Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2011 09 15, 16:26)
Sveikos  mirksiukas.gif siulau pasizvalgyti

Super idėja  thumbup.gif

Na ir kad ne tusciom ateit  ax.gif 

Abi nerealiai patiko, ypač pirmoji užkabino, negaliu atsigrožėt 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziustik: 15 rugsėjo 2011 - 14:43
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 15, 14:26)

Dėl pirmosios foto jau pasvaigau facebooke, man labai ji patinka, nieko nekeisčiau, patinka poza, šviesa, kadravimas... mirksiukas.gif

Dėl antros flickre pasisakiau mirksiukas.gif

Nu padariau be actionų, pasakykit, kaip geriau:

user posted image

user posted image

čia dar viena iš tos serijos, be action ir ši:

user posted image
Atsakyti
Ievukis - labai labai wub.gif aš ieškau modeliuko kokio fs biški nude, bet nerandu verysad.gif

gotte- be actiono žymiai geriau ax.gif

Atsakyti
NoisyB man penktoji smagiausia.. is pirmu kur kelei tai man mergytes oda atspalvi kazkoki igavusi... tas atsplavis panasu i ta kur dejai merginos pore stai su melynais marskinukais, arba mano ekranas grybauja, arba tvarkydama nuotraukas kazka padarai... g.gif man jos turi tokio zalsvo/melsvo atspalvio...

Ievukis pirmoji tai fantastine...
nuorodo irgi superine, taip smagiai suziurejau, aciu!

o as siandien parsinesiau juostele, kur testavau nezinia ar veikianti zenita. Pasirodo veikia, bet juosta ryskiai ne man tongue.gif bet kokiu atveju dziaugiuosi tais 3 pusiau ziurimais kadrais, (rodytis nelabai yra ka, tai cia ir nedesiu, kad nesakytume, kad vien kad juosta dar nereiskia, kad kadras vykes, ane brumbrum? smile.gif tiesa, as su tuo visiskai visiskai sutinku!) pasibandyti idomu, tam kad pripiltu matyt reikia fotika perprasti ir ne vaikus judanciu fotografuoti, fokusas tas rankinis, tai taip plaukia plaukia plaukia viskas, kad ui. smile.gif
Atsakyti
gotte, sutinku su Kikirike, be action'o geriau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 09 15, 15:26)
Sveikos  mirksiukas.gif siulau pasizvalgyti

Na ir kad ne tusciom ateit  ax.gif 

Labai grazios, idomios abi nuotraukos smile.gif
O ir pasizvalgyt man labai patiko rolleyes.gif

QUOTE(gotte @ 2011 09 15, 15:44)

O man gal su actionu labiau patinka, nors ir be actiono grazu ax.gif
Atsakyti
Sveikos  mirksiukas.gif

Nu jau pasisakiau, bet nu labai šita Tavo pirmoji nuotrauka... Tik man kliūna ta kaktos forma ir tas vienas antakis. Atrodo na vos būtų veidas į kitą pusę pasuktas, veido forma būtų geresnė..nes dabar tokia trikampė ta kakta.. Bet visumoj- labai man patinka. Antra įdomi irgi, bet pirmoji visgi bigsmile.gif.

Gotte, man kažkoks lagaminų nemėgimo periodas ir viso to stiliaus. Persisotinau. Nieko, praeis, tai Tavo foto nekomentuosiu, nes jos šiaip geros, gražios, tik man va kažkoks etapas kai norisi kažko naujo, tad net ir labai geros nuotraukos bet "tame" stiliuje nebekabina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 15 rugsėjo 2011 - 15:28
QUOTE(gotte @ 2011 09 15, 16:44)

sveikos 4u.gif

man be, spalvos lb grazios 4u.gif

Ievukis, abi foto groziu grozis, antroji isvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 15, 15:50)
aš ieškau modeliuko kokio fs biški nude, bet nerandu  verysad.gif

FB bandei ieškoti? Kažkada žiūrinėjau, tai buvo ir pasirašančių nude. Nepamenu tik iš kur. smile.gif

Ievukis, kokia faina nuoroda. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 15, 18:49)
FB bandei ieškoti? Kažkada žiūrinėjau, tai buvo ir pasirašančių nude. Nepamenu tik iš kur.  smile.gif

Ievukis, kokia faina nuoroda. ohmy.gif

tai kad iš ten ieškojau,bet norėjau parašyti kažkaip subtiliai, kad noriu daryti švelniai ir t.t. Bet dabar jau rašysiu tiesiai šviesiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 09 15, 15:44)

čia dar viena iš tos serijos, be action ir ši:

O man ko tais su actionu geriau žiūrisi... Mano laptopas jaučiu lėvai rodo, vis man to pc nepataiso doh.gif jau taip ilgai laukiu. Tai wa, man ten kur be actiono, ten pamėlus oda atrodo, bet sakau - matyt čia moniko klaida, nes kiek mano foto komentuoja, nu nematau aš taip, kaip jūs doh.gif ryt važiuoju pas mamą, išsiaiškinsiu, kaip sesės monitorius rodo.

Ačiū, kas pakomentavo mergytę miške. notworthy.gif
Atsakyti

labai labai...pirmoji labai nuostbiai grazi...tik gal noretus man vos vos krasciuko prie plauku, na truksta man tos desines..labai nedaug,bet truksta
Atsakyti