Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 13, 08:07)
as tai tik tiek pasakysiu: vien del to, kad tai pazistamos kojos, nufotkintos i juosta, foto nepasidaro grazesne.

Zinau,jog nepasidaro grazesnes. Na bet...man jos tokios linksmos pasirode blush2.gif
ir tai tik vienas geras kadras is72 kadru juosteles...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 14, 20:33)
Myce, turėtų tikti tas objektyvas kiek aš nutuokiu.  smile.gif

4u.gif Na aš irgi manau, kad turėtų tikt... g.gif Galvoju, geriau pasitikslinsiu.

Ir dar norėjau paprašyt, gal kas nors galit man kaip nors kuo papraščiau paaiškinti, ką tiksliai reiškia skaičiai ant objektyvų tarkim pas mane 18-55mm. Kas yra 18 ir kas yra 55? blush2.gif
Atsakyti
va dar keli bandymai juosta ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 14 rugsėjo 2011 - 20:29
QUOTE(Maggie @ 2011 09 14, 10:30)

koki, kur, uz kiek. pati planuoju, bet visishkai nenusimanau.

epson v500 4u.gif
jei domina plačiau galiu AŽ.
mano skenuotų galima rast flickre
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 21:08)
va dar keli bandymai juosta  ax.gif

Na tikrai grazu,ner nei ka pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(POMPA'dur @ 2011 09 14, 21:25)
Na tikrai grazu,ner nei ka pasakyt mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 14, 21:03)
Ir dar norėjau paprašyt, gal kas nors galit man kaip nors kuo papraščiau paaiškinti, ką tiksliai reiškia skaičiai ant objektyvų tarkim pas mane 18-55mm. Kas yra 18 ir kas yra 55?  blush2.gif

Tie skaičiai nurodo židinio gylį. Nežinau tikslaus išsireiškimo, aš galvoje išsaugojusi anglų kalba terminą. Focal length.
Nu, o šiaip, reikia skaityti instrukciją, reikia. 4u.gif Ir dar pirmame puslapyje daug info, labai daug. Tik skaityti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 14, 21:33)
Ką gi, ką gi.. Susitikimas pavyko. Labai džiaugiuosi pamačiusi bent kelias iš tokio didelio būrio.  bigsmile.gif  Ir merginos nesikandžioja.  biggrin.gif

Myce, turėtų tikti tas objektyvas kiek aš nutuokiu.  smile.gif

drinks_cheers.gif visai smagiai pasisedejom, galetume ir dazniau 4u.gif

kike, patiko pirmoji foto prie juros, gera ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 21:08)
va dar keli bandymai juosta  ax.gif

man pirmojoje truksta sukneles uodegos smile.gif truksta vejo plevesavimo padelkose ax.gif
o antroji tiesiog nuostabi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 14, 21:45)
drinks_cheers.gif visai smagiai pasisedejom, galetume ir dazniau 4u.gif

kike, patiko pirmoji foto prie juros, gera ideja 4u.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 14, 21:48)
man pirmojoje truksta sukneles uodegos smile.gif truksta vejo plevesavimo padelkose ax.gif
o antroji tiesiog nuostabi rolleyes.gif

na buvo uodega,bet kadravimas netiko man kažkaip ir nieko įspūdingo su ta uodega buvo doh.gif sunkiai sunkiai su tuo vėju,nes ne taip kaip man reikėjo jis pūtė lotuliukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Naktinėjat? smile.gif O kur krepšinio sirgaliai biggrin.gif

Aš nuobodi, su pakabom, tom pačiom doh.gif Bet norėjau su foto kuo labiau perteikti kam darytos pakabos ax.gif Vienoj foto nesigavo, dariau koliažą.

user posted image

"Gėlėtosios pakabos, Man ir Jai, mano mažai dukrytei.) Kaip gera turėti tokią draugęsmile.gif"
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 14, 21:42)
Tie skaičiai nurodo židinio gylį. Nežinau tikslaus išsireiškimo, aš galvoje išsaugojusi anglų kalba terminą. Focal length.
Nu, o šiaip, reikia skaityti instrukciją, reikia.  4u.gif Ir dar pirmame puslapyje daug info, labai daug. Tik skaityti reikia.

Tikrai skaitau... Ir nemažai.. Bet kai kurių dalykų neina man suprast doh.gif Kol man vyras išaiškino kas yra diafragma ir išlaikymas, braižė, piešė ir ko tik nedarė, bet supratau pagaliau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti