Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 20:08)
va dar keli bandymai juosta  ax.gif

antra miela 4u.gif tik man krenta į kairę
o pirmoji, nežinau, man nei tokia nei tokia, kad tikrai trūksta uodegos, nes dabar tokia paprasta. kiek suprantu ji laiko rankoj kriauklę, tai gal kokiu kitu kampu fotkint reikėjo, na nežinau, čia nuo tamstos fotografės viskas priklauso
Atsakyti
Aciu uz komentarus orchidejoms 4u.gif Man graziausia pirmoji nuotrauka, bet butent si niekieno akies nepatrauke... g.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 09 14, 16:10)
Dar rodau Monolithos pili, esancia vakarineje Rodo salos dalyje. Labai patiko ta pakrante karpytu krantu ir juros horizonte isnyranciu salu gamtovaizdziu. O dar ta pilis ant uolos su nuostabiu fonu.

Ir man ta pakrante patiko bigsmile.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 09 14, 17:06)
turi ir veidrodinis tokią funkciją "full auto". Taigi relax ir keliauk maloniai. O jei pasjusi, kad turi laiko ir noro gi sekundžių reikalas pasukt ratuką 

Aciu, ko gero, taip ir darysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Myce @ 2011 09 14, 18:05)
Labas   4u.gif  Aš su klausimuku, turiu canon fotiką, tai ar man visi canon firmos objektyvai tinka?   ax.gif   Labai noriu macro objektyvo, išsirinkau http://www.efoto.lt/...100_f28_macro_u štai tokį ir aišku blondiniškas klausimas iškilo ar tiks jis ant mano canon 1100D  doh.gif  Parduotuvėj aišku jau gėda būtų tokių klausimų klausinėt 

Butent parduotuvej ir neturetu buti geda klausinet cool.gif Patikek, jie ten dar ne tokiu klausimu isgirsta mirksiukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 19:51)
na seniai ką rodžiau... naktinis rūkas...

Grazu... lyg piesta. Nors man tai gal kiek "svaresnes" noretusi... nemirstu as del grudo ax.gif

QUOTE(Myce @ 2011 09 14, 20:53)
Tikrai skaitau... Ir nemažai.. Bet kai kurių dalykų neina man suprast  doh.gif  Kol man vyras išaiškino kas yra diafragma ir išlaikymas, braižė, piešė ir ko tik nedarė, bet supratau pagaliau

Fotografuoti reikia, ir daug, naudoti tuos nustatymus, tada viskas pamazu paaiskes. As irgi maniau, kad niekad neatsirinksiu, kaip ten viskas yra su tuo islaikymu ir diafragma, kiek skaiciau, tiek ir vel pamirsdavau, o pradejau fotografuoti - ir viskas sustojo i savo vietas, ir pasidare aisku 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 20:08)
va dar keli bandymai juosta  ax.gif

Man pirmoji kazkaip ne - poza, ranka prie ausies (is pradziu maniau, kad telefona laiko, tai man isvis visa romantika sugadino biggrin.gif)... gal tikrai, jei suknele labiau plaikstytusi, butu kitaip, o dabar man nesiziuri...

Antra tokia grazi, tvarkinga, tradicine.

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 20:50)
Aš nuobodi, su pakabom, tom pačiom doh.gif Bet norėjau su foto kuo labiau perteikti kam darytos pakabos ax.gif Vienoj foto nesigavo, dariau koliažą.

Nezinau kodel, bet man norisi tu drabuzeliu ant pakabu, sukabintu ant virves, o ne segtukais prisegtu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 14 rugsėjo 2011 - 21:12
O la la la, patiko kelionės nuotraukos, konkrečiai dvi paskutinės, labai sodrios spalvos, erdvė man matosi, gražuuu.
Kas dėl kelionių fotogafavimo, tai mano nuomonė tokia: arba atostogauji, arba fotografuoji biggrin.gif Viena ir kita suderinama, bet tuomet foto nepretenduoja į meną. Aišku būna išimčių, kai esi tinkamoj vietoj, tinkamu laiku, su tinkamais fotiko nustatymais smile.gif Man kelionėse reikia zoomo, erdvei parodyti. Galima ir gražių detalių foto parsivežti, bet aš labiau mėgstu gamtą, platybes.

Kikirike, man trūksta jaunosios suknutės galo kur prie jūros foto.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 20:50)
Naktinėjat? smile.gif O kur krepšinio sirgaliai biggrin.gif

Aš nuobodi, su pakabom, tom pačiom doh.gif Bet norėjau su foto kuo labiau perteikti kam darytos pakabos ax.gif Vienoj foto nesigavo, dariau koliažą.

pakabos gražiai atrodo, bet rūbai man nelabai, manau dėl to, bent man, visas vaizdas ir krenta, gal būtų ir geriau jei ant pakabų kabėtų, bet sunku pasakyt doh.gif
Atsakyti
Pravalas man, jaučiu paliksit antriems metams kurso kartoti doh.gif
Suknutes segiau segtukais, tarsi jos išskalbtos, o va naujos pakabos laukia jų šalia. Nenorėjau kabinti ant pakabų, kad nesikartotų tos pakabos per abi foto.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 09 14, 22:04)
antra miela  4u.gif tik man krenta į kairę
o pirmoji, nežinau, man nei tokia nei tokia, kad tikrai trūksta uodegos, nes dabar tokia paprasta. kiek suprantu ji laiko rankoj kriauklę, tai gal kokiu kitu kampu fotkint reikėjo, na nežinau, čia nuo tamstos fotografės viskas priklauso

aišku pakeičiau foto,gal geriau? g.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 22:11)

Man pirmoji kazkaip ne - poza, ranka prie ausies (is pradziu maniau, kad telefona laiko, tai man isvis visa romantika sugadino  biggrin.gif)... gal tikrai, jei suknele labiau plaikstytusi, butu kitaip, o dabar man nesiziuri...

Antra tokia grazi, tvarkinga, tradicine.

aišku ,ačiū 4u.gif

geriau?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 22:12)

Kikirike, man trūksta jaunosios suknutės galo kur prie jūros foto.

aga,jau pataisiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 21:12)
Kas dėl kelionių fotogafavimo, tai mano nuomonė tokia: arba atostogauji, arba fotografuoji biggrin.gif Viena ir kita suderinama, bet tuomet foto nepretenduoja į meną. Aišku būna išimčių, kai esi tinkamoj vietoj, tinkamu laiku, su tinkamais fotiko nustatymais smile.gif Man kelionėse reikia zoomo, erdvei parodyti. Galima ir gražių detalių foto parsivežti, bet aš labiau mėgstu gamtą, platybes.

O butinai visos foto turi i mena pretenduoti? mirksiukas.gif Vaikus juk fotografuojat, ir ne vien tik del meno. Seima fotografuojat, draugu susiburimus... ir dar daug ka. Tai ir su kelionem tas pats.

Bet keista, kiek daug zmoniu galvoja, kad jei keliones/atostogu metu fotografuoji, tai nepailsi arba nieko nepamatai. Manes istisai klausineja, kaip as galiu tiek daug fotografuoti keliaudama, ar nepavargstu, ar laiko nepritruksta... ir niekaip neina paaiskinti, kad man jokiu dilemu nekyla, nes viskas yra vieno didziulio malonumo dalis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 22:17)

Man geriau. Galvoju, gal pati būčiau ėmusi daugiau jūros, na pasisukus labiau į kairę fotkinant, kad mažiau liktų kopų ir krūmų dešinės.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 22:17)
aišku pakeičiau foto,gal geriau?  g.gif ačiū  4u.gif
aišku ,ačiū  4u.gif

geriau?
user posted image
Papildyta:
aga,jau pataisiau  blush2.gif

Geriau, bet neklausyk nieko mirksiukas.gif viskas čia yr super mirksiukas.gif tu matai viska labai labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo POMPA'dur: 14 rugsėjo 2011 - 21:36
Man siandien ikvepimas... ikyresiu as jums blush2.gif Popiet isejau pasidairyti i soda - radau gausybe voratinkliu (ir gausybe voru juose cool.gif) ir mini zolyneli... ir viena darbscia bite, kuri kantriai lauke, kol ja nupaveiksluosiu, bet ISO per daug uzkeliau, triuksmai matosi, tai cia nerodau... o grazi bite buvo ax.gif Flickre idejau.

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau - cia. Pakritikuokit, kas netingit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 22:24)
Man geriau. Galvoju, gal pati būčiau ėmusi daugiau jūros, na pasisukus labiau į kairę fotkinant, kad mažiau liktų kopų ir krūmų dešinės.

gal... turiu aišku ir kitų kadrų...ačiū 4u.gif

QUOTE(POMPA'dur @ 2011 09 14, 22:34)
Geriau, bet neklausyk nieko  mirksiukas.gif viskas čia yr super mirksiukas.gif tu matai viska labai labai gerai 4u.gif

ačiū 4u.gif na nemanau kad viskas gerai, galėjau ir geriau doh.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 22:37)

Daugiau - cia. Pakritikuokit, kas netingit...  4u.gif

paskutinio voratinklio fonas labai patinka 4u.gif
Atsakyti
pas jurzole flickre pasireikšiu.

pas mane ant mašinos veidrodėlio voras gyvena, kiekvieną rytą jo vorantinklis vis didėja, reikės kada nufotografuoti, tai triūsia ten vorelis vargsta su lig nauja diena, bet va palijo ir vėl per naujo reikės, žiūrėsiu ryt kas bus lotuliukas.gif

kike, man vis tiek su ta foto kažkas netaip, gal tikrai kaip sakė čia, labiau iš galo, gla ir matytųsi daugiau kriauklės, suknelę būtų galima įdomiai per šoną padėt, na nežinau
Atsakyti