Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 09 07, 21:37)

O kas butent veido israiskoj nepatinka smile.gif? nugis greitai rezk...

būtent žvilgsnis nepatiko, toks "nepatogus", kažkaip per viršų žiūri.. atrodo, lyg galvą norėtų kilstelt į viršų, kad būtų patogiau žiūrėt..
Atsakyti
smile.gif Supratau apie kalbi... Bet cia zinok jos toks zvilgsins naturaliai... Man patiko, jos iskirtinumas... Na ji labai labai idomiu bruozu ir tas zvilgsnis ir akys nestandartines....
Atsakyti
labas vakar. ikeliu keleta kadru ir varau miegot. tikrai smile.gif

puse
user posted image

mergaitishkai
user posted image

svajingai
user posted image

nuobodziai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 07, 22:56)

antroji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 07, 21:56)

man antroji smile.gif tik nosis truputuką padegusi smile.gif

o nenori pabandyt, visų panašų apdirbimą padaryt, kaip ir antrosios? labai gražus toks b/w rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 09 07, 21:53)
smile.gif Supratau apie kalbi... Bet cia zinok jos toks zvilgsins naturaliai... Man patiko, jos iskirtinumas... Na ji labai labai idomiu bruozu ir tas zvilgsnis ir akys nestandartines....

supratau smile.gif nu tai vadinas tada nebėr prie ko kibt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 07 rugsėjo 2011 - 22:02
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 07, 23:01)
man antroji smile.gif tik nosis  truputuką padegusi smile.gif

o nenori pabandyt, visų panašų apdirbimą padaryt, kaip ir antrosios?  labai gražus toks b/w  rolleyes.gif

aj net nzn. cia serijom (pievoje, mishke etc), bandau kiekvienai serijai daugumazh viena tonavima parinkt, bet kad man daug kas patinka, be to spec darau daugiau, kad ji galetu patinkancias ishsirinkti. plius - ar nebutu nuobodu? 20 vos ne tokiu paciu nuotrauku..? as kazhkada klausiau cia, kurios darot fs, ar visada vienus stiliumi? nes as va gavau pylos nuo jusu, kad labai spalvos skyriasi ne karta, tad dabar susiparinau ir bandau daryt "kaip reikia", bet visgi gal daryt" kaip noriui"..? koks skirtumas? ar tai labai neprofesionalu ar lieva?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 07, 22:05)
aj net nzn. cia serijom (pievoje, mishke etc), bandau kiekvienai serijai daugumazh viena tonavima parinkt, bet kad man daug kas patinka, be to spec darau daugiau, kad ji galetu patinkancias ishsirinkti. plius - ar nebutu nuobodu? 20 vos ne tokiu paciu nuotrauku..? as kazhkada klausiau cia, kurios darot fs, ar visada vienus stiliumi? nes as va gavau pylos nuo jusu, kad labai spalvos skyriasi ne karta, tad dabar susiparinau ir bandau daryt "kaip reikia", bet visgi gal daryt" kaip noriui"..? koks skirtumas? ar tai labai neprofesionalu ar lieva?

manau daryk, taip kaip tau patinka smile.gif klientas manau labiau bus patenkintas spalvotomis, ir viena kita nespalvota- taip nujaučiu smile.gif bet tarkim ruošiant seriją publikavimui į savo psl ar pan, tai manau reikia daryti nuotraukas panašaus apdirbimo.. IMHO biggrin.gif
Atsakyti

antraaaa
Atsakyti

Antroji superine.... Pirmaja manau apdirbus panasiai kaip anas irgi padarytu didesni ispudi wink.gif Ji man taip pat visai groja, tik per svelnu lyginant su kitomis....

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 07, 23:08)
manau daryk, taip kaip tau patinka  smile.gif  klientas manau labiau bus patenkintas spalvotomis, ir viena kita nespalvota- taip nujaučiu smile.gif bet tarkim ruošiant seriją publikavimui į savo psl ar pan, tai manau reikia daryti nuotraukas panašaus apdirbimo.. IMHO  biggrin.gif

Labai tau pritariu drinks_cheers.gif Klientas greiciausiai labiau vertins jei gaus daugiau skirtingu nuotrauku.... bet jei ruosi publikuoti... tada tenka daryt panasu apdirbima....

Beje cia linksmam pasivartymui.... Butina skaityti aprasymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 rugsėjo 2011 - 22:42
manęs ta mergina kur paskutinį kar fotkinau, paprašė bent kelias spalvotas nuotraukas padaryt.. ir kapiec nu.. sėdžiu, ir nežinau kaip daryt.. spalvotos man jos šlykščios, ir nesižiūri doh.gif nzn kokį čia spalvotąjį būdą pasirinkt.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 07, 22:52)
manęs ta mergina kur paskutinį kar fotkinau, paprašė bent kelias spalvotas nuotraukas padaryt.. ir kapiec nu.. sėdžiu, ir nežinau kaip daryt.. spalvotos man jos šlykščios, ir nesižiūri  doh.gif  nzn kokį čia spalvotąjį būdą pasirinkt..  doh.gif  doh.gif

Nežinau koks santykis su ja, bet aš sakyčiau, šiai fs tinkama tik bw, galime padaryti spalvotas, kol dar šilta, gamtoje.
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 09 07, 21:25)
Dar noriu Ritai duot i subinyte.... Kodel istrynei juostinius kadrus.... cool.gif  Begede...  suprantu, kad rezultatais galbut nepatenkinta, nes tai ne fotosesija ir nepadarei nieko ispudingo... Bet gi pasidziaug... cia gavosi reportazine fotografija... viskas naturalu... pasidziaug juostos grudu, spalvom... Man patiko... ir nedrysk taip daugiau daryti...(cia as apie trynima)... Palik bent jau savaitei ar dvim tokius dalykus susigulet.... Beje tu paziurek su expozicija susitvarkei... pagirk save uz tai smile.gif

Nu kaip dėkui už paskatinimą, aš kaip slyva biggrin.gif
Atsakyti
diskusijos verda idomu paskaityt bigsmile.gif daug graziu nuotrauku buvo, svajones saule labai patiko ir daug visko ax.gif tik neber laiko komentuot ,o pati noriu fotografuot tik nera kada kol kas verysad.gif

graziu kadru ir ideju mirksiukas.gif
Atsakyti