QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 09 15, 09:34)
Kikirike, įdomios mintys, stilingi atsipalaidavę jaunieji, bet kompozicija beveik visur gadina reikalą Ir neatsakau sau, kaip daryčiau kitaip. Pradžiai norisi pradėt karpyti nuotrauką, kad padėlioti jaunąją į skirtingus kampus, pažiūrėti, o gal būtų geriau; o paskui galvoju gal išvis kito kampo reiktų. Žodžiu, kažko konkretaus nepatarsiu, bet kažkas čia ne iki galo...
dėkui viskas buvo komponuojama atsižvelgiant ir į tą patį apšvietimą, ir į vėją (jei kalbam apie jūros foto), prieš saulę fotkinau tikrai ji dar buvo per aukštai kad gražiai gautųsi, nors kompoziciškai man norėjosi į kitą pusę... laiko buvo visai fotosesijai pakankamai,bet negalėjau užtrukti su vienu kadru,reikia iš jaunųjų fs ir daugiau kitokių kadrų... beto jaunieji buvo jau įpratę nepozuoti nes mes prieš tai priešvestuvinę fs fotkinom, tai jie dabar tiesiog mėgavosi jūra (kaip ir sakiau yra kitų kadrų) o aš juos gaudžiau Nieko, kitą kartą fotografuojant planuotą ne vestuvinę fs bus kitaip pažadu taisytis
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 15, 09:54)
idomu su ta kriaukle, bet truksta kazko. jausmo gal. ir atvertos diafragmos man
na nors ne visiškas šudukas gal tu ir teisi
klausimas, kas fotografuojat vestuves , ar yra kurie fotografuoja tik fs jaunųjų, na be jokių ten pasiruošimų, be jokių ceremonijų? na aš bučiau tik už fs ir ceremonija,be jokių ten pasiruošimų ir visokių tiltų ir t.t. Kol privažiavom iki tos fs vietos aš jau visa nusikalusi buvau viskas vyko klp,tai aš 7ryte jau kelyje buvau o apie kada grįžau išvis patyliu