Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ajaj, dar parodysiu dvi, pateršiu 4u.gif ten padariau tik du kadrus ir ji nulėkė, nenorėjo nors tu ką, o man ten tokia graži vieta... Pradėjo zysti, tai pasodinom į vežimą ir namo keliavom... Pasimaišė žmogus didelis, teko klonuoti. Taip bijojau, kad kai perkelsiu į pc, bus nušokęs fokusas. Yra kaip yra. Labai gražu man ten, taip kaip bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Niu, taršykit, atverkit man akis blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Myce @ 2011 09 15, 11:58)
Noisy-B, man antra foto labai faina  wub.gif  smile.gif Taip gražiai mergaitė šypsos  smile.gif
Merginos, o jūs kai darot fotosesijas ir paskui apdirbinėjat foto, stengiatės išlaikyti vieną stilių visoj fotosesijoj? Tarkim jei naudojat kokį nors actioną ar jb, tai stengiatės visas nuotraukas maždaug vieno stiliaus daryt, ar įvairiai?  ax.gif

Ačiū, mane či apaprotino, kad vienu stilium reikia daryti, taip ir stengiuosi. Nebent kelias j/b padarau. Anksčiau mėgdavau kiekvienai nuotraukai skirtingą action'ą dėti, dbr stengiuosi tokius natūralesnius spalvingumus rinktis ir jei uždedu actioną, tai mažinu procentaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 15, 12:04)

taip gaila, kad juoda suknele.. butu man zyyymiai graziau
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 15, 12:31)

taip gaila, kad juoda suknele.. butu man zyyymiai graziau

Ir vėl ta apranga doh.gif nesiseka man su ja...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 15, 12:35)
Ir vėl ta apranga  doh.gif nesiseka man su ja...

ai, cia vel as prie taves kabinejuos biggrin.gif niku neatsimenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 15 rugsėjo 2011 - 11:39

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 22:17)
O butinai visos foto turi i mena pretenduoti?

nebutinai. bet as pritariu daugumai, kad geriau tiesiog ilsetis. as pastebejau, jei bandau ir poilsiauti ir fotkinti - nieko gero, nes ilsetis nespeju, o fotkes bet kaip pleshkinu. nebent ikvepimas vakarais, bet tada dazhniausiai susikaupiu ties zmonemis (labiausiai patinka fotkint mat juos), jokiu vaizdu, nebent minimalus fonas smile.gif tad as kelionese nekokia fotografe..
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 22:37)
Man siandien ikvepimas...

idomi paskutinioji. labai fainai, nors kazhko truksta, mazhai info, bet spalvos, ryshkumas - skaniai. su trikoju?
patinka man tavo ikvepimas. taip ir toliau. o tai apmiro forumas visishkai. mazhai fotkiu. visos pradingusios.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 22:15)
Pravalas man, jaučiu paliksit antriems metams kurso kartoti doh.gif

lotuliukas.gif as rodos jau sedziu antrus metus. bet nera taip blogai. cheers!
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 14, 20:51)
ir tai tik vienas geras kadras is72 kadru juosteles...

tik vienas? gal perdedi? nebutinai viskas turi buti fokuse ir be ishdegimu. cia tik sausos taisykles. svarbu nuotraukos dvasia. parodyk kokia dar patinkancia, tikiu, kad yra.
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 22:57)
kiti kadrai,bet ne juosta

oi. ko taip desine apkirpai..? man nilabay. antra gal ir nieko, bet vellgi kur desine?
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 15, 11:54)
Išdrįsiu ir aš įkelti savo draugės leliukę - ba, kokia man ji fainuolė.

man patiko pirmoji. labai tvarkinga, spalvos geros, emocija ir kompozicija. gal bishkuti shviesinciau, bet man patinka tamsesnes foto, tad net nezinau. patinka, kad ant suoliuko, ishilgai kazhkaip, idomiai ziurisi, giluma jauciasi. zodziu, uzhskaitau pirmaja. kitos man ne.
QUOTE(Myce @ 2011 09 15, 11:58)
Tarkim jei naudojat kokį nors actioną ar jb, tai stengiatės visas nuotraukas maždaug vieno stiliaus daryt, ar įvairiai?  ax.gif

as - ivairiai. bet geriau lais vieno stiliuko. jei galeciau ishvis viska jb su grudu daryciau, bet zinau, kad kitiems tai dazhnai nepatinka, visgi norisi spalvu.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 15, 10:54)
Man patiko  bigsmile.gif Kiap koliažas gal nelabai, bet pavienės foto - patiko, keisčiau vietomis, norėtųsi, kad paskutinė būtų ta, kur ji išeina  smile.gif  pirmojoj nuotraukoj vos vos man norėtųsi kairės. Bet čia man atrodytų gražiau, kaip ten reikiai iš tikro - neišmanau. Patinka ir tas actionas.

Išdrįsiu ir aš įkelti savo draugės leliukę - ba, kokia man ji fainuolė. Gaila, kad labai su ja susibendravusios, tai ji vis lindo arti manęs ir nelabai ką spėjau pafotografuoti, nes ji vis norėjo būti šalia ir prie pat objektyvo, įkalbinėjom su mama belent kaip smile.gif

Dėkui už nuomonę 4u.gif

Mergytė labai faina. Man irgi apranga kliuvo, ypač juoda suknutė. Ir apdirbimas nelabai patinka, nes akį rėžia, pažiūrėk toj foto, kur ji suoliuką apžergus, kokia žolė ryški po juo, kokia salotinė, per daug man... aš būčiau atspalvius vos šaltesnius parinkus ir mažinus saturation čiut čiut. Man norėtųsi šviesiaplaukei panelytei labiau pastelinių spalvų aprangos, bet čia žinoma, skonio reikalas.
Labiausiai patiko foto, kur ji už medžio slepiasi...gražiai tas fonas medžių atrodo, vaiko emocija patiko, tik apačios vos daugiau reiktų, nes dabar vaikiukas stovi ant nuotraukos krašto. ten, kur ji sėdi ant suoliuko, erdvės daugiau prašosi. Mažiausiai patiko ta, kur ant kelmo - tiek apdirbimas (toks kontrastingas, akį rėžiantis), tiek fokuso nebuvimas, triukšmai ir pan.

QUOTE(jokubaite @ 2011 09 15, 10:55)
Gotte, labiausiai įstrigo 1 koliažo foto. Tokia, lyg sako sudie vaikyste, aš užaugau. Taip tas žiūrėjimo momentas pagautas  thumbup.gif Koliažas  g.gif neturiu nuomonės dėl jo. O šitoj kur mergina nueina, keliuko to pamiškės daugiau norėtūs man. O flickr patiko dar toji, kur mergaitė pasirėmus ant lagamino, tokia užsisvajojus atrodo. Pagal mane su pirma koliažo foto drauge tiktų.

dėkui 4u.gif

Šioje fs visa režisūra tai tik tie daiktai ir aplinka - na mano suplanuoti. Ir dar keliose foto mergaitė daro, ką prašau, bet kitur ji natūrali. Ten, kur žiūri į viršų, tai skrido lėktuvas ir ji tiesiog žvilgtelėjo, aš pagavau momentą. Ten, kur žiūri į meškį, tai irgi nagrinėjosi jį pati, aš tik paprašiau atsisėsti, kol žioplinėjau su nustatymais, žiūriu, kad ji taip fainiai iš šono atrodo ir pliaukšt vėl nufografavau...žodžiu, dauguma foto - nepozuotos visai ir tai mane veža.

QUOTE(Myce @ 2011 09 15, 10:58)
Merginos, o jūs kai darot fotosesijas ir paskui apdirbinėjat foto, stengiatės išlaikyti vieną stilių visoj fotosesijoj?

taip, stengiuosi vieną stilių.

Tiesa, dėkui už kompaniją meet'e, kaip smagu buvo bigsmile.gif tik gaila, kad rG ant pat galo pasirodė, tai tik keliais žodžiais persimetėm, bet šiaip labai jėga!!!! bigsmile.gif

ech...kaip gera, kad vėl turiu kompą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 rugsėjo 2011 - 12:24
Aciu visoms pakomentavusioms mano nuotraukas, ir cia, ir Flickr'e 4u.gif Taip faina man, kad kai kurios nuotraukos jau ir pagyru sulaukia bigsmile.gif Pries kelias savaites jau beveik maniau, kad niekad taip nebus... blush2.gif smile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 09 15, 10:20)
Ateinu su koliažu... ax.gif apsėdo mane kelionės nuotaikos

Man pirmoji nuotrauka labiausiai patinka. O koliazo minti supratau taip, kad mergaite atsisveikina su zaislais, meski pasilieka, o kitus kazkur isnesa, tik tas zvilgsnis i virsu paskutinej nuotraukoj prie tos versijos netinka... arba tikrai reiketu sukeisti vietomis antra ir trecia.

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 15, 10:54)
Išdrįsiu ir aš įkelti savo draugės leliukę - ba, kokia man ji fainuolė.

Mergyte tikrai fainuole, bet ta juoda suknele kazkaip slegianciai atrodo. Ir spalvos man per ryskios.

QUOTE(Maggie @ 2011 09 15, 11:46)
nebutinai. bet as pritariu daugumai, kad geriau tiesiog ilsetis. as pastebejau, jei bandau ir poilsiauti ir fotkinti - nieko gero, nes ilsetis nespeju, o fotkes bet kaip pleshkinu. nebent ikvepimas vakarais, bet tada dazhniausiai susikaupiu ties zmonemis (labiausiai patinka fotkint mat juos), jokiu vaizdu, nebent minimalus fonas smile.gif tad as kelionese nekokia fotografe..

Tai as tada prie mazumos (siame forume mirksiukas.gif), nes keliones be fotografavimo tiesiog neisivaizduoju blink.gif Jei grynai poilsines atostogos, kai tik guli pliaze ar prie baseino, ir visaip kitaip nieko neveiki, tada gal ir nefotografuociau, bet kad pas mane tokiu atostogu nebuna, man veiklos reikia... biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 09 15, 11:46)
idomi paskutinioji. labai fainai, nors kazhko truksta, mazhai info, bet spalvos, ryshkumas - skaniai. su trikoju?

Aciu. Ne, trikojo nenaudojau, daug vargo su juo, nors ryskumas geresnis gaunasi. O info tai tikrai nedaug - tiesiog abstrakcija, pazaidimas su spalvom, ryskumu ir tuo istrizu voratinkliu... ax.gif
Atsakyti
Ou, kamon.. Su trikoju daug vargo? ohmy.gif Neįsivaizduoju koks turėtų būti jis, jei taip.
Pati jau labai seniai turiu įsigijusi, tai neįsivaizduoju kai kurių situacijų, kaip aš galėčiau be jo fotografuoti. Dėti ant stalo, knygų krūvos fotoaparatą daugiau vargo, nei ant trikojo užsukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 15 rugsėjo 2011 - 13:04
QUOTE(Ka @ 2011 09 15, 13:03)
Ou, kamon.. Su trikoju daug vargo? ohmy.gif Neįsivaizduoju koks turėtų būti jis, jei taip.
Pati jau labai seniai turiu įsigijusi, tai neįsivaizduoju kai kurių situacijų, kaip aš galėčiau be jo fotografuoti. Dėti ant stalo, knygų krūvos fotoaparatą daugiau vargo, nei ant trikojo užsukti.

Normalus senoviskas trikojis, nelabai lengvas ir ne visai mazas. Bet naudoju ji pakankamai daznai, ypac kambary, kur sviesos siaip ar taip maziau. O vakar tiesiog klaidziojau po soda ir ieskojau, kas aki patrauktu, be konkrecios idejos, ka noriu fotografuoti ir kaip - tokia spontaniska foto valandele buvo. Tokiu atveju trikojis - tikrai vargas, nes lankstumo ir laisves, komponuojant kadrus, turi daug maziau negu tai darant tiesiog su fotoaparatu rankose.

Paprastai as tokiu atveju sugriztu veliau prie to pacio kadro, jei atrodo, kad kazkas verto gausis, ir tada jau statausi trikoji, kad butu geresne kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 22:37)
Pakritikuokit, kas netingit...  4u.gif

paskutines fonas labai patinka rolleyes.gif

Niu, taršykit, atverkit man akis  blush2.gif

man va paskutine, kur su medziu, pati fainiausia ax.gif o kai kuriose kliuna spalvos, ir mergytes odos pilkumas g.gif

Kike, nuotakos stambiu planu ir kliaukles foto - zinau kas man joje nepatinka smile.gif jos veido mina ir pirstu padetis byloja ne apie kriaukles klausymasi, bet apie "kalbejima telefonu" rolleyes.gif

Gotte,pakomentuosiu flircke, atidziau paziurejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 15, 10:36)
Kikirike, ziuriu nemazai siais metais vestuviu nufotografavai? Siaip graziai gaunasi smile.gif Zaviuosi tavo energija.
Man problema, kaip FS metu nuo lydincio pulko pabegti. Kursuose sake issidereti bent 1-1.5 val. tam reikalui(grynai FS-ai jauniesiems, o ne nuvaziavimui, parvaziavimui ir pan.), bet per vestuves stichiskai kartais gaunasi: tai ten uzsivelina, ant tilto uzgaista, dar pakeliui nuotaka nuvagia, koki siurpriziaka netiketa iskrecia kas ar kokia programa praveda ir visai fotosesijai nelabai daug ir telieka, o visi nori isiamzinti kartu doh.gif Jauniesiems siurprizas, juk vestuves - smagu, o darbo man nera kaip tinkamai padaryti... Aisku, surmuli reportazuoji, bet jaunieji po to nori savo dvieju graziu foto...

dėkui 4u.gif
visiškai sutinku,pas mane tas pats doh.gif

ir ačiū kitoms pakomentavusioms šia tema 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 09 15, 11:20)

Noriu kritikos....

O čia daugiau šiek tiek: flickr

einu flickr pakomentuosiu 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 15, 14:20)

Kike, nuotakos stambiu planu ir kliaukles foto - zinau kas man joje nepatinka smile.gif jos veido mina ir pirstu padetis byloja ne apie kriaukles klausymasi, bet apie "kalbejima telefonu" rolleyes.gif

aišku,supratau,ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif siulau pasizvalgyti

Na ir kad ne tusciom ateit ax.gif

user posted image

O siai labai noriu nuomoniu jei netyngit ax.gif

user posted image
Atsakyti