Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 09 07, 23:00)
Nežinau koks santykis su ja, bet aš sakyčiau, šiai fs tinkama tik bw, galime padaryti spalvotas, kol dar šilta, gamtoje.

nu jau ruošiames kitai fs biggrin.gif aij nzn, prisižadėjau , kad duosiu ir spalvotų, reikia generuot dabar kažką biggrin.gif

Atsakyti
Meggie, uz antra mirksiukas.gif .

Na ir pridiskutavot... smile.gif
Atsakyti
pasiskaitymui
Atsakyti
dar viena iš laumių serijos. gražios dienos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 08, 07:48)

blink.gif koks zvilgsnis. Tikra laume. Labai patinka
Atsakyti
Super, prikauste zvilgsni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 08, 06:48)

gražu, tik oda pernelyg tamsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 08, 06:48)

Visą gyvenimą norėjau būti strazdanota.. Kai buvau jaunesnė, su flomasteriu prisibaksnodavau strazdanų ir draugėms meluodavau kad jos tikros smile.gif
Bet jaučiu, čia tik nestrazdanoti turi tokių keistų svajonių smile.gif Arba iš vis tik aš biggrin.gif Gražu. Net ir man biškį patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 08, 09:02)
Visą gyvenimą norėjau būti strazdanota.. Kai buvau jaunesnė, su flomasteriu prisibaksnodavau strazdanų ir draugėms meluodavau kad jos tikros smile.gif
Bet jaučiu, čia tik nestrazdanoti turi tokių keistų svajonių smile.gif Arba iš vis tik aš  biggrin.gif Gražu. Net ir man biškį patinka smile.gif

nestrazdanoti nori strazdanų, tiesiaplaukiai nori garbanų, gabanotieji trokšta tiesių plaukų, mažapapės nori didesnių, didžiapapės - mažesnių. Takava seliavi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 08, 09:11)
nestrazdanoti nori strazdanų, tiesiaplaukiai nori garbanų, gabanotieji trokšta tiesių plaukų, mažapapės nori didesnių, didžiapapės - mažesnių. Takava seliavi wink.gif

Jaaa-jaaa biggrin.gif Visada norejau tiesiu plauku ir mazu papu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 09 07, 21:01)
P.S. Kodel pastovu modeli surasti sunkiau nei gera zmona??? Man jau neviltis...
P.P.S.  Pats ir atsakysiu i savo klausima- matyt su zmona man labai pasiseke  wub.gif

wub.gif grazhu. isties.
beje, aciu uz post'a. ne su viskuo sutinku, bet diskusijos testi negaliu, biziakas darbe tesiasi, tad dageriu rytine kavute ir tuoj baigiu skaitinejima Sm'o.
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 20:11)
aš bent jau jai iš vidaus nejautri, tad gal nesuprantu jautresnių žmonių.. aišku, kartais susiparini, bet giliai nenusėda ir tikrai nežlugdo smile.gif

as jautri. pamenu, anksciau isizeisdavau tyliai, bet dabar jau ziuriu kitaip. dabar mane erzina komentarai, kai ideda 4 foto ir rasoma 2 ir 4 biggrin.gif o kodel? o kas patiko jose? kas uzkliuuvo 1 ir 3? nu norisi siek tiek daugiau informacijos, butent kritikos, del to man patinka "senoji fotografija", kai tiesiai shviesiai apshika tave ar pasako, kas butent idetoje nuotraukoje yra idomaus, kad ir vienas zodis - "seselis" arba "vertimas i jb" arba whatever.
QUOTE(Ka @ 2011 09 07, 20:00)
Supranti, tai yra skatinimas. Kritikuojant reikia įžvelgti ką nors gero ir tai pasakyti autoriui, kad jis nesustotų kūryboje. smile.gif Aš pradėjau stengtis tai daryti.

is dalies - sutinku. jei bent jau yra to gerio. dar priklauso nuo nuotaikos, ir kaip ten bebutu, nuo simpatijos zmogui. tas tylejimas, jei nepatinka - irgi nieko gero. kartais taip norisi psakyti, "nu kas cia tokio, kas per foto?!", bet pati dazhniau tyliu ir tokia nuotrauka tiesiog praleidziu, bijodama zmogu izeisti.
QUOTE(Ka @ 2011 09 07, 20:18)
Gal "reikia įžvelgti" ir netinkamas išsireiškimas, m'key.. 

m.keeyyyyy kaip faina, kad kazhkas taip rasho, bendrauja, nes kartais rodos, tik as, kaip Yvette sako, shvepluoju ir visaip kitaip hehehe
QUOTE(Ka @ 2011 09 07, 21:06)
Antrą kartą mano žvilgsnis užkliūna.  blush2.gif  Turėtų būti P.P.S.  4u.gif

greitai pasitaise. as pati vis pamirshtu ir rashau P.S.II biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 21:34)
P.S. Sužinojau, kad paskaitos - 4 kart per savaitę (už 160 km į vieną pusę). Man juoda depresija biggrin.gif

Gero vakaro, einu planuotis gyvenimo biggrin.gif

o velniai. sekmes planuojant gyvenima biggrin.gif
as suzinojau, kad mano auklyte - na ne esme ka suzinojau, faktas nebeturiu jos, nuplauke mano teises 5tadieni ir 6tadieni, vieninteles dienos kada as galejau vairuot. pikta it sirshe. gal ne pikta, pasimetus, nes nezinau kaip cia ka toliau daryt.. o dar laukiu sveciu savaitgali is uzsienio, dukreles neturiu kur det. laifs bjutiful biggrin.gif
QUOTE(mamagute @ 2011 09 07, 21:51)
na svarbiausia, kad neįtakotų tai Tamstos pasisakymų čia biggrin.gif

manau itakos. bukim realistai wink.gif dar yra asmeninis gyvenimas. as kartais pagalvoju, kaip jus viska spejat. as tik einu i darba (darzhelin dar vaika vedu ir pasiemu), nebedarau daugiau nieko - negaminu, neprisimenu kada pask karta tvarkiausi - anyway - ir taip nieko nespeju smile.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 09 07, 22:25)
Tai dedu ir as kritikai smile.gif pati jau nebeprisikabinu, tai va pasikabinekit biggrin.gif

man pirmoji labai patiko. aprnaga merginos shvelni, labai tinka juostai, ir patinka kadravimas, kad desines mazhiau. ir strazdanos super, nors as nesu ju fane. spalvos zinoma irgi minkshtos ir grazhios.
antroji man ne. zhvilgsnis kazhkoks ne toks. dirbtinai pritupusi gal, na ji visa tokia posh, o vieta - griuvesiai, man netinka.
QUOTE(Maggie @ 2011 09 07, 22:56)
labas vakar. ikeliu keleta kadru ir varau miegot. tikrai smile.gif

"labas vakar"?! biggrin.gif jiooo, ryshkiai miego truksta hehehe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 08 rugsėjo 2011 - 09:21
QUOTE(Akasha @ 2011 09 07, 22:25)
Zodziu dabar ka prisimenu tai Zirzes gelytes... taip, su spalvom tikrai nesusitvarkei.... vaivorykstiniai spinduliukai labai grazus, bet spalvu nuplaukimas ir fokusas i mazesni ziedeli susilpnino sita foto.... Kadangi didesnis ziedas uz fokuso zonos ir pablurintas, tai jis tok sbiski kaip blynas.... Spalvose norisi siltumo... taip jos neatrodytu tokios sintetines... Pati del saves pabandyk uzdeti warming filtra... pamatysi koks skirtumas....

tai as ir itariau, kad visa tai gali buti del fokuso nebuvimo tame ziede smile.gif
dekui uz komentara,pabandysiu pazaisti,kai bus nuotaika smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 09 07, 22:56)

mergaitishkai

superine rolleyes.gif o kitos pozos jau siek tiek primena tavo ankstesnes rodytas, kartojasi smile.gif
Atsakyti