baseino, ir visaip kitaip nieko neveiki, tada gal ir nefotografuociau, bet kad pas mane tokiu atostogu nebuna, man veiklos reikia... biggrin.gif

Jurzole, aš irgi prie mažumos. Aš supratau, kad man teko išmokti ilsėtis fotkinant, bet išmokau. Fotografija tapo atostogų dalimi ne tik man, bet ir šeimai. wink.gif

Linkėjimai iš Katovicų, judam žemyn, ryt jau Italija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 16, 08:43)

Tai as tada prie mazumos (siame forume  mirksiukas.gif), nes keliones be fotografavimo tiesiog neisivaizduoju  blink.gif  Jei grynai poilsines atostogos, kai tik guli pliaze ar prie baseino, ir visaip kitaip nieko neveiki, tada gal ir nefotografuociau, bet kad pas mane tokiu atostogu nebuna, man veiklos reikia...  biggrin.gif

Jurzole, aš irgi prie mažumos. Aš supratau, kad man teko išmokti ilsėtis fotkinant, bet išmokau. Fotografija tapo atostogų dalimi ne tik man, bet ir šeimai. wink.gif

Linkėjimai iš Katovicų, judam žemyn, ryt jau Italija  4u.gif

linkėjimai iš apsiniaukusios Lietuvos lotuliukas.gif 4u.gif gerų orų jums 4u.gif
aš irgi nemoku gulėti bamba išvertusi,neturiu aš tokių atostogų,man neįdomu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 16, 08:43)

Tai as tada prie mazumos (siame forume  mirksiukas.gif), nes keliones be fotografavimo tiesiog neisivaizduoju  blink.gif  Jei grynai poilsines atostogos, kai tik guli pliaze ar prie baseino, ir visaip kitaip nieko neveiki, tada gal ir nefotografuociau, bet kad pas mane tokiu atostogu nebuna, man veiklos reikia...  biggrin.gif

nu man atostogos irgi tik tada, kai veiksmas, bet tada kaip fotkint, jei visur begi begi biggrin.gif todel as begdama papyskinu. ir nieko gero nesigauna biggrin.gif o tu tai zinau, kad moki. uz tai tave ir minejau kaip pavyzdi wink.gif
Atsakyti