Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2011 09 12, 22:21)

Ajajai, kaip dega ten už moters.. unsure.gif Raw fotografuoji, ar ne? smile.gif
Man nepatiko, kad moteris tiesiog taip atsigulusi ant žemės tarp moliūgų. Reikėjo gal jai pasiremti ant vieno iš tų moliūgų.. Dar visokių pozų pabandyti. ax.gif
Na, ne koks iš manęs komentuotojas ar patarėjas. Tiesiog išsakau savo mintis. smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 12, 23:59)
Nelabai žinau ar čia tiktų į laikrodžio temą...

Kaip tie rūbai sugadino fs... doh.gif Palaidinė dar nieko, bet tos kelnės ir batai..
Antroje nuotraukoje trūksta man viso knygos pavadinimo. smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 09 13, 13:00)

Pirmojoje kokia emocija. bigsmile.gif

QUOTE(paluri @ 2011 09 13, 15:12)

Kirmėles reikėjo fotkinti ne iš viršaus, o iš šono. Būtų buvę įdomiau. smile.gif

Tiek tos mano nuomonės. smile.gif

Šiaulietės ir ne, kurios žada dalyvauti rytoj meet'e, gal pasikeičiam numeriais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 14:37)

user posted image
Atsakyti
La

Ka cia lenda vis nauju vardu uzsiregistraves g.gif

Va cia ir prasideda bedos su apsirengimu,nederamu, nu bet ne visi dizaineriai, kam viena grazu,tinkama, kitam juk paskutinis slamstas...
Man tarkim tiek si, tiek ana apranga nu netikusi isvis...nu bet velgi,ka daryt???
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 13, 17:32)

Šiaulietės ir ne, kurios žada dalyvauti rytoj meet'e, gal pasikeičiam numeriais?  smile.gif

Yra ir kitokiu pozu, bet su isdegimu, veido oda tos pacios bedos..
imetu tel i az 4u.gif
Atsakyti
[quote=Alabama,2011 09 13, 15:56]
100 metu nekomentavau.
Ka norejai parodyti su sia nuotrauka?Kokia mintis?Gele nuksta, viksras irgi.Neidomi foto, nepyk.Visur is virsaus fotografuota.

Tai vijokline gele, krintanti nuo tvoros, fotografuota is sono... Ideja ta, kad gele graziai zydi, bet jos lapukus grauzia viksrai sad.gif
Papildyta:
[quote=paluri,2011 09 13, 16:48]
[quote=Alabama,2011 09 13, 15:56]
100 metu nekomentavau.
Ka norejai parodyti su sia nuotrauka?Kokia mintis?Gele nuksta, viksras irgi.Neidomi foto, nepyk.Visur is virsaus fotografuota.

Tai vijokline gele, krintanti nuo tvoros, fotografuota is sono... Ideja ta, kad gele graziai zydi, bet jos lapukus grauzia viksrai sad.gif
[/quote]
Paeksperimentavau su diafragma ir islaikymu, vakarejant. Jei diagragma 5.6 (prie 55mm), tai islaikymo reikia 1/50, ISO 800, kad nuotrauka atrodytu sviesi, bet su tokiu islaikymu tik su trikoju ir nejudancius daiktus fotografuoti galima sad.gif
Mano isvada: su kitiniu objektyvu niekaip neiseis grazios sviesios nuotraukos, kad ir kiek mokyciausi sad.gif Visos nuotraukos atrodo tamsios sad.gif( Reikia naujo objektyvo, reiks kaledu seniui laiska rasyti smile.gif Nebent su programom galima kazka pataisyti?....
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 15:37)
RŪBAI: Planavom važiuoti prie šių griūvėsių,

Kaip tik buvau nusižiūrėjusi tą vietelę..
Vis pavėluoju biggrin.gif Modelis laiką perkėlė smile.gif

QUOTE(Kipišas @ 2011 09 13, 16:36)

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 13 rugsėjo 2011 - 16:05
Gera ta foto su legginsais ir pasakymu, kad čia ne kelnės lotuliukas.gif legginsai buvo prieš 2metus nešiojami prie miniakų džinsinų, pamenat? bigsmile.gif pamenu, eini senamiesty Vilniuj ir kas 2 su džinsiniu miniaku ir juodais ar spalvotais leginsais lotuliukas.gif

Kodėl neprisistato tas pokštininkas? Ar čia rimtai kokia panelytė pastoviai registruojasi naujais vardais, negi čia tokia didelė nelaimė pasakyti, aš tai drąsiai sakyčiau savo vardu, taigi tiesą pasakė bigsmile.gif

Nu, o ką daryt, negi reikėjo man sakyti? Tai važiuojam namo, ryt kitaip apsirengsi ir psio? g.gif unsure.gif

Beje, tos panelės [ji mano draugė] stiliukas toks kitoniškas, man visai prie širdies, gal dėlto, kad ją pažįstu, bet abėjoju, ar ji persirengtų kitokiais rūbais biggrin.gif bet man nedrąsu buvo sakyti...
Papildyta:
QUOTE(Diancikas @ 2011 09 13, 17:05)
Kaip tik buvau nusižiūrėjusi tą vietelę..
Vis pavėluoju biggrin.gif Modelis laiką perkėlė smile.gif
thumbup.gif

Agha, labai faina ten vieta, ten tiek prigalvoti galima visko, tik reikia turėti tokį modeliuką, kuris tinkamai apsirengtų, pasimokykit iš mano klaidų, ale nu nesuprantu, kaip pasakyti žmogui, kad jis netinka čia ir dbr... Bet visgi aš manau, kad čia MANO klaida, reikėjo tada kur prie namų fotografuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 13 rugsėjo 2011 - 16:12
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 16:16)

Agha, labai faina ten vieta, ten tiek prigalvoti galima visko, tik reikia turėti tokį modeliuką, kuris tinkamai apsirengtų, pasimokykit iš mano klaidų, ale nu nesuprantu, kaip pasakyti žmogui, kad jis netinka čia ir dbr... Bet visgi aš manau, kad čia MANO klaida, reikėjo tada kur prie namų fotografuoti  unsure.gif

Paprastai, imi ir pasakai.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 13, 16:16)

Nu, o ką daryt, negi reikėjo man sakyti? Tai važiuojam namo, ryt kitaip apsirengsi ir psio?  g.gif  unsure.gif

iki kelnių fotografuot. Galima pozų rast, kad kelnės-nekelnės nesimatytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 09 13, 17:19)
iki kelnių fotografuot. Galima pozų rast, kad kelnės-nekelnės nesimatytų  ax.gif

Tada visos nuotraukos būtų iš arti blush2.gif oj, jau porą sugalvojau iš toli. Vadinasi, reikia makaulę krapštyti... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 13 rugsėjo 2011 - 16:26
Noisy-b, tai jei toji mergina draugė, tuo labiau manau galima abiems kartu prie spintos tartis kokius rūbus imti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 13, 17:28)
Noisy-b, tai jei toji mergina draugė, tuo labiau manau galima abiems kartu prie spintos tartis kokius rūbus imti.  smile.gif

bigsmile.gif aš ir taip maniau lotuliukas.gif bet sakiau, jos toks stilius ax.gif sakiau, kad paimtų tą, aną, bet ji išsirinko štai ką. Aš su lelium Grigiškėse, ji Vilniuje.
Atsakyti