Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kiti kadrai,bet ne juosta

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ypač @ 2011 09 14, 22:53)

kike, man vis tiek su ta foto kažkas netaip, gal tikrai kaip sakė čia, labiau iš galo, gla ir matytųsi daugiau kriauklės, suknelę būtų galima įdomiai per šoną padėt, na nežinau

na suknelės šonu niekaip nepadėsi,gi vėjas tai kaip jam reikia taip ir pučia,beto gi ir apšvietimo reikėjo žiūrėti, prieš saulė kadrai nelabai kaip gavosi,ir tai arba saulė arba užeina debesys... va aukščiau kitus skaitmenos kadrus įdėjau...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 22:57)
kiti kadrai,bet ne juosta

Patiko pirmasis kadras, tik gaila, nugaros raštų nesimato, traukia kaį ten apžiūrėti suknelės ax.gif tokia atsipūtus jaunoji, jokio streso, jokio galvos skausmo, patinka man.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 22:37)

Šis labai patiko, fonas pasakiškas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 14, 23:06)
Patiko pirmasis kadras, tik gaila, nugaros raštų nesimato, traukia kaį ten apžiūrėti suknelės  ax.gif tokia atsipūtus jaunoji, jokio streso, jokio galvos skausmo, patinka man.
Papildyta:
Šis labai patiko, fonas pasakiškas  bigsmile.gif

dėkui 4u.gif na jau visų foto nekelsiu lotuliukas.gif yra ir iš nugaros šiokia tokia,tiesiog dar šitų vestuvių netvarkau,tik juostos kelis kadrus patvarkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 23:07)
dėkui  4u.gif na jau visų foto nekelsiu  lotuliukas.gif yra ir iš nugaros šiokia tokia,tiesiog dar šitų vestuvių netvarkau,tik juostos kelis kadrus patvarkiau  blush2.gif

Manau, 2 turėtų jaunajai labai patikti, emocija ten gerai pagauta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 14, 23:09)
Manau, 2 turėtų jaunajai labai patikti, emocija ten gerai pagauta  mirksiukas.gif

dėkui, tikiuosi jiems visos foto patiks 4u.gif šios vestuvės tikrai vykusios ir kadrų nemažai gerų yra, ir emocijų pagauta... čia tik labai labai maža dalis... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 14 rugsėjo 2011 - 22:20
Kikirike naktinis rukas patiko ir su juosta grazu ir prie juros super foto bigsmile.gif

Žydraakė
man nesiziuri sis koliazas ,kazko truksta kazkas netinka mano akiai tik nezinau kas g.gif

Jurzole antra patinka spalvos,o trecia patiko tik noretus ryskensio voratinklio man .

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pasirodyt neturiu ka, tvarkau senas nuotraukas ir tiek, aj dar mokausi su PS draugaut smile.gif

Graziu nuotrauku pridejot ax.gif labiausiai patiko Kikirike's nuotaka prie juros, pasaka 4u.gif

Grazaus vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Su tom kelioniu nuotraukom... Daznai buni grazioje vietoje netinkamu fotografavimui laiku, turi per mazai laiko nes suplanuota tas ir anas per diena pamatyti. Bet smagu parsivezti nors kelis grazius kadrus...
As vis noriu ne sterilias atvirukines nuotraukas parsivesti, bet ir su tos vietos buitiaku, vietiniu zmoniu kasdienybe, bet nemoku as graziai to pateikti, man atrodo tam reikia daugiau laiko, islaukti, pagauti (kokius senukus skvere kauliukais losiancius, nudilusiu motoroleriu vietini saunanti kalnu keliukais ir pan.), o gal nereikia, kad butu labai grazu sterilu... Ai...vnz - mokytis ir mokytis biggrin.gif

Kikirike, menulis grazus smile.gif

Jaunuju pirmosios foto jau nematau, antroji daili.

Prie juros nuotaka su sukneles uodega labiau patinka, nors ten, kur ji nukirpta, faina jaunosios israiskele. Is arciau, kur su kriaukle, patinka. Gal kiek nugara nukirsta taip nepatogiai, ziurisi keistai...

Žydraakė, sis koliazas smagiau ziurisi, bet gal pakabu ne ant virves norisi g.gif

Jurzole, graziai pazaidei su orchideju ziedukais, sviesa is ties grazi smile.gif Saunuole, kad tiek weksperimentuoji smile.gif

Kaip man patiko tavo vakaryksciai voratinkliu gaudymai biggrin.gif Antroji zolyneliu super, o jau paskutinio voratinklio margaspalvis fonas koks zavus ir dar tas istrizai einantis voratinklio sydas. SUPER!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 15 rugsėjo 2011 - 07:56
Labas
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 19:51)
na seniai ką rodžiau... naktinis rūkas...

labiau mėnulis, bet paslaptinga tokia nuotrauka

QUOTE(Myce @ 2011 09 14, 20:03)
Na aš irgi manau, kad turėtų tikt...    Galvoju, geriau pasitikslinsiu.
Ir dar norėjau paprašyt, gal kas nors galit man kaip nors kuo papraščiau paaiškinti, ką tiksliai reiškia skaičiai ant objektyvų tarkim pas mane 18-55mm. Kas yra 18 ir kas yra 55?  blush2.gif

čia nupaišyta, gal bus aiškiau

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 20:08)
va dar keli bandymai juosta  ax.gif

matau tik antrą. gražiai čia jiedu, taip meiliai žiūri vienas į kitą.

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 20:50)

Aš nuobodi, su pakabom, tom pačiom doh.gif Bet norėjau su foto kuo labiau perteikti kam darytos pakabos ax.gif Vienoj foto nesigavo, dariau koliažą.

aš irgi sakysiu, kad nebūtinai ant virvės kabint viską. Galima ant šakos ir nebūtinai vienoj foto tik pakabos, kitoj - tik rūbai, arba rūbelių daugiau... Nu, žodžiu pakalbėt aš galiu, bet realiai padaryt doh.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 21:15)
Pravalas man, jaučiu paliksit antriems metams kurso kartoti doh.gif

Aš liksiu kurso kartot drauge drinks_cheers.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 21:17)
aišku pakeičiau foto,gal geriau? 

vat tos kriauklės visai nereik, iš toli ji kaip koks gniužulas rankoj atrodo... nuotaka tikrai graži ir foto jausmingos wub.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 21:37)
Man siandien ikvepimas... ikyresiu as jums 

eisiu flickr`an 4u.gif
Atsakyti
Dėkui merginos, kas pakomentavo 4u.gif
Atsakyti
Kikirike, įdomios mintys, stilingi atsipalaidavę jaunieji, bet kompozicija beveik visur gadina reikalą g.gif Ir neatsakau sau, kaip daryčiau kitaip. Pradžiai norisi pradėt karpyti nuotrauką, kad padėlioti jaunąją į skirtingus kampus, pažiūrėti, o gal būtų geriau; o paskui galvoju gal išvis kito kampo reiktų. Žodžiu, kažko konkretaus nepatarsiu, bet kažkas čia ne iki galo...
Atsakyti
idomu su ta kriaukle, bet truksta kazko. jausmo gal. ir atvertos diafragmos man smile.gif
Atsakyti