Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 14, 14:40)
oi, as ju dar neperziurejau biggrin.gif bet imesiu kelias kur nors. gal koki reportazeli padarysiu biggrin.gif bent jau dabar tokia "dideliu noru" nuotaikos esu

Man irgi smalsu jau pasidarė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 14, 14:58)
man abi patinka,spalvota spalvos dera grazu ,kunas su plytoms,bliuskute su fonu  rolleyes.gif

Ačiū tau bigsmile.gif man ši nuotrauka irgi patinka, dėl to čia ir bandau ją gelbėti belent kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 14, 13:47)
Na wa kiek su mano išmanymu daryta, nežinau kaip kitaip...

j/b man per didelis kontrastas tarp veido ir seselio virs/salia jo, atrodo veidas kaip kauke. spalvota tada jau geriau.

QUOTE(mamagute @ 2011 09 14, 12:49)
keliu laikrodžio temai ( panašia mintim jau buvo kažkieno foto, bet savąją turėjau jau, tai keliu, galų gale vistiek nekopijavau smile.gif . Pamačiau tokį kampą, patiko šviesa, kilo mintis, tada pridėjau netoliese buvusį laikrodį ir rodau ,kas gavos smile.gif

Pirma patinka, nors ir nelabai aisku, koks rysys tarp laikrodzio ir kastuvo, bet sviesa tikrai grazi, ir kompozicija man patinka. Antroji - nea, kastuvas siaip sau, o laikrodis pasimeta kazkur... mirksiukas.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 09 14, 09:10)
Kelios nuotraukytes is kelioniu:

Fontanas

Gamta

Antrosios kompozicija patinka, traukia aki. Bet lyg ryskumo truksta... jei tokie komentarai tinka kelioniu foto smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 09 14, 10:06)
Cerkveje

Sita man patinka... nuotaika patinka, ir spalvos.

Kita sestadieni isvaziuojam i kelione, ir man taip baisu, kad nei vienos geros nuotraukos neparsivesiu is jos... doh.gif Niekad anksciau tokiu baimiu nebudavo, kol nepradejau mokytis fotografuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 15:13)

Kita sestadieni isvaziuojam i kelione, ir man taip baisu, kad nei vienos geros nuotraukos neparsivesiu is jos...  doh.gif Niekad anksciau tokiu baimiu nebudavo, kol nepradejau mokytis fotografuoti  cool.gif

o tu negalvok, jausk malonumą iš kelionės ir tada ir foto turėsi tikrai 4u.gif kaip ir fotografija - tai ne prievolė parvežti gerą kadrą,tai malonumas 4u.gif
Atsakyti
Kita sestadieni isvaziuojam i kelione, ir man taip baisu, kad nei vienos geros nuotraukos neparsivesiu is jos...  doh.gif Niekad anksciau tokiu baimiu nebudavo, kol nepradejau mokytis fotografuoti  cool.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif tas pats ir man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 14, 14:14)
o tu negalvok, jausk malonumą iš kelionės ir tada ir foto turėsi tikrai  4u.gif kaip ir fotografija - tai ne prievolė parvežti gerą kadrą,tai malonumas  4u.gif

Taip, tu teisi 4u.gif Ir as visada taip galvodavau, bet va sikart kazkoks kirminiukas grauzia, tarsi kazkam kazka reiketu irodyti su tom nuotraukom, nors nezinau, nei kam, nei ka... praeis tikriausiai smile.gif

MB dar "paguode", kad pasiimsim gi vis tiek ir muiline. Suprask, jei veidrodinis su manual nustatymais ir nugrybaus, tai nors muilinisku padoriu nuotrauku turesim. Irgi teisybe biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 14, 14:16)
thumbup.gif   drinks_cheers.gif  tas pats ir man  bigsmile.gif

Nu va, kaip gerai, kad ne as viena tokia isprotejusi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 14 rugsėjo 2011 - 14:20

o ko ten bijot? biggrin.gif gi kelione yra kelione, reikia megautis. o foto.. nei kelioniu foto labai kas ziuri, nei labai kam patinka. grazesniu nei atvirukuose nepadarysi biggrin.gif todel geriau savo ispudzius savaip pagaudyt ir tiek. man pvz detales is kelioniu labiau kalba nei ten kokio ispudingo krioklio foto.
Atsakyti
"Atsisveikinimas su orchidejomis" - paskutine serialo dalis mirksiukas.gif Siryt labai graziai saule sviete, orchidejos taip graziai svytejo ant palanges, tai pasiemiau vel fotoaparata. Bet matyt issemiau kol kas savo galimybes su jom, nes nieko labai naujo nebeisgaunu, laikas matyt kitu geliu ieskoti g.gif Tik su spalvom kiek pazaidziau. Labai noreciau kritikos 4u.gif

Maggie, sharpo nebedejau mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Sioje nuotraukoje buvo kilusi pagunda nuklonuoti tuos ziedu fragmentus antrame plane, bet paskui palikau vis delto. Ar geriau butu buve be ju?

user posted image

Sitoj turbut su spalvom persistengiau, ane? Norejosi pazaisti... unsure.gif

user posted image

Daugiau cia.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 15:34)
"Atsisveikinimas su orchidejomis" -

Man atroji ir trečia patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 14, 14:25)
o ko ten bijot? biggrin.gif gi kelione yra kelione, reikia megautis. o foto.. nei kelioniu foto labai kas ziuri, nei labai kam patinka. grazesniu nei atvirukuose nepadarysi biggrin.gif todel geriau savo ispudzius savaip pagaudyt ir tiek. man pvz detales is kelioniu labiau kalba nei ten kokio ispudingo krioklio foto.

Na nesutikciau, kad "nei labai kas ziuri, nei labai kam patinka". As pvz. visada ziuriu, ir man patinka - ir savo, ir kitu kelioniu nuotraukas visada perziuriu ne po viena karta. Ir yra zmoniu ratas, nors ir nedidelis, kurie laukia mano kelioniu ispudziu - ir pasakojimu, ir nuotrauku. Tai ir jiems siek tiek jauciuosi isipareigojusi, geru nuotrauku parvezti. Malonumo tai negadina, atvirksciai - smagu fotografuoti, kai zinai, kad kazkas tu nuotrauku laukia.

O kad geriau savaip ispudzius pagaudyti, tai labai sutinku drinks_cheers.gif Ir detales labai megstu fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 14, 15:41)
Na nesutikciau, kad "nei labai kas ziuri, nei labai kam patinka". As pvz. visada ziuriu, ir man patinka - ir savo, ir kitu kelioniu nuotraukas visada perziuriu ne po viena karta. Ir yra zmoniu ratas, nors ir nedidelis, kurie laukia mano kelioniu ispudziu - ir pasakojimu, ir nuotrauku. Tai ir jiems siek tiek jauciuosi isipareigojusi, geru nuotrauku parvezti. Malonumo tai negadina, atvirksciai - smagu fotografuoti, kai zinai, kad kazkas tu nuotrauku laukia.

O kad geriau savaip ispudzius pagaudyti, tai labai sutinku  drinks_cheers.gif Ir detales labai megstu fotografuoti.

Wa tą patį norėjau parašyti smile.gif atostogų metų norisi pagauti kuo mielesnius širdžiai kadrus, vietas ir situacijos, kurios atspindėtų tą laikotarpį ir primintų, kad ir po 20 metų, už tai ir yra toks jaudulys - gražiai ir tvarkingai nufotografuoti. Beje, nuotraukas pasižiūriu irgi ne sykį ir patinka žiūrėti foto iš draugų kelionių irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma patinka, nors ir nelabai aisku, koks rysys tarp laikrodzio ir kastuvo, bet sviesa tikrai grazi, ir kompozicija man patinka. Antroji - nea, kastuvas siaip sau, o laikrodis pasimeta kazkur... mirksiukas.gif

ačiū ,Jurzole, už komentarą, na mano mintis buvo- sustoja gyvenimo laikrodis, o kastuvas jau laukia atlikt savo darbą... rolleyes.gif Tiesa ta, kad tema liūdna 4u.gif

aha, tikrai orchidėjos labai įdomios savo forma ir įdomu ieškot tų fotkinimo kampų, nes galima pamatyt įvairiausių vaizdų bigsmile.gif
Atsakyti
oi, kokia as kitokia tada biggrin.gif man patinka keliauti. o ziureti nei savo, nei kitu foto nepatinka.. nebent tas labai meniskas biggrin.gif kaip Say biggrin.gif bet ziuri tada ne kaip kelioniu, o kaip jau meno ir jausmo produkta smile.gif o siaip kas kur keliavo ir ka mate, tai neee.. nes pati zinau, kad ka matau, jie mate kelionese kitaip.
Atsakyti