Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dėl fs, manau galima apsirengti ir kitką. Juk tai vis tiek jos rūbai, ne kažkieno iš gatvės. smile.gif Fs iniciatorė, man atrodo, tu, tai tavo ir taisyklės.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 13, 17:37)
Dėl fs, manau galima apsirengti ir kitką. Juk tai vis tiek jos rūbai, ne kažkieno iš gatvės. smile.gif Fs iniciatorė, man atrodo, tu, tai tavo ir taisyklės.

Kitąsyk šnopuosiu, būsiu drąsesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 13, 16:37)
Fs iniciatorė, man atrodo, tu, tai tavo ir taisyklės.

Visiskai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 13, 13:00)
Sveikutes smile.gif 

seniai matyta smile.gif
antroji foto tokia miela, jauki smile.gif

QUOTE(paluri @ 2011 09 13, 15:12)
Papildyta:
Gelytes, viksreliai...
Laukiu kritikos smile.gif

oi ne zinok, koliazas nepatinka, ir nepatinka ne kaip koliazas, o pacios foto tokios ...kaip cia pasakius..na tie viksrai man neestetiskai atrodo, net nemalonu ziureti i juos smile.gif o gele tuomet jau visai pasimeta,vien tik i viksrus paziurejus biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 15:37)
RŪBAI: Planavom važiuoti prie šių griūvėsių, sakiau jai apie juos, norėjau suknios, skrybėlės, ji turėjo skrybėlę, bet tokie rūbai... nu nežinau, taip wa ir gavosi, žiūriu, man nesiseka su rūbais, prašiau paimi keis variantus, ale paėmė dvi maikes/marškinius ir timpes  smile.gif
Iš tos fotosesijos dar yra šie kadrai:

antraja kirpciau ties liemeniu,i kvadrata, ir isrysketu dailiai apnuoginta krutine bigsmile.gif

o del aprangos, kaip sakei, ji gi tavo drauge, kodel tai nedrasiai su ja elgeisi? juolab, as kai drauges fotkinau, labiau po savo spinta knisausi, nei jos po savo spintas biggrin.gif manau viska reikia derinti bendrom jegom, pasitariant, o ne susakant ta ta ir ana smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 13, 15:56)
Issiseme tema.Paskaiciau siandien senas temas-visai kita dvasia.Entuziazmo buvo, uzsidegimo.O dabar.Tingim fotografuot, tingim komentuot. unsure.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu, tikrai tema kazkiek "aptingo"

o mes tai apsirgom, pati sedziu su didziausia pusleline ant lupos, o vaikui nakti temperatura uzkilo, ir dar ta pastoviai beganti sloga... huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 rugsėjo 2011 - 17:16
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 13, 18:13)
seniai matyta smile.gif

o del aprangos, kaip sakei, ji gi tavo drauge, kodel tai nedrasiai su ja elgeisi? juolab, as kai drauges fotkinau, labiau po savo spinta knisausi, nei jos po savo spintas biggrin.gif manau viska reikia derinti bendrom jegom, pasitariant, o ne susakant ta ta ir ana smile.gif
drinks_cheers.gif visiskai pritariu, tikrai tema kazkiek "aptingo"

Tuoj pamėginsiu kirpimą. Niu dbr jau drąsiau reišksiuos matyt, ačiū už paprotinimą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 13 rugsėjo 2011 - 17:36
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 12, 22:30)
Sveikos, radau momentą pasidalint su savo juosta  rolleyes.gif

Pažįstat kieno kojos?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O as kojas pazinau rolleyes.gif
Atsakyti
wa, pakirpau, ar ne per daug?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 13 rugsėjo 2011 - 18:17
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 19:17)

Na, man ne. Ne per daug. Dar tų tympų kraštelis vienur matosi. smile.gif Bet spalvas tai reikia tvarkyti. Oda geltonuoja.
Atsakyti
Siaip... O gal ir i laikrodziu tema...

user posted image

user posted image

Man kazko truksta, ir siaip nesu patenkinta apdirbimu.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 19:17)

nea, ne per daug, oda tikrai reikia tvarkyti smile.gif ta prasme - spalva odos smile.gif
labai noreciau prie jos nagucius prikisti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 rugsėjo 2011 - 18:41
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 18:17)

man čia bw tiktų gal.
šiaip esu totali wb fanė, nes spalvose dar neatradau savęs, tai aš visur matau bw lotuliukas.gif

man kirpimas nepatinka, kažkaip įdomiau norėtųsi

nusipirkau juostų skenerį, pagaliau cool.gif
ačiū, kas jau flickre tai pastebėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 13 rugsėjo 2011 - 18:45
QUOTE(kristukass @ 2011 09 13, 20:39)
Siaip... O gal ir i laikrodziu tema...

grazu, pirmoji ypac wub.gif

noisy, dabar gerai, tik sutinku del odos blush2.gif beje, kaip ja sviesinat? As su exposure, jei reikia - stumdau levelius, bet nelabai manes tenkina sis sviesinimo budas unsure.gif
Atsakyti