Dėl fs, manau galima apsirengti ir kitką. Juk tai vis tiek jos rūbai, ne kažkieno iš gatvės. Fs iniciatorė, man atrodo, tu, tai tavo ir taisyklės.
QUOTE(Ka @ 2011 09 13, 17:37)
Dėl fs, manau galima apsirengti ir kitką. Juk tai vis tiek jos rūbai, ne kažkieno iš gatvės. Fs iniciatorė, man atrodo, tu, tai tavo ir taisyklės.
Kitąsyk šnopuosiu, būsiu drąsesnė
QUOTE(Ka @ 2011 09 13, 16:37)
Fs iniciatorė, man atrodo, tu, tai tavo ir taisyklės.
Visiskai pritariu.
QUOTE(o la la la @ 2011 09 13, 13:00)
seniai matyta
antroji foto tokia miela, jauki
QUOTE(paluri @ 2011 09 13, 15:12)
oi ne zinok, koliazas nepatinka, ir nepatinka ne kaip koliazas, o pacios foto tokios ...kaip cia pasakius..na tie viksrai man neestetiskai atrodo, net nemalonu ziureti i juos o gele tuomet jau visai pasimeta,vien tik i viksrus paziurejus
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 15:37)
RŪBAI: Planavom važiuoti prie šių griūvėsių, sakiau jai apie juos, norėjau suknios, skrybėlės, ji turėjo skrybėlę, bet tokie rūbai... nu nežinau, taip wa ir gavosi, žiūriu, man nesiseka su rūbais, prašiau paimi keis variantus, ale paėmė dvi maikes/marškinius ir timpes
Iš tos fotosesijos dar yra šie kadrai:
Iš tos fotosesijos dar yra šie kadrai:
antraja kirpciau ties liemeniu,i kvadrata, ir isrysketu dailiai apnuoginta krutine
o del aprangos, kaip sakei, ji gi tavo drauge, kodel tai nedrasiai su ja elgeisi? juolab, as kai drauges fotkinau, labiau po savo spinta knisausi, nei jos po savo spintas manau viska reikia derinti bendrom jegom, pasitariant, o ne susakant ta ta ir ana
QUOTE(Alabama @ 2011 09 13, 15:56)
Issiseme tema.Paskaiciau siandien senas temas-visai kita dvasia.Entuziazmo buvo, uzsidegimo.O dabar.Tingim fotografuot, tingim komentuot.
visiskai pritariu, tikrai tema kazkiek "aptingo"
o mes tai apsirgom, pati sedziu su didziausia pusleline ant lupos, o vaikui nakti temperatura uzkilo, ir dar ta pastoviai beganti sloga...
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 13, 18:13)
seniai matyta
o del aprangos, kaip sakei, ji gi tavo drauge, kodel tai nedrasiai su ja elgeisi? juolab, as kai drauges fotkinau, labiau po savo spinta knisausi, nei jos po savo spintas manau viska reikia derinti bendrom jegom, pasitariant, o ne susakant ta ta ir ana
Tuoj pamėginsiu kirpimą. Niu dbr jau drąsiau reišksiuos matyt, ačiū už paprotinimą
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 12, 22:30)
Sveikos, radau momentą pasidalint su savo juosta
Pažįstat kieno kojos?
Pažįstat kieno kojos?
O as kojas pazinau
wa, pakirpau, ar ne per daug?
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 19:17)
Na, man ne. Ne per daug. Dar tų tympų kraštelis vienur matosi. Bet spalvas tai reikia tvarkyti. Oda geltonuoja.
Siaip... O gal ir i laikrodziu tema...
Man kazko truksta, ir siaip nesu patenkinta apdirbimu.
Man kazko truksta, ir siaip nesu patenkinta apdirbimu.
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 19:17)
nea, ne per daug, oda tikrai reikia tvarkyti ta prasme - spalva odos
labai noreciau prie jos nagucius prikisti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 18:17)
man čia bw tiktų gal.
šiaip esu totali wb fanė, nes spalvose dar neatradau savęs, tai aš visur matau bw
man kirpimas nepatinka, kažkaip įdomiau norėtųsi
nusipirkau juostų skenerį, pagaliau
ačiū, kas jau flickre tai pastebėjo
QUOTE(kristukass @ 2011 09 13, 20:39)
Siaip... O gal ir i laikrodziu tema...
grazu, pirmoji ypac
noisy, dabar gerai, tik sutinku del odos beje, kaip ja sviesinat? As su exposure, jei reikia - stumdau levelius, bet nelabai manes tenkina sis sviesinimo budas