QUOTE(noisy-B @ 2011 09 15, 10:54)
Man patiko
Kiap koliažas gal nelabai, bet pavienės foto - patiko, keisčiau vietomis, norėtųsi, kad paskutinė būtų ta, kur ji išeina
pirmojoj nuotraukoj vos vos man norėtųsi kairės. Bet čia man atrodytų gražiau, kaip ten reikiai iš tikro - neišmanau. Patinka ir tas actionas.
Išdrįsiu ir aš įkelti savo draugės leliukę - ba, kokia man ji fainuolė. Gaila, kad labai su ja susibendravusios, tai ji vis lindo arti manęs ir nelabai ką spėjau pafotografuoti, nes ji vis norėjo būti šalia ir prie pat objektyvo, įkalbinėjom su mama belent kaip
Dėkui už nuomonę
Mergytė labai faina. Man irgi apranga kliuvo, ypač juoda suknutė. Ir apdirbimas nelabai patinka, nes akį rėžia, pažiūrėk toj foto, kur ji suoliuką apžergus, kokia žolė ryški po juo, kokia salotinė, per daug man... aš būčiau atspalvius vos šaltesnius parinkus ir mažinus saturation čiut čiut. Man norėtųsi šviesiaplaukei panelytei labiau pastelinių spalvų aprangos, bet čia žinoma, skonio reikalas.
Labiausiai patiko foto, kur ji už medžio slepiasi...gražiai tas fonas medžių atrodo, vaiko emocija patiko, tik apačios vos daugiau reiktų, nes dabar vaikiukas stovi ant nuotraukos krašto. ten, kur ji sėdi ant suoliuko, erdvės daugiau prašosi. Mažiausiai patiko ta, kur ant kelmo - tiek apdirbimas (toks kontrastingas, akį rėžiantis), tiek fokuso nebuvimas, triukšmai ir pan.
QUOTE(jokubaite @ 2011 09 15, 10:55)
Gotte, labiausiai įstrigo 1 koliažo foto. Tokia, lyg sako sudie vaikyste, aš užaugau. Taip tas žiūrėjimo momentas pagautas
Koliažas
neturiu nuomonės dėl jo. O šitoj kur mergina nueina, keliuko to pamiškės daugiau norėtūs man. O flickr patiko dar toji, kur mergaitė pasirėmus ant lagamino, tokia užsisvajojus atrodo. Pagal mane su pirma koliažo foto drauge tiktų.
dėkui
Šioje fs visa režisūra tai tik tie daiktai ir aplinka - na mano suplanuoti. Ir dar keliose foto mergaitė daro, ką prašau, bet kitur ji natūrali. Ten, kur žiūri į viršų, tai skrido lėktuvas ir ji tiesiog žvilgtelėjo, aš pagavau momentą. Ten, kur žiūri į meškį, tai irgi nagrinėjosi jį pati, aš tik paprašiau atsisėsti, kol žioplinėjau su nustatymais, žiūriu, kad ji taip fainiai iš šono atrodo ir pliaukšt vėl nufografavau...žodžiu, dauguma foto - nepozuotos visai ir tai mane veža.
QUOTE(Myce @ 2011 09 15, 10:58)
Merginos, o jūs kai darot fotosesijas ir paskui apdirbinėjat foto, stengiatės išlaikyti vieną stilių visoj fotosesijoj?
taip, stengiuosi vieną stilių.
Tiesa, dėkui už kompaniją meet'e, kaip smagu buvo
tik gaila, kad rG ant pat galo pasirodė, tai tik keliais žodžiais persimetėm, bet šiaip labai jėga!!!!
ech...kaip gera, kad vėl turiu kompą