ACIU uz pasisakymus laabai o tai man grazu,bet va po jusu pastebejimu jau nebegrazu,bandysiu tvarkyt
O man įdomu šitoks dalykas... Kaip fotografai bendradarbiauja su visažistais? Jei klientas nori makiažo. ..Gaunasi, kad fotografas nuolat "sukuria" darbo pasirinktam visažistui (jei šis žinoma sutinka)? Ta prasme, jei aš noriu turėti visažistą, tai randu žmogu ir sakau - bendradarbiaujam. Jis sako - okei. Ir kas kartą kai klientas pageidauja makiažo paslaugų - aš duodu to visažisto kontaktus? Ar kaip? Ir ar tas visažistas tuomet būtų kažkuom įsipareigojęs man? Žodžiu, kokie būtų pagrindiniai mūsų bendradarbiavimo principai?
Dėl tympių mačiau koks tai nepažįstamasis įsikišo į pokalbį kelnės čia ar ne kelnės tai toks sakyčiau labai diskusinis klausimas...labai siaurai mąsto šitas žmogus pasaulyje, kur tiek laisvumo ir įvariausių stilių, įvairiausių tendencijų, galimybių ir kitų dalykų savo fantazijai reikštį, turbūt nėra vieno bendro traktavimo...ir nereiktų taip siaurai žiūrėt čia gal daugiau kiekvieno asmeninis skonis.
Dėl tympių mačiau koks tai nepažįstamasis įsikišo į pokalbį kelnės čia ar ne kelnės tai toks sakyčiau labai diskusinis klausimas...labai siaurai mąsto šitas žmogus pasaulyje, kur tiek laisvumo ir įvariausių stilių, įvairiausių tendencijų, galimybių ir kitų dalykų savo fantazijai reikštį, turbūt nėra vieno bendro traktavimo...ir nereiktų taip siaurai žiūrėt čia gal daugiau kiekvieno asmeninis skonis.
QUOTE(gotte @ 2011 09 14, 13:13)
O man įdomu šitoks dalykas... Kaip fotografai bendradarbiauja su visažistais? Jei klientas nori makiažo. ..Gaunasi, kad fotografas nuolat "sukuria" darbo pasirinktam visažistui (jei šis žinoma sutinka)? Ta prasme, jei aš noriu turėti visažistą, tai randu žmogu ir sakau - bendradarbiaujam. Jis sako - okei. Ir kas kartą kai klientas pageidauja makiažo paslaugų - aš duodu to visažisto kontaktus? Ar kaip? Ir ar tas visažistas tuomet būtų kažkuom įsipareigojęs man? Žodžiu, kokie būtų pagrindiniai mūsų bendradarbiavimo principai?
kiek teko susidurti, tai jeigu yra bedradarbiavimas, tai tiek vienas, tiek kitas gaudo klientus sau ir savo kolegai. Taip, jeigu tu,kaip fotorafas turi kliena, ir klientas pageidauja makiazo, duoti kontaktus savo kolegos arba pats pasirupini, kad kolega butu jusu darbo vietoje sutartu laiku,tiksliau sutarpininkauji o apie isipareiojimus manau cia jau jusu dvieju susitarimo reikalas,aisku, as viska uztvirtinciau kazkokia sutartim
sveika vėl pasirodžius o la la la Iš kelionių ta baltoji patiko, tik rodos, kad virsta į dešinę
keliu laikrodžio temai ( panašia mintim jau buvo kažkieno foto, bet savąją turėjau jau, tai keliu, galų gale vistiek nekopijavau . Pamačiau tokį kampą, patiko šviesa, kilo mintis, tada pridėjau netoliese buvusį laikrodį ir rodau ,kas gavos
keliu laikrodžio temai ( panašia mintim jau buvo kažkieno foto, bet savąją turėjau jau, tai keliu, galų gale vistiek nekopijavau . Pamačiau tokį kampą, patiko šviesa, kilo mintis, tada pridėjau netoliese buvusį laikrodį ir rodau ,kas gavos
QUOTE(o la la la @ 2011 09 14, 10:10)
Kelios nuotraukytes is kelioniu:
pirmoji ciuozia. kaip foto - neypatinga, bet kaip vieta - norec dabat ten buti.
2 - idomesne. sustoja zhvilgsnis. kompozicishkai visai nieko. o kur cia yra?
parodyk dar
kaip noreciau atostogu, ilgu ir nuobodziu, nors megstu trumpus "nuopuolius" europan, bet kur, bet jauciu, kad reik kokios turkijos 2sav. (nu gerai, gal ne turkijos, bet minti pagavot..).
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 14, 10:30)
laukiu kada Brum imes savo meducio keliones foto
as tik pyskinau, negalvojau per daug apie kompozicijas va jei laiko ir pasirinkimo kada fotkint butu..
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 14, 14:28)
as tik pyskinau, negalvojau per daug apie kompozicijas va jei laiko ir pasirinkimo kada fotkint butu..
na parodyk bent kelias netikiu, kad taip jau visiskai nera i ka ziuret
Beje, labai ačiū, kas pakomentavot mano nuotraukytes su tympėm ir be jų atvėrėt man akis, ale veido geltonumas, niekaip nepavyksta jo padaryt kitokio, jos odos spalva ruda į gelsvumą, tai nežinau kaip jūs matot, nes man per monitorių rodo lyg ir nelabai stipriai į geltonumą, anyway, bandžiau taisyti, ale nepavyko, nemoku... Gal kuri užves ant kelio? Su curves ir leveliais nu ne spalvingumas man kinta, o šviesa, ryškumas ir pan. Žodžiu, mėginu, bet nepavyksta. Nes čia dar ir uždėta "sunshine" ale toks gelsvas, gal dėl to taip ir atrodo geltonai? Tuoj pabandysiu raw per naują padaryti ir pasirodysiu bet visgi, man įdomu, kaip jūs pakeičiat spalvą? Tarkim, vienos merginos čia violetavo moters veidas. Kaip sutvarkyti?
Say - geros kelionės
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 14, 14:32)
na parodyk bent kelias netikiu, kad taip jau visiskai nera i ka ziuret
oi, as ju dar neperziurejau bet imesiu kelias kur nors. gal koki reportazeli padarysiu bent jau dabar tokia "dideliu noru" nuotaikos esu
Na wa kiek su mano išmanymu daryta, nežinau kaip kitaip...
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 14, 14:47)
man abi patinka,spalvota spalvos dera grazu ,kunas su plytoms,bliuskute su fonu