Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 14, 15:31)
o siaip kas kur keliavo ir ka mate, tai neee.. nes pati zinau, kad ka matau, jie mate kelionese kitaip.

Tikrai, kokios mes skirtingos... smile.gif Man butent del to ir idomu ziureti, kad kiekvienas mato kitaip. Aisku, ir nuotraukos turi buti idomios, kazka pasakancios, o ne siaip "keliavau, maciau, nufotkinau bele kaip, ir dabar parodysiu". O labiausiai tai nemegstu tokiu kelioniu nuotrauku seriju, kur zmones butinai save fotografuoja kiekvieno zymesnio pastato ar peizazo fone, ir kartais tiesiog nei vienos nuotraukos neturi, kur ju fizionomijos nebutu. Tokios mane erzina cool.gif
Atsakyti
Kazkaip si syk su kelionu nuotraukom skurdoka.Uztat paisejau tongue.gif Mes po Rodo sala keliavom visa seimyna su 3 men mazuoju. Tai nelabai ten rakursu ieskojau, tik pykst pokst ir begam i pavesi, vaikus nustvere tongue.gif Kartais ir noro fotkint nelabai turejau...

Dar rodau Monolithos pili, esancia vakarineje Rodo salos dalyje. Labai patiko ta pakrante karpytu krantu ir juros horizonte isnyranciu salu gamtovaizdziu. O dar ta pilis ant uolos su nuostabiu fonu.

user posted image

Is arciau keliukas i pili tongue.gif

user posted image

mamagute, graziai pro duru plysi sviesa ant kastuvo krenta, o laikrodziui, kaip pagrindiniam nuotraukos akcentui, va tokio gero apsvietimo truksta...
Nostalgija... mano senelis toki laikrodi prie lovos turejo...

noisy-B, man spalvota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 15:34)
"Atsisveikinimas su orchidejomis" -

man trecioji ir paskutine, nors sakei, kad zaidei su spalvom, man tavo pazaidimas labai patinka mirksiukas.gif

o as niekaip nesuprantu, kodel fotokudroj neislipu is naujoku biggrin.gif
Atsakyti
noisy-b likčiau prie spalvotos, bet gal be to "sunshine", jei tebėra. Per mano monitorių oda lyg vaškinė atrodo
mamagute, man būtų užtekę vieno laikrodžio, be kastuvo. Tada atrodytų ištuštėjo sodyba, o nereikalingą seną laikrodį paliko...

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 14:13)
Kita sestadieni isvaziuojam i kelione, ir man taip baisu, kad nei vienos geros nuotraukos neparsivesiu is jos...  doh.gif Niekad anksciau tokiu baimiu nebudavo, kol nepradejau mokytis fotografuoti  cool.gif

užstrigo vis tik ta ryškiausia gėlė biggrin.gif
turi ir veidrodinis tokią funkciją "full auto". Taigi relax ir keliauk maloniai. O jei pasjusi, kad turi laiko ir noro gi sekundžių reikalas pasukt ratuką 4u.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 14:14)
o tu negalvok, jausk malonumą iš kelionės ir tada ir foto turėsi tikrai  4u.gif kaip ir fotografija - tai ne prievolė parvežti gerą kadrą,tai malonumas  4u.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 14:20)

Nu va, kaip gerai, kad ne as viena tokia isprotejusi  biggrin.gif  4u.gif

ir aš bijau, kas suknisiu viską, todėl paskutinėj kelionėj į albumą nuotraukas "auto" dariau.

QUOTE(o la la la @ 2011 09 14, 16:10)
Kazkaip si syk su kelionu nuotraukom skurdoka.
Dar rodau Monolithos pili, esancia vakarineje Rodo salos dalyje. Labai patiko ta pakrante karpytu krantu ir juros horizonte isnyranciu salu gamtovaizdziu. O dar ta pilis ant uolos su nuostabiu fonu.

graži kelionė wub.gif Saviškį kalbinu kitų metų kryptimi rinkti Rodą... gal išdegs g.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 14, 17:10)
mamagute, graziai pro duru plysi sviesa ant kastuvo krenta, o laikrodziui, kaip pagrindiniam nuotraukos akcentui, va tokio gero apsvietimo truksta...
Nostalgija... mano senelis toki laikrodi prie lovos turejo...

čia irgi mano senelių laikrodis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 14, 17:59)
o as niekaip nesuprantu, kodel fotokudroj neislipu is naujoku biggrin.gif

o nuo ko priklauso tas "išlipimas"?(ten nesu, tai nežinau tvarkos) 4u.gif Pagal foto lygį ? Kiekį ir kokybę? blush2.gif

jokubaite, ačiū už komentarą (mintis buvo kiek kitokia 4u.gif ), labai laukiu ir vertinu kiekvieno nuomonę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 14 rugsėjo 2011 - 17:11
QUOTE(mamagute @ 2011 09 14, 18:08)
o nuo ko priklauso tas "išlipimas"?(ten nesu, tai nežinau tvarkos) 4u.gif  Pagal foto lygį ? Kiekį ir kokybę? blush2.gif

taisyklese raso, kad turi buti nemaziau 3 foto nenulinio lygio, kaip suprantu tas nenulinis tai kai foto vertinimas yra auksciau 3.5
Atsakyti
Labas 4u.gif Aš su klausimuku, turiu canon fotiką, tai ar man visi canon firmos objektyvai tinka? ax.gif Labai noriu macro objektyvo, išsirinkau http://www.efoto.lt/...100_f28_macro_u štai tokį ir aišku blondiniškas klausimas iškilo ar tiks jis ant mano canon 1100D doh.gif Parduotuvėj aišku jau gėda būtų tokių klausimų klausinėt biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, už komentarus, dėkinga be galo bigsmile.gif reiks dar paeksperimentuoti rolleyes.gif

o la la la -> Labai patiko ta pilis, vajej, koks grožis, kaip pagalvoju, koks vaizdas nuo ten... fainos abi nuotraukos.

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 14, 17:20)
taisyklese raso, kad turi buti nemaziau 3 foto nenulinio lygio, kaip suprantu tas nenulinis tai kai foto vertinimas yra auksciau 3.5

nevisai taip smile.gif

taisyklėse yra parašyta, kada darbas yra nenulinio lygio ir kokios dar yra papildomos sąlygos
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 14, 20:02)
nevisai taip smile.gif

taisyklėse yra parašyta, kada darbas yra nenulinio lygio ir kokios dar yra papildomos sąlygos

ne man tas taisykles suprast doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Ką gi, ką gi.. Susitikimas pavyko. Labai džiaugiuosi pamačiusi bent kelias iš tokio didelio būrio. bigsmile.gif Ir merginos nesikandžioja. biggrin.gif

Myce, turėtų tikti tas objektyvas kiek aš nutuokiu. smile.gif
Atsakyti
na seniai ką rodžiau... naktinis rūkas...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 14 rugsėjo 2011 - 19:52