Aciu uz komentarus orchidejoms
Man graziausia pirmoji nuotrauka, bet butent si niekieno akies nepatrauke...
QUOTE(o la la la @ 2011 09 14, 16:10)
Dar rodau Monolithos pili, esancia vakarineje Rodo salos dalyje. Labai patiko ta pakrante karpytu krantu ir juros horizonte isnyranciu salu gamtovaizdziu. O dar ta pilis ant uolos su nuostabiu fonu.
Ir man ta pakrante patiko
QUOTE(jokubaite @ 2011 09 14, 17:06)
turi ir veidrodinis tokią funkciją "full auto". Taigi relax ir keliauk maloniai. O jei pasjusi, kad turi laiko ir noro gi sekundžių reikalas pasukt ratuką
Aciu, ko gero, taip ir darysiu
QUOTE(Myce @ 2011 09 14, 18:05)
Labas
Aš su klausimuku, turiu canon fotiką, tai ar man visi canon firmos objektyvai tinka?
Labai noriu macro objektyvo, išsirinkau
http://www.efoto.lt/...100_f28_macro_u štai tokį ir aišku blondiniškas klausimas iškilo ar tiks jis ant mano canon 1100D
Parduotuvėj aišku jau gėda būtų tokių klausimų klausinėt
Butent parduotuvej ir neturetu buti geda klausinet
Patikek, jie ten dar ne tokiu klausimu isgirsta
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 19:51)
na seniai ką rodžiau... naktinis rūkas...
Grazu... lyg piesta. Nors man tai gal kiek "svaresnes" noretusi... nemirstu as del grudo
QUOTE(Myce @ 2011 09 14, 20:53)
Tikrai skaitau... Ir nemažai.. Bet kai kurių dalykų neina man suprast
Kol man vyras išaiškino kas yra diafragma ir išlaikymas, braižė, piešė ir ko tik nedarė, bet supratau pagaliau
Fotografuoti reikia, ir daug, naudoti tuos nustatymus, tada viskas pamazu paaiskes. As irgi maniau, kad niekad neatsirinksiu, kaip ten viskas yra su tuo islaikymu ir diafragma, kiek skaiciau, tiek ir vel pamirsdavau, o pradejau fotografuoti - ir viskas sustojo i savo vietas, ir pasidare aisku
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 20:08)
va dar keli bandymai juosta
Man pirmoji kazkaip ne - poza, ranka prie ausies (is pradziu maniau, kad telefona laiko, tai man isvis visa romantika sugadino
)... gal tikrai, jei suknele labiau plaikstytusi, butu kitaip, o dabar man nesiziuri...
Antra tokia grazi, tvarkinga, tradicine.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 14, 20:50)
Aš nuobodi, su pakabom, tom pačiom
Bet norėjau su foto kuo labiau perteikti kam darytos pakabos
Vienoj foto nesigavo, dariau koliažą.
Nezinau kodel, bet man norisi tu drabuzeliu ant pakabu, sukabintu ant virves, o ne segtukais prisegtu...